Varmış herkesin içinde biryerde bir uğurlayamadığı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

fenomen

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
1.281
1.962
Koskoca 5 yıl.. Her ay regl döneminde hormon dengemden mi bilinmez gelirsin aklıma.. Süzülür gözümden üç beş damla yaş.Acaba diyorum seninde aklına geliyorum gönlüne düşüyorum da ondan mı bu yürek sızısı? İstemsizce ne yapsam engelleyemedigim bir his senelerdirr o kadar gülüp eğlenir gezer tozarım. Herkesi güldürür neşe sacarim hep. Senden sonra da sevdim sevildimde aslında.. Lakin sanki hep senin beni sevişini arıyorum herkeste.. Kimse avuç içlerimi öpmedi mesela senden sonra.. Saçlarımı ben birşeyler ile ilgilenirken benden habersiz öpüp koklamadi... Ne bileyim gözleri sen gibi parlamadı sanki hiçbirinin.. İnsanların kimin neyin peşinde olduğunu bilmediğimiz şu çağda birinin gözlerine baktığımda beni nasıl sevdiğini yalnız sende öğrendim. O 28 yaşındaki bir çift yeşil gözü her sabah yanımda görmeyi dilerdim..
Yıl 2017.. Yaşım 26... O kaldırım taşına oturup benimle ayrılık konuşması yapmak için arabanın yanında o çökmüş bekleyişini, hiç bir neden yokken herşey mükemmel giderken nerdeyse evlenecekken gidişini.. Kırmızı ayakkabılı kız ne olursa olsun seni ve ayakkabılarını unutmayacağım ben deyişini..
Az yaşanan çok hatırlanır derlerdi inanmazdım. 5 yıllık sevgilimi inan senden az andım..
Ölümler gördüm senden sonra. İnançlarımı daha da derin yaşamaya başladım. Hani anlatsam roman olur derler ya ben bu sözü çok erken tecrübe ettim sayende çimen göz..
Bir sene sonra falan.. Beraber yemek yiyip içtiğim koca meraklısı bir kızla tanistirmislar seni sonra.. Ben tek kelam edemedim o kiza da. Nasıl denir böyle bişey bilemedim. Aradı mesaj attı soğuk yaptım cevap vermedim noldugunu anlamadi o zamanlar.. Bende kendi kabuğuma çekildim zaten. Üzerinden 1 buçuk yıl geçmiş sonuçta ne olacaktı bir ömür beni mi bekleyecektin ?... Sonra spor çıkışı yolda yürürken gördüm sizi yanyana.. Nefesimi tutup ateşe verdiler sanki. Aldığım nefes saatlerce koşmuşum gibi yaktı boğazımı.. Yetmedi 2 aya sozlendin 1 sene olmadan evlendin..
Mutlusun görüyorum. Hergün fotoğraf koyuyor eşin ağzı kulaklarında.. Hiç kıskanmıyorum desem mübarek gün Allah'a yalan söylemiş olurum. Çünkü sen bir kadını nasıl seversin bizatihi yakından en ben biliyorum. Eşin beni biliyor artık sanırım. Soylemişsindir durust adamdin eskiden de. Zamanında biz fenoyla çıkıyorduk demişsindir eminim. Lakin bilmiyormuş gibi instadan whatsupptan yaptığı nispetlerine ben artık dayanamıyorum..
Baba olucakmışsın yeni duydum.. Bu hayatta artık neyi görsem şaşırmam dediğim şu zamanda eşinin burda 3 kişiyiz storysini de gördüm.. Bir garip hallerdeyim. Açıp açıp bakıyorum mutlu hallerine. Sindiremiyorum yediremiyorum. Benden sonra birini bu kadar sevdi mi diye düşününce dayanamıyorum. Kızın olacak gibi.. Umarım yolu bahtı senin gibi açık ve aydınlık olur. Huyu suyu sana çeker vatana millete hayırlı evlat olur.. Beni sorarsan aynıyım. Tek basinayim..
Yani geçeceğine çok inandım hep inandım ama..
Velhasıl kelam varmış herkesin içinde bir uğurlayamadığı..
40 yıl sonra yine seni o kaldırımda görsem yine aynı yürek sızısı..
5i gitti kaldı 35 yıl..
Bana her Nisan açan beyaz çiçekler istemesem de hep seni hatırlatır...
....
2022-Feno...

Çok güzel yazmışsınız okurken duygulandım. Eminim o da güzel seven bir adamdır ki bu kadar aklınızda kalmış…
Kendinize eziyet etmeyi bırakın ama. Evli, çocuklu ve sanırım mutlu bir adam. Her ne olursa olsun yanlış bu besledikleriniz.
Biliyor musunuz aşk aslında bir kişiden dolayı değilde bizim o kişiyi içimizde nasıl yorumladığınızdan ötürü oluşan bir duygudur. Belki de içinizde onu bu kadar güzel sevdiğiniz için unutamıyorsunuzdur, bunu bi düşünün derim ben..
ve o güzel sevgiyi kendiniz için doğru olana verin..

Unutmaya o kadini silmekle başlasaniz? Ne bu herşeylerini stalkliyorsunuz kendinizede eziyet salin gitsin adam evli mutlu.

Acilen kadını sosyal medyada takip etmeye bir son verin bence. Böyle herşeyi gördükçe kendinizi toparlayamazsınız.

Kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu kişileri engellemek. Kaç sene olmuş neyin nispetini yapsınlar insanlar hayat kurmuş devam ediyor. Düşündüğünüz gibi kusursuz ilerleseydiniz siz evlenirdiniz atmadığınız şeyler var. Aynısını sağlık için yapmanız şart ama önce bi destek almanız şart. Bu sevgi değil, kusura bakmayın normal de değil.

