Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Peygamber Efendimiz (asm) küçük yaşta ölen çocuklarla ilgili buyurdu ki:
* “Mü’minlerin ölen çocukları Cennette bir dağdadırlar. Kıyâmet Günü babalarına teslim edilinceye kadar bakımlarını Hazret-i İbrâhim (as) ve hanımı Sâre üzerine alır.”
* “Müşriklerin çocukları Cennet ehlinin hizmetçileridirler.”
*“Ümmetimden bir adam gördüm ki, terâzîsinin iyilik kefesi hafif gelmişti. Küçük yaşta ölen çocukları geldi ve terâzîsini ağırlaştırdı.”
*“Ergenlik çağına gelmeden önce ölen çocuklar, Cennette çok canlı ve hareketli balıklar gibidirler. Birisi babasını karşılar, elbisesinden tutar, Allah ebeveynini de kendisiyle birlikte Cennete koyuncaya kadar bırakmaz.”

NKOB boşalttım biraz özel mesaj kutumu...

Yok canım en son liste mesajı geldi. O da önceki günler. Tayinin belli oldu mu? Burada il içi atamalar belli olmuş...
yeni bi liste yollamıştım. bugun ikinci msjımda. bir de 5 kişi yazmıştım, onlara da sen listeyi atarmısın diye. malum, 10 dk da 1 msj çok zorluyor.

tayin evet belli oldu ve çıkmadı:)

Bi de mazeret deniycezzz.. bakalım.. kısmet..

slm kızlar ii geceler nasılsınız???

a.s. nazcımm..

bn de naz çevrim içi ama ne zaman bize yazar diyordum:)

ama sanırım bn geç gördüm senin yazını.

iyi olma çabalarındayım kendi adıma bn. Allah günümüzü aratmasın.

sen nasılsın?

walla bnde iyiyöm çok şükür cnm ya eşim yattı bnde 33 tane daha okudum şimdide sze bi bakayım dedim brzdanda yatarım
ufff bura bi sıcak war cnmda sıkıldı .....

walla bnde iyiyöm çok şükür cnm ya eşim yattı bnde 33 tane daha okudum şimdide sze bi bakayım dedim brzdanda yatarım
ufff bura bi sıcak war cnmda sıkıldı .....

saolasın.
canın neden sıkılıyor ki?
gençliktekine bnzer bir sıkılma mı.? yoksa sebebpli mi?

saolasın.
canın neden sıkılıyor ki?
gençliktekine bnzer bir sıkılma mı.? yoksa sebebpli mi?
gençliktekine benzer bi sıkılamamı??
o ne kuzum güldürdün bnii:))
ewet öle cnmm bi sebebi yok sadece öle içim sıkıldı allah hayırlara çıkarsın işlhhh

gençliktekine benzer bi sıkılamamı??
o ne kuzum güldürdün bnii:))
ewet öle cnmm bi sebebi yok sadece öle içim sıkıldı allah hayırlara çıkarsın işlhhh

:)

Allah sebepli sıkılmadan korusun :) Tadını çıkar kız o zaman sebepsiiizzz ergen sıkılmasının

Bn de gideyim, yatayım, uyumak güzel bir terapi.

Hadi iyi geceler.

:)

Allah sebepli sıkılmadan korusun :) Tadını çıkar kız o zaman sebepsiiizzz ergen sıkılmasının

Bn de gideyim, yatayım, uyumak güzel bir terapi.

Hadi iyi geceler.
tmm cnmm bnde brzdan yatarım ii uykular allah rahatlık wersin

Nkob az önce duayı bitirdim. Ama ilk listeye göre oldu malesef. Ne yapayım 2. Listeyi bilmiyordum.

NKOB, yeni liste bende yok özelde. O 5 kişiyi bilmiyorum canım.

selam kizlar, Insallah iyisinizdir, bu aralar fazla giremiyorum ama hep aklimdasiniz.... Beni unutmayin tamam mi :80:

Nkob az önce duayı bitirdim. Ama ilk listeye göre oldu malesef. Ne yapayım 2. Listeyi bilmiyordum.

sorun değil çnk tefriciyemizin zaten indirme duası yapılacak.

O listeler hepimizin güzel dua zamanlarına rastladığında isimlerimizle dua edebılmesi için (ezan vakti, namaz sorası, kandil gecesi, seninki gibi oruç açarken, anne duasında vs vs vs)

listenin değişme sebebi de okuyan iki arkadaşımızın bize ismini yeni bildirmiş olması (malum her an nette olunamıyor ulaşım sorunu yaşanıyor:) )

selam kizlar, Insallah iyisinizdir, bu aralar fazla giremiyorum ama hep aklimdasiniz.... Beni unutmayin tamam mi :80:

sennnceeee??????

İyice tatilini yap, kardeşini everip , mutlu huzurlu ve moralli şekılde dön inş aramıza:)

Senden de bize bulaşacaktır bu pozitivizm ( bu ne demekse )

selam arkadaşlar hepinize iyi pazarlar bugün çok duygusalım bilmem neden

burcumuzzz keşke burada olaydık da iki tek muhabbet attırıvere , sıkıntını az da olsa giderebileydik ama malesef eve yeni geldim.

neyse görüşürüz inşaallah:)

İyi değilim bugün.

Her gün yeni bir iyi olmama şekli yaşıyorum sanki..

boommmmmboşşşşşşşşş hissediyorum kendimi. Balon gibi.. sadece havayla dolu.

kan yok , can yok, ruh yok sanki üzerimde.

noolacak bilmiyorum ama çaresiz hissetmek istemiyorum kendimi..

azıcık kendimi bıraksam kopuk bir ruha sahip oluyorum hemen. Başedemiyorum bu ruhla. gözüm açık ve ayaktayım ama uyanamıyorum, ayıkamıyorum; kendimden ve herşeyden uzaklaşıyorum.

can yok üzerimde yaaa , elimi kıpırdatacak, iş görecek, konuşacak, düşünecek , yiyip içecek hiiççç halim yokk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…