Varmış herkesin içinde biryerde bir uğurlayamadığı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebeğim bu değer hissiyatı değil. Seneler geçti zaten sorsan annem bile bilmez. Acayip umursamaz cool relax olarak taninirim etrafimca. Bu sadece yazarak rahatlama terapisiydi benim için. Aklıma edeyim ki bdv ye yazmışım. :KK70:
Yazdığınız şey hiç de cool relax filan hissiyatı vermiyor ama. Hem kötü bir şey bile yazmadım, kendinize değer verin dedim, niye hemen alınıp savunmaya geçtiniz ki?

Rahatlamak istiyorsanız ve eleştiri, yorum duymayı kaldıramıyorsanız bir günlük alıp ona yazın. Ben yapıyorum, iyi geliyor.

Evet aile boyu görüştüğümüz biri the bayan önyargı machina. Ne onerirsin mesela ? Görünce il sınırına kadar arkama bakmadan kaçayım mi? Üzerine ceviz ve çikolata sosta olsun lütfen
Sizi sevseydi sizinle evlenirdi,rahat bırakın şu evli barklı insanları ya,dünyada başka erkek mi kalmadi?Bir de bu nasıl bir üslup böyle,sizi haklı olarak eleştiren herkese saydırıyor sunuz.

Sizi sevseydi sizinle evlenirdi,rahat bırakın şu evli barklı insanları ya,dünyada başka erkek mi kalmadi?Bir de bu nasıl bir üslup böyle,sizi haklı olarak eleştiren herkese saydırıyor sunuz.
Hanımefendi üslubum beni gereksiz önyargı ve bilmediğiniz konular hakkında buraya yazdığınız şeylerde sizi ilgilendirir. Dolayısıyla benim konum olunca da bana cevap hakkı doğar Bırakın evli barklı insanları nedir ya ? Adamla birkere yüzyüze gelmisligim yok. Sacmalamayin Allah aşkına da işinize bakın.

Kızım ben iftar sonrası böyle leş kargası gibi konuya çöküp sanki adamla yasak ilişki yaşıyormuş gibi bana eleştiri savuranlari çekecek avrat değilim biluyosun bunu :KK70:

Pardon da siz kimsiniz? Eski üye olunca bütün site tanımak zorunda mı sizi? Üslübunuz berbat. Ne o öyle hanım abla ayakları

Bırakın evli barklı insanları derken, kendinize eziyet etmemeniz için bakmayı bırakın demeye getirmişler. Bence de engelleyin, görebileceğiniz tüm kanalları kapatın. Siz geçmişi atlatamamışsınız.

Ben de çok nadir denk gelirse bakıyorum ama geçmiş geçmişte kalmıştır, sadece meraktan oluyor.

Bırakın evli barklı insanları derken, kendinize eziyet etmemeniz için bakmayı bırakın demeye getirmişler. Bence de engelleyin, silin, görebileceğiniz tüm kanalları kapatın. Siz geçmişi atlatamamışsınız.

Ben de çok nadir denk gelirse bakıyorum ama geçmiş geçmişte kalmıştır, sadece meraktan oluyor.
Canımcım can sıkan nokta hiçbir ayrıntıyı bilmeden hemen koşun mevzuuu var deyip tavasıni alıp gelen hanımlar... :KK70: Sen bilirsin kime yazacağım konunun kapanması için? Muneye yazdım ama ona değildi sankimm..

Hanımefendi üslubum beni gereksiz önyargı ve bilmediğiniz konular hakkında buraya yazdığınız şeylerde sizi ilgilendirir. Dolayısıyla benim konum olunca da bana cevap hakkı doğar Bırakın evli barklı insanları nedir ya ? Adamla birkere yüzyüze gelmisligim yok. Sacmalamayin Allah aşkına da nbişinize bakın.
Takip edip,kendinize takıntı haline getirmeniz manasında söylemiştim ve başka bir insanla da mutlu olabilirsiniz demek istemiştim ama evet gerçekten banane ya😄.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X