• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vaser liposuctıon doktor tavsiyesi

Ben lipomatik yaptırdım. Korseyi 4 hf falan giymek gerekiyor, akıntılar oluyor şişlikler var acaba düzelir mi zamanla

Odemden dolayi sanirim benim kilolu degilim zatrn ben dikkat etmiyorum yarin salona gidip Karin ve kol calisicam hatta

ya aslında ödem için sporda çok önemli. Birde yeşil çay. Ben şu dukan birası var ondan yapıyorum. 3 paket yeşil çay 750 ml suda demleyip soğuduktan sonra soda ve limon koyuyorum. soğuk baya güzel oluyor. 15 gün yapıp 15 gün ara vermek gerekiyormuş. tansiyon çok düşükse önermiyorlar ama.

ya aslında ödem için sporda çok önemli. Birde yeşil çay. Ben şu dukan birası var ondan yapıyorum. 3 paket yeşil çay 750 ml suda demleyip soğuduktan sonra soda ve limon koyuyorum. soğuk baya güzel oluyor. 15 gün yapıp 15 gün ara vermek gerekiyormuş. tansiyon çok düşükse önermiyorlar ama.
Ben ananqs hapi qlm oda iyi

2 hafta ancak oldu ama pek değişim yok gibi. Ödemli olduğunu da sanmıyorum. Dren konmuyor lipomatikte. Yağların çekim deliklerinden sızıntı oldu birkaç gün. Şimdi akmıyor mesela.... ne kadar ödem yapabilir ki zaten yağları vakumlarken verilen sıvı belli az oranda veriliyor...

2 hafta ancak oldu ama pek değişim yok gibi. Ödemli olduğunu da sanmıyorum. Dren konmuyor lipomatikte. Yağların çekim deliklerinden sızıntı oldu birkaç gün. Şimdi akmıyor mesela.... ne kadar ödem yapabilir ki zaten yağları vakumlarken verilen sıvı belli az oranda veriliyor...
lipomatik dediğiniz yağların eritilip çekilmesi dimi? bir kaç kere benim doktor bu terimi kullandı. Ama bana diren takıldı 3 tane. Sızıntı diren yerlerinde vardı oda çok az.

Arkadaşlar bende bacak diz bölgesi ve basen vaser liposuction +meme protez yaptıracağım.diz üstü ve üst ic bacak deri sarkması olur oraları ellemeyeceğim dedi ve ben 3 doktorla görüştüm hep aynı şeyden bahsettiler .bacağı sarkan var mi bu ameliyattan sonra

Merhaba, liposuctiondan ve sonrasından inanılmaz korkan biri olarak cesaretimi toplayip 06.05.2022 tarihinde Liposuction yaptırdım. Şuan 6 gün ve ben marmarayda gayet rahat bir şekilde günlük hayatima devam ediyorum. Tavsiyem kesinlikle "Tecrübe" dir. Dr. Ömer Ambarcioglu 💯
mrb.şuan ki durumunuz nedir? vaser lipomu yaptırdınız birde fiyat bilgisi verirseniz sevinirim😊

Öncelikle süreç çok uzun. Söylendiği gibi aynı gün çıkış vs söz konusu bile değil. Bugün 9. Günüm hala inanılmaz zorlanıyorum. Giyinip dışarı çıkamadım hala çünkü korse büyük sorun. Ben hem iç kol hem karın hemde iç bacak aynı anda yaptırdım. Yalnız hareket etme olayı bile çok zor. Yataktan kalkarken hala destek alıyorum. Morluklar ve acı geçmedi henüz. Çok büyük bir şikayetiniz yoksa inanın gereksiz

Arkadaşlar bende bacak diz bölgesi ve basen vaser liposuction +meme protez yaptıracağım.diz üstü ve üst ic bacak deri sarkması olur oraları ellemeyeceğim dedi ve ben 3 doktorla görüştüm hep aynı şeyden bahsettiler .bacağı sarkan var mi bu ameliyattan sonra
Merhabalar ben de ameliyat olacağım 360 derece üst bacak. Siz yaptırdınız mı?

Back