Koskoca 5 yıl.. Her ay regl döneminde hormon dengemden mi bilinmez gelirsin aklıma.. Süzülür gözümden üç beş damla yaş.Acaba diyorum seninde aklına geliyorum gönlüne düşüyorum da ondan mı bu yürek sızısı? İstemsizce ne yapsam engelleyemedigim bir his senelerdirr o kadar gülüp eğlenir gezer tozarım. Herkesi güldürür neşe sacarim hep. Senden sonra da sevdim sevildimde aslında.. Lakin sanki hep senin beni sevişini arıyorum herkeste.. Kimse avuç içlerimi öpmedi mesela senden sonra.. Saçlarımı ben birşeyler ile ilgilenirken benden habersiz öpüp koklamadi... Ne bileyim gözleri sen gibi parlamadı sanki hiçbirinin.. İnsanların kimin neyin peşinde olduğunu bilmediğimiz şu çağda birinin gözlerine baktığımda beni nasıl sevdiğini yalnız sende öğrendim. O 28 yaşındaki bir çift yeşil gözü her sabah yanımda görmeyi dilerdim..
Yıl 2017.. Yaşım 26... O kaldırım taşına oturup benimle ayrılık konuşması yapmak için arabanın yanında o çökmüş bekleyişini, hiç bir neden yokken herşey mükemmel giderken nerdeyse evlenecekken gidişini.. Kırmızı ayakkabılı kız ne olursa olsun seni ve ayakkabılarını unutmayacağım ben deyişini..
Az yaşanan çok hatırlanır derlerdi inanmazdım. 5 yıllık sevgilimi inan senden az andım..
Ölümler gördüm senden sonra. İnançlarımı daha da derin yaşamaya başladım. Hani anlatsam roman olur derler ya ben bu sözü çok erken tecrübe ettim sayende çimen göz..
Bir sene sonra falan.. Beraber yemek yiyip içtiğim koca meraklısı bir kızla tanistirmislar seni sonra.. Ben tek kelam edemedim o kiza da. Nasıl denir böyle bişey bilemedim. Aradı mesaj attı soğuk yaptım cevap vermedim noldugunu anlamadi o zamanlar.. Bende kendi kabuğuma çekildim zaten. Üzerinden 1 buçuk yıl geçmiş sonuçta ne olacaktı bir ömür beni mi bekleyecektin ?... Sonra spor çıkışı yolda yürürken gördüm sizi yanyana.. Nefesimi tutup ateşe verdiler sanki. Aldığım nefes saatlerce koşmuşum gibi yaktı boğazımı.. Yetmedi 2 aya sozlendin 1 sene olmadan evlendin..
Mutlusun görüyorum. Hergün fotoğraf koyuyor eşin ağzı kulaklarında.. Hiç kıskanmıyorum desem mübarek gün Allah'a yalan söylemiş olurum. Çünkü sen bir kadını nasıl seversin bizatihi yakından en ben biliyorum. Eşin beni biliyor artık sanırım. Soylemişsindir durust adamdin eskiden de. Zamanında biz fenoyla çıkıyorduk demişsindir eminim. Lakin bilmiyormuş gibi instadan whatsupptan yaptığı nispetlerine ben artık dayanamıyorum..
Baba olucakmışsın yeni duydum.. Bu hayatta artık neyi görsem şaşırmam dediğim şu zamanda eşinin burda 3 kişiyiz storysini de gördüm.. Bir garip hallerdeyim. Açıp açıp bakıyorum mutlu hallerine. Sindiremiyorum yediremiyorum. Benden sonra birini bu kadar sevdi mi diye düşününce dayanamıyorum. Kızın olacak gibi.. Umarım yolu bahtı senin gibi açık ve aydınlık olur. Huyu suyu sana çeker vatana millete hayırlı evlat olur.. Beni sorarsan aynıyım. Tek basinayim..
5i gitti kaldı 35 yıl..
....
2022-Feno...
Evlenmiş barklanmış çocuk bekleyen adamı rahat bırak. Kimse sana nispet yapmıyo insanlar hayatlarını yaşıyolar. Git bi tedavi ol bu takıntın için insanların üzerine çökmüşsün

5i gitti kaldı 35 yıl..
....
2022-Feno...

Kavuşursan meşk kavuşamazsan aşk olur

Ay kapatayim hemen sizi dinlemeyemeyeceğim Alllah aşkına. Biri de demiş tedavi ol. Gelmiş gene Türkiye psikoloji derneği başkanları iyyyy
Ayol dur daha yeni geldin nereye. Bir de çok eski üyesin yakışıyor mu sana şu tavırlar

O kaldırım taşına oturup benimle ayrılık konuşması yapmak için arabanın yanında o çökmüş bekleyişini, hiç bir neden yokken herşey mükemmel giderken nerdeyse evlenecekken gidişini..

Yetmedi 2 aya sozlendin 1 sene olmadan evlendin..

şu zamanda eşinin burda 3 kişiyiz storysini de gördüm..
bu gerçekler tüm romantizmi siliyor. kendinizi kandırmayın bu kadar büyütecek bir aşk yok karşı tarafta. boşu boşuna üzmeyin kendinizi vaktinizi saçma stalklarla harcamayın. sevdiğiniz kadar sevilmemeişsiniz çok net maalesef 🤷‍♀️ artık KABULLENİN…

Arkadaşlar yazdım rahatladım. Bu kadar hepsi. İhtiyacım vardı yazmaya. Akil almaya değil rahatlamaya. Rahatladım. Rutin yaşıyorum. Ne eksik ne fazla.
Bir derdim vara konu açmayın yorum istemiyorsanız. Kendi kendinize yazsaydınız. Sanki ne yaşadıginızı merak edip, soran oldu. Bir tavırlar,haller. 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X