Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Kızlar bugün 6 tane yolluk yıkadım. Dersim yoktu okulda. Sonra çarşıya gidiop 3 tane kilim aldım. Burada yaz gelince halıları kaldırıyorlar. Biz alışık değiliz diye ben de kilim aldım onları sereceğim. Bugün çok sıcaktı hava...

farkedilememiş...??????????????? (asılll dr umuz o sürede askerdeydi, ondan sonraki en iyiyi bulmaya çalıştık:S)

çok da araştırmadım, çnk hızlı mudahale edılebıldı bebeğe.

çok da araştırmadım, çnk sebeplere bakmadım, baksaydım kimi vururdum bilmiyorum. belki de kendimi..

sadece sonuca baktım, ''diğer bebeğimde anlaşıldı, elden gelen yapıldı da nooldu, sonuç değişmez'' dedim.

bundan sonra fetal eko vs şart ama unutma güzelim.

beğendim, iki yazını da çok beğendim:)

evet biz her bir hale pimpiriklenebliriz.

eğer zaten pimpirikli anneler olmasaydık, kayıplar sonrası '' keşke şunu yapsaydım.... şunu yapmasaydım.... vs '' gibi cümleler kuran anneler olurduk.

bakın, hiç birimiz ''bn iyi davranan bir hamile deildim, bnm ihmalim yuzunden oldu'' demiyor:)

nasıl diyebilirzki,ben iki doktora birden takipteydim ki birisi riskli gebelik uzmanı ve profosör...nasipten öte gitmiyor işte...

Profosöre önce gitmek istememiştik eşimle,riskli gebemiyim ben diye,ama allah işte büyük konuşmuşuz...

kilim iyidir, hafif hafif. yıka sık ser

iyi günlerde kirlet

Sağ ol canım. ben de senin yazılarını edebi buluyorum. Bu arada benim yaklaşık yedi yaşındakioğlumda 29+4 te açolmam oldu yolda yediğim erikler yüzünden barsaklarım bozulmuştu karın ağrısı normal doğumu başlatmış meğerse. Ben geçen seneki hamileliğimde yine erken açılmam olur diye düşünmedim hiç. Enfeksiyondandır dedim çok gezdim, çok misafir ağırladım, uzun yolculuk yaptım. Bebeğim bu tempoya dayanamadı ve 24+4 te kanam 2 gün sonra su iki gün sonra 25 haftada doğum. Çok pişmanlıklar yaşadım her hamile gördüğümde taşıyamadım bebeğimi diye çok üzüldüm. Şimdi çok pipirikli oldum. Geçen ayki hamileliğimde doktor ilk gittiğimde ultrasonla bakıyor inşallah kimyasal gebelik değildir dedim. Çok okuyorsun dedi. (İnternet için) Kimyasal olmadı ama boş gebelik oldu malesef. Geçen sene bu zamanlar çok rahat bir hamileydim doktorun dedikleri dışında hiçbir şey bilmiyordum. Şimdi pıhtılaşma, enfeksiyonlar, rahimağzı yetmezliği, serklaj bu hamileliğimde de genetik testler, tüp bebek, pgt birçok şey öğrendim. Hatta geçen cumartesi Memorialden gelen doktorla bir baktım ki tıbbi litaratürle konuşuyorum. Anlatış biçimim bile sıradan değil. Doktor bir ara ben iki ileri haftalara taşıdığım gebeliğim olduğu için pıhtılaşmadan düşük olduğunu düşünmüyorum deyince bravo dedi. Sanırım hepimiz kendi derdimizle ilgili uzmanlaşmaya başladık... Ama oğlum var 2. nin de oğlum olacağını 12. haftada öğrendiğimde üzüldüğüme de çok pişmanım...

Canım sen neden kaybetmiştin ki? Riskli gebelik uzmanı anlamadıysa kime güvenelim artık? Şimdi uzman doktora mı gidiyorