- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Pp etiketlerine baktım. Ben yazmamaya karar verdim Çılgın Avrad buBir derdim vara konu açmayın yorum istemiyorsanız. Kendi kendinize yazsaydınız. Sanki ne yaşadıginızı merak edip, soran oldu. Bir tavırlar,haller.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pp etiketlerine baktım. Ben yazmamaya karar verdim Çılgın Avrad buBir derdim vara konu açmayın yorum istemiyorsanız. Kendi kendinize yazsaydınız. Sanki ne yaşadıginızı merak edip, soran oldu. Bir tavırlar,haller.
Olur bebeyim. Hangi psikoloji kulübündensin bizim üniversitedeysen ugrayayim da bı seans düzenle. Sen çok yetkili bı ablaya benziyosunEvlenmiş barklanmış çocuk bekleyen adamı rahat bırak. Kimse sana nispet yapmıyo insanlar hayatlarını yaşıyolar. Git bi tedavi ol bu takıntın için insanların üzerine çökmüşsün
Ay dur neden ayrılmak istemiş adam noolmus?@Mune
Konuyu kapatabilir misiniz ?
Evlenmiş işteAy dur neden ayrılmak istemiş adam noolmus?
Kızım ben iftar sonrası böyle leş kargası gibi konuya çöküp sanki adamla yasak ilişki yaşıyormuş gibi bana eleştiri savuranlari çekecek avrat değilim biluyosun bunuAyol dur daha yeni geldin nereye. Bir de çok eski üyesin yakışıyor mu sana şu tavırlar
neden ayrılmış böyle pat diye şak diye anlamadım konu çok uzundu belki de atladımEvlenmiş işte
Ben sizi anladım. Bazı şeyler yarım kalıyor ve yarım kaldığında daha da değere biniyor. Yarım kalmasaydi, evlenseydiniz o büyük aşkın damla damla eridigini görecektiniz : ) o yüzden bosverin.Ay kapatayim hemen sizi dinlemeyemeyeceğim Alllah aşkına. Biri de demiş tedavi ol. Gelmiş gene Türkiye psikoloji derneği başkanları iyyyy
Belli.Sormadan yazan cinsim ben anacım.
Terbiyenizi bozmayın isterseniz.Kızım ben iftar sonrası böyle leş kargası gibi konuya çöküp sanki adamla yasak ilişki yaşıyormuş gibi bana eleştiri savuranlari çekecek avrat değilim biluyosun bunu
Evet ama kadının paylaşımlarına bakıyorsunuz o kim sizin arkadaşınız miydi?Kızım ben iftar sonrası böyle leş kargası gibi konuya çöküp sanki adamla yasak ilişki yaşıyormuş gibi bana eleştiri savuranlari çekecek avrat değilim biluyosun bunu
Evet aile boyu görüştüğümüz biri the bayan önyargı machina. Ne onerirsin mesela ? Görünce il sınırına kadar arkama bakmadan kaçayım mi? Üzerine ceviz ve çikolata sosta olsun lütfenEvet ama kadının paylaşımlarına bakıyorsunuz o kim sizin arkadaşınız miydi?
Boşver okuma canım zaten. Öyle içimden gelmiş bir konuydu. Pişman oldum yeminlenWhatsuuptan sonrasını okuyamadım
40 yıl sonra yine seni o kaldırımda görsem yine aynı yürek sızısı..
5i gitti kaldı 35 yıl..
Bana her Nisan açan beyaz çiçekler istemesem de hep seni hatırlatır...
....
2022-Feno...
Ahahahha yahu düzgünce soru sordum adamin neden senden ayrıldığı ortadaymis aslında tavırlara gel.Evet aile boyu görüştüğümüz biri the bayan önyargı machina. Ne onerirsin mesela ? Görünce il sınırına kadar arkama bakmadan kaçayım mi? Üzerine ceviz ve çikolata sosta olsun lütfen
Bebeğim bu değer hissiyatı değil. Seneler geçti zaten sorsan annem bile bilmez. Acayip umursamaz cool relax olarak taninirim etrafimca. Bu sadece yazarak rahatlama terapisiydi benim için. Aklıma edeyim ki bdv ye yazmışım.Sizi istemeyen insanı niye bu kadar istiyorsunuz ki? Saçınızı ondan sonra kimse öpmediyse bu diğer adamların ayıbı, yoksa gayet normal bir sevgili hareketi saç, el öpmek. Böyle sevgi dilenir hale gelmeyin elin adamlarından ya... kendinize değer verin biraz.
İzliyorum izliyorum istemesem de zaten kız bir şekilde önüme gelip izletiyor hatta kafama da at gözlüğü takamayacagima göre mecburen izliyorum raad olAhahahha yahu düzgünce soru sordum adamin neden senden ayrıldığı ortadaymis aslında tavırlara gel.
İzle bari onları ne diyelim