Varmış herkesin içinde biryerde bir uğurlayamadığı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir derdim vara konu açmayın yorum istemiyorsanız. Kendi kendinize yazsaydınız. Sanki ne yaşadıginızı merak edip, soran oldu. Bir tavırlar,haller. 😂
Pp etiketlerine baktım. Ben yazmamaya karar verdim Çılgın Avrad bu

Evlenmiş barklanmış çocuk bekleyen adamı rahat bırak. Kimse sana nispet yapmıyo insanlar hayatlarını yaşıyolar. Git bi tedavi ol bu takıntın için insanların üzerine çökmüşsün
Olur bebeyim. Hangi psikoloji kulübündensin bizim üniversitedeysen ugrayayim da bı seans düzenle. Sen çok yetkili bı ablaya benziyosun

Ay kapatayim hemen sizi dinlemeyemeyeceğim Alllah aşkına. Biri de demiş tedavi ol. Gelmiş gene Türkiye psikoloji derneği başkanları iyyyy
Ben sizi anladım. Bazı şeyler yarım kalıyor ve yarım kaldığında daha da değere biniyor. Yarım kalmasaydi, evlenseydiniz o büyük aşkın damla damla eridigini görecektiniz : ) o yüzden bosverin.

Saçınızı ve avuç içlerinizi opmeyen ama sizi terketmeyen biriyle de mutlu olabilirsiniz.

Sormadan yazan cinsim ben anacım.
Belli.
Siz sormadan yazarsanız, buradakiler de cevap verir bu bayık eski aşk hikâyesine.
Ardından methiyeler düzülen eski sevgilinin, koca meraklısı, nispet yapan eşi.
Güzel başlayıp kötü bitirmişsiniz, içinizdeki cici kız engel olmuş demek ki. 🤗

Hanımefendi bunda kızacak ne var? Siz kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz karşı tarafın umrumda değilsiniz siz kendi kendinize neyse.. Sizin kadar sevseydi bu durumda olmadınız değil mi? Önünüze bakın rahat bırakın adam evli çocuklu. Unutun gitsin kendinize yazık.

40 yıl sonra yine seni o kaldırımda görsem yine aynı yürek sızısı..
5i gitti kaldı 35 yıl..
Bana her Nisan açan beyaz çiçekler istemesem de hep seni hatırlatır...
....
2022-Feno...
🤔

Evet aile boyu görüştüğümüz biri the bayan önyargı machina. Ne onerirsin mesela ? Görünce il sınırına kadar arkama bakmadan kaçayım mi? Üzerine ceviz ve çikolata sosta olsun lütfen
Ahahahha yahu düzgünce soru sordum adamin neden senden ayrıldığı ortadaymis aslında 😂😂 tavırlara gel.
İzle bari onları ne diyelim 😁

Sizi istemeyen insanı niye bu kadar istiyorsunuz ki? Saçınızı ondan sonra kimse öpmediyse bu diğer adamların ayıbı, yoksa gayet normal bir sevgili hareketi saç, el öpmek. Böyle sevgi dilenir hale gelmeyin elin adamlarından ya... kendinize değer verin biraz.
Bebeğim bu değer hissiyatı değil. Seneler geçti zaten sorsan annem bile bilmez. Acayip umursamaz cool relax olarak taninirim etrafimca. Bu sadece yazarak rahatlama terapisiydi benim için. Aklıma edeyim ki bdv ye yazmışım. :KK70:

Ahahahha yahu düzgünce soru sordum adamin neden senden ayrıldığı ortadaymis aslında 😂😂 tavırlara gel.
İzle bari onları ne diyelim 😁
İzliyorum izliyorum istemesem de zaten kız bir şekilde önüme gelip izletiyor hatta kafama da at gözlüğü takamayacagima göre mecburen izliyorum raad ol :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X