• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vaser liposuction yaptıran yada yaptıracaklar bilgi paylaşımı

Bende bu ara Dr Hüseyin Güner ve Dr çetin duygu arasında gidip geliyorum basen ve iç bacaktan olmak istiyorum ama burda o kadar çok yorum var ki kafam karıştı

Merhaba ben yaptırdım liposuction, yüzüme enjekte ettirdim soruları alırım

Merhaba,

Ben de meme büyütme karın germe ve vaser lipo kombine ameliyat olacağım.
Ama liposuctiondan çok korkuyorum, yağ embolisi riski varmış.
Siz nasıl karar verdiniz, doktorunuz kim? Memnun kaldınız mı?

Merhaba bende lipödem var bacaklarda vaserlipo yaptırmam gerekiyor dr arayisindayim ama her dr fiatları çok farklı. Kim iyi bu konuda bilemiyor insan .Bilgisi olan var mi

Merhaba bende lipödem hastasiyim vaserlipo için araştırma yapıyorum ama dr fiatları okadar birbirinden farklı ki insanın kafası karışıyor. Oyu bir dr önerisi olan var mı.

Mart 10 da vaser liposaction oldum, ağrılarım geçti, ama görüntü olarak pek düzgün bi şekil yok henüz, bel ,sırt, kol altı ve bacak arası, göbek olarak yapıldı, dr 5 lt yağ aldığını söyledi, bakalım sonuçları nasıl olacak, ilk 1 ayda yüzde 50 siz, 6 ayda da kalan yüzde 50 si görünüyormuş sonuçlarda

Mart 10 da vaser liposaction oldum, ağrılarım geçti, ama görüntü olarak pek düzgün bi şekil yok henüz, bel ,sırt, kol altı ve bacak arası, göbek olarak yapıldı, dr 5 lt yağ aldığını söyledi, bakalım sonuçları nasıl olacak, ilk 1 ayda yüzde 50 siz, 6 ayda da kalan yüzde 50 si görünüyormuş sonuçlarda
nasıl oldunuz

Nasıl oldunuz kime oldunuz

Selamlar oncelikle cok iyi bir karar ve nasil verdiniz merak ediyorum ben sadece gobek ve bel bacak ici dusunuyorum ve cok kprkuyorum seker hastaaiyim yuksek seyreden kan sekerlerim var bu yuzden sadece lazer lipoliz olup karin germemi ertelemeyi dusunuyorum yaralarin kapnmam ihtimaline enfeksiyon riskine karsin birde bebegim var daha 1 yasinda bu yuzden kucaga alma sorunuyla sikintiya duaermiyim sadwce gobek bel cevresi ici lazer lipoliz fiyatini ogrenebilir miyim? Genelde 3 asagi 5 yukari ayni midir diye kiyas yaoacagim 30 nisanda randevum:( dua edin lutfen birde sadece lazer lipoliz cok agri yapiyor mu kac gunde ise donebilirim

Kızlar tecrübelerimizi paylaşalım önerileriniz şikayetleriniz nedir?
Selam tecrübemi paylaşmak istiyorum yaklaşık 6 hafta önce vaser lipo oldum yan ve karnımdan 2.200 gr yağ alınmış ilk 3 . Gün karnım çok güzel görünüyordu ama sonra şişti dalgalanma kırışıklıklar yok yok yani ne yapıcam bilmiyorum yarın kontrolüm var doktor herşey yolunda ödem geçicek desede içime sinmiyor kesinlikle karnımın önceki halini arar oldum normal mi arkadaş lar kırışması dalga dalga ödem olması tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Kızlar tecrübelerimizi paylaşalım önerileriniz şikayetleriniz nedir?

Back