Varmısın yokmusun

ilknur_55

Temmuz gel artık:)
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
231
0
46
Samsun
Kızlar çok mutluyum dün aksam varmısın yokmusuna basvurmustum bugun msj geldı.Mulakata cagırıyorlar salı günü.Acun zamanındada cagrılmıstım ama hayatım cok normal ve duzgun oldugu ıcın alınmamıstım:)Umarım busefer olur dua edin bana!!

Bizde Kim milyoner olmak istere başvuru yaptık erkek arkadaşımla.Seninki hayırlı olsun canım.darısı başımıza :)

inşallah olur canım :34:
ben de kim milyoner olmak istere başvurdum mülakata çağrıldım test şeklinde sorular verdiler çok zordu hepsi :26:
sonrasında arayan olmadı :25:

Bizde Kim milyoner olmak istere başvuru yaptık erkek arkadaşımla.Seninki hayırlı olsun canım.darısı başımıza :)

canım özel mesaj gönderemiyorum buradan yazayım dedim. valla tam olarak hatırlamıyorum ama 1 ay olmuştur :) oradan geç arıyorlar bayağı, ekrana çıkan bir kadın da söylemişti 1 ay sonra arandım diye. aramazlarsa tekrar başvur :))

İstanbuldaydım kızlar mulakata gittim.Acun zamanındada gitmiştim olmamıstı buda olmıcak sanırım çünkü hayat hikayesi istiyolar yani benım hayatım acıklı ve anormal olmadıgı ıcın alınıcagımı dusunmuyorum.Maksat gezmek tozmaktı işte hayırlısı olsun:):)Kim milyoner olmak ıstere bende basvurdum bakalım arıcaklarmı.!Sizinde sansınız bol olsun işallah..:52::36:

Aynen yaa kim beşyüz muhabbetini bende yaptım 2 ay oldu ses çıkmadı.. HAyırlısı artık sizin içinde hayırlısı olsun. Ama mülakattaki test sorularını anlamadım o kadar mı zorr????

Aynen yaa kim beşyüz muhabbetini bende yaptım 2 ay oldu ses çıkmadı.. HAyırlısı artık sizin içinde hayırlısı olsun. Ama mülakattaki test sorularını anlamadım o kadar mı zorr????

evet valla bana zor geldi belki başkalarına kolay gelir :44: yani yarışmada çıkan sorulardan üç kat daha zor sorulardı ve çok yanıltıcıydı :31:

inş olumlu sonuç alırsın canım mülakattan...kk üyelerine slm göndermeyi unutma ama bak canlı yayında :))

Canım alınma ihtimalım hıc yok gibi birşey çünkü onlar dıkkat cekıcek ınsanlar arıyorlar yanı ekran basındakılerı aglatıcak ınsanlar:)Benım hayatım gayet güzel ve normal oyuzden cok zor tabi bellıde olmaz nasip kısmet diyelim:):)Alınırsam sana özel slm bile gönderirim merak etme:52::52::52:

Canım alınma ihtimalım hıc yok gibi birşey çünkü onlar dıkkat cekıcek ınsanlar arıyorlar yanı ekran basındakılerı aglatıcak ınsanlar:)Benım hayatım gayet güzel ve normal oyuzden cok zor tabi bellıde olmaz nasip kısmet diyelim:):)Alınırsam sana özel slm bile gönderirim merak etme:52::52::52:

boşver güzel ve düzenli hayatının olması daha güzel canım yaa almazlarsa almasınlar kendileri bilir hıhhh :)

Back