- 15 Mayıs 2022
- 131
- 53
- 35
-
- Konu Sahibi Zehra simsek
Merhaba canım olabilir tekrarlamani yada kan vermeni öneririm benim 6 gün kala silik çizgi çıktı şu an 2 aylık hamileyimMerhaba arkadaşlar regal e 5 gün var sizce normal mi böyle çıkması ilk 5 dakka içerisinde çıktı
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun canımMerhaba canım olabilir tekrarlamani yada kan vermeni öneririm benim 6 gün kala silik çizgi çıktı şu an 2 aylık hamileyim
Çok sağol canım sen testi tekrarladın mi ?Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım
Var görünüyor insallah vardir saglikla hayirla kucaginiza alirsinizMerhaba arkadaşlar regal e 5 gün var sizce normal mi böyle çıkması ilk 5 dakka içerisinde çıktı
Teşekkür ederim canım rabbim anne olmak isteyenlere de nasip etsin evet almanyadayim birde dijital testler yaparımVar görünüyor insallah vardir saglikla hayirla kucaginiza alirsiniz
Clear blue digital test yapin isterseniz haftalik gostergeli olan, almanyadasiniz sanirim
Canım yine aynı silik cizgi cıktı dijital test yaparım yarın ilk idrar ileÇok sağol canım sen testi tekrarladın mi ?
Canım yine aynı silik cizgi cıktı dijital test yaparım yarın ilk idrar ile
Doktor randevusu almak için aradım Kasım 7 sine verdi izindeymiş 3 hafta en müsait zamanı Kasım 7Yani iki tane silik çizginin pek yanılma payı olacağını sanmıyorum gidip direk kanda verebilirsin tabi adetinin gecikmesini de bekleyebilirsin ben o kadar erken öğrendiğim için çok stresli geçti iki günde bir artacak mı keseyi görecek miyiz bebeği görecek miyiz vs vs
Oooo çok var 7 kasıma ya beklicek misin o kadar zaman boyuncaaaDoktor randevusu almak için aradım Kasım 7 sine verdi izindeymiş 3 hafta en müsait zamanı Kasım 7
Canım almanyadayim turkiyede olsam sabah bı doktor bulurdum burda olmuyor maalesef yoksa bekleyemem acil birşey olmadıkça baska doktor bakmıyorOooo çok var 7 kasıma ya beklicek misin o kadar zaman boyuncaaa
Aaaa bilmiyordum o zaman biraz sabretmen gerekiyorCanım almanyadayim turkiyede olsam sabah bı doktor bulurdum burda olmuyor maalesef yoksa bekleyemem acil birşey olmadıkça baska doktor bakmıyor
Allah razı olsun canım inşallah sende güzel bir haöilelik geçirirsin bebegine sağlıklı bir şekilde kavusursunAaaa bilmiyordum o zaman biraz sabretmen gerekiyorumarım çok sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sonucunda bebeğine kavuşursun
Çok sağol canımAllah razı olsun canım inşallah sende güzel bir haöilelik geçirirsin bebegine sağlıklı bir şekilde kavusursun
Bunlardan hiç kullanmadım bilmiyorum pozitif mi oluyor canım
1 , 2 haftalık pozitif canımBunlardan hiç kullanmadım bilmiyorum pozitif mi oluyor canım
Çok güzel umarım sorunsuz bir şekilde geçirirsin bu süreci1 , 2 haftalık pozitif canım
Var görünüyor insallah vardir saglikla hayirla kucaginiza alirsiniz
Clear blue digital test yapin isterseniz haftalik gostergeli olan, almanyadasiniz sanirim