- Konu Sahibi vatan_uxgxruna
-
teşekkür ederim,aman 2-3 kiloya razıyım ben 10 kilo olmasın daeyvahedigeldismile
sözelim ben ama matematik altyapısı var,bu sene sınav sistemi değişti sayısal okuyan tarihçi,sözel okuyan tıpba gidebilcek bu yuzden kendıme
3 hedef koydum
biri olmazsa biri olsun bende hayal kırıklığına uğramıyım diye
ilkokul 2den beri hayalim olan hukuk:hooray:
tarih öğretmenliği
yada anaokulu açıcamgamyoncuiremsu
ay hadi inşallah
naçizane tavsiyem sakın olaki fen ve matematikten kaçma dediğin gibi bölüm önemli değil ve sayısal okuyup hukuk isteyen olacaktır ve fen bilgisiyle fark atılıyor.
çokda zor değil fen1 biraz çalışırsan yaparsın
şimdiden başarılarkaydirigubbakcemile5
tbrkler ne qüzel yaaa darısı başıma inş. yaaaa
17 yasındayım 3 sene once geçirdiğim kaza sonucu 60 kilodan 89 kiloya çıktım gecen sene tartıda 89 görünce başımdan aşağı kaynar sular indi
doktora gitmeden internetten okuduğum ipuclarıyla 4 ayda 12 kilo verdim sıkı bir rejim yapmadım hamburgerde yedım pasta da ama gunde 3 litre su ıctım yarım saat yürüyüş yaptım ve aksam yemeklerını meyve ıle geçiştirdim
15 gun önce bel fıtığı amelıyatı oldum ve sağlığım ıcın bıraz daha kılo vermem gerekıyodu hastaneden çıktığımda 75tim ve suan 73um
ahmet marankının kıraz detoksu olan 3 gun 3 oğun kıraz yedım aralarda su ve kıraz sapıyla yesıl çayı kaynatıp ıctım 3 gun sonunda 1 kılo verdım
2.haftamda 3 lıtre su ıle sabah oğle aksam buyuk bardak yesılcayla kıraz sapını kaynatıp ıçtım aksam yemeklerını kaldırdım meyve yıyorum 15 gundur yatıyorum hiç hareketım yok tuvalete gıtmek harıcınde 2 haftada 2 bucuk kılo verdım bugun yenı bı dıyete basladım p azartesıye kadar 70 olmam lazım doktor kontrolum var yaptığım dıyetlerden sonra geri kılo almadım herkese yaptığı diyette bol bol irade dılıyorum herkese basarılar
teşekkür ederimopuyorumnanaktan
inşallah sende sağlıklı bi şekılde ınersın dıledığın kılona
merhabalar adasım demık ıstıyoeum hemen hemen sorunumuz ayn bende 87 kg belımde jkayma var amelıyat dedı doktorlar ama cok korkuyorum enınde sonunda kg vrmem lazım ama basaramıyorum ıradem sıfır senın gayretıne hayran kadım bende denıcem 2 llt suyumu 3 cıkarayım
sence yapabılırmıyım
destegını beklıyorum
Çok başarılısın.Bende 10 kilo vermek istiyorum.17 yaşındayım 57 kiloyum 47-48 olmak istiyorum.Senin yaptıklarını deneyeceğim.Senide tebrik ediyorum umarım bende başarırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?