- Konu Sahibi EU2
-
selam kk nın güzelleri:))
uzuuun zamandır bu anı bekledim sabırla...
eveeet ben, daha doğrusu bi bekar kız arkadaşım(bu kızdan size daha öncelerindede bahsetmiştim)neyyse bu kızdan ben yardım istedim bi araştırma için...
şimdi önce nası aklıma bööle bişiy esti onu anlatiim :jeyyar: bnm bu kız arkadaş hep bazı sitelerden erkeklerle tanışıo(evli bekar farketmez) ve msn alıp veriolar birbirlerine veee msn de görüşüorlar...bu erkeklerin çoğu kızla sanal seks istiorlarmış...banada çoğu mesajlaşmalarını gösterdi...
sora ben kıza dedim ya hep boş iş yapıon bari bnm için bi arşatırma yap en azından faydan dokunmuş olur dedim..:jeyyar:
kızdan tanıştıı erkek sayısını ve medeni durumlarını öğrenmesini istedim...sora amaçlarının ne olduunu öğrenmesini istedim yani aldatmakmı amaçları bu heriflerin yoksa geyikmi sadce die...
Bakın burda ne demişsiniz...
Kızın ne amaçla yaptığını bilmiyorsunuz yapma etme günay diyorsunuz ama sizin için anket yapmasını isityorsunuz...
Siz bile dediklerinizdeçelişiyorsunuz :1closedeyes:
Ya iyi de... arkadaşlık sitelerinden veya fake facebook hesaplarından bulunan insanların zaten tamamı sanal seks yapmak için orada bulunan insanlar. Bunların 64ünün tamamının bunu istemiş olması kadar doğal bir şey yok. Adamın orada bulunma amacı bu zaten. Anketin yapıldığı platformlara bakınca elbette sonuç %100 bir oran çıkacak.
Bu açıdan bakılırsa bu anket külliyen yanlış bence...
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşuna dememişler
bence o kişiyle ilişkinizi bir an önce kesin
bu kız sizinde başınıza iş açar,evli barklı çoluk çocuk sahibi kadınsınız
hem niye o adamların msnini saklıyorsunki sen hala anlamış değilim
vallahi böyle bir kızla aynı ortamda çalışsam dahi konuşmam ben
bana yaptıklarını gösterecek olsada ben ilgilenmiyorum işim var der geçiştiririm beni böyle şeylere alet edemez yani
selam kk nın güzelleri:))
uzuuun zamandır bu anı bekledim sabırla...
eveeet ben, daha doğrusu bi bekar kız arkadaşım(bu kızdan size daha öncelerindede bahsetmiştim)neyyse bu kızdan ben yardım istedim bi araştırma için...
şimdi önce nası aklıma bööle bişiy esti onu anlatiim :jeyyar: bnm bu kız arkadaş hep bazı sitelerden erkeklerle tanışıo(evli bekar farketmez) ve msn alıp veriolar birbirlerine veee msn de görüşüorlar...bu erkeklerin çoğu kızla sanal seks istiorlarmış...banada çoğu mesajlaşmalarını gösterdi...
sora ben kıza dedim ya hep boş iş yapıon bari bnm için bi arşatırma yap en azından faydan dokunmuş olur dedim..:jeyyar:
kızdan tanıştıı erkek sayısını ve medeni durumlarını öğrenmesini istedim...sora amaçlarının ne olduunu öğrenmesini istedim yani aldatmakmı amaçları bu heriflerin yoksa geyikmi sadce die...
Bakın burda ne demişsiniz...
Kızın ne amaçla yaptığını bilmiyorsunuz yapma etme günay diyorsunuz ama sizin için anket yapmasını isityorsunuz...
Siz bile dediklerinizdeçelişiyorsunuz :1closedeyes:
kesinlikle.............
LÜtfen konu kapansın...İkİdebİr kİm ne yazmıŞ dİe bakmaktan İŞlerİme konsantre olamıorum...
zaten doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar boşa denmemiş benneyaptımki
allah aşkına ne istiyorsunuz anlıyamıorum...
benim amacım paylaşımdı ok...
bilinen bişey olabilir ama genede içimde kalmasın istedim çnküü sinirlerim gerilio içimde tutamıycam artık gördüklerimi :1no2:
ne var bukadar tepki vercek anlıyamadım..
neyyse isteyen istedii sonucu çııkartabilir...
sevgi ve saygılarımla..
zaten doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar boşa denmemiş benneyaptımki
allah aşkına ne istiyorsunuz anlıyamıorum...
benim amacım paylaşımdı ok...
bilinen bişey olabilir ama genede içimde kalmasın istedim çnküü sinirlerim gerilio içimde tutamıycam artık gördüklerimi :1no2:
ne var bukadar tepki vercek anlıyamadım..
neyyse isteyen istedii sonucu çııkartabilir...
sevgi ve saygılarımla..
LÜtfen konu kapansın...İkİdebİr kİm ne yazmıŞ dİe bakmaktan İŞlerİme konsantre olamıorum...
siz haklısınız ben haksızım, hatalıyım..kabul ok...
LÜTFEN KONUM KAPATILSIN...
RİCA EDİYORUM..,AMACIM PAYLAŞIMDI KİMSEYİ RAHATSIZ ETMEK DİİLDİ...
SEVGİ VE SAYGILARIMLA...ARTIK DAHA BİŞEY YAZILMAZSA ÇOOK MUTLU OLİCİİM..ÖZELDEN BENDEN BİŞEY İSTEYENLER OLURSA SEVE SEVE VERİRİM :1closedeyes:
BİRİNE ANINDA YOLLUCAM MSN FELAN HİÇ MERAK EDİLMESİN :))
Alkışlıyorum seni arkadaşım...
Resmen erkekleri baştan çıkarmış ..
Şimdi suç sadece erkekte mi
canım bu ertkekler seks sitelerinde dolaşırken zaten baştan çıkmışlarklava:
bu kız da gidip normal yerlerden bulmamış ki herifleri..
ha kızın bunu normal hayatında yapması bana çok ters o ayrı
ama maalsef internet sapık erkek kaynıyo kanımca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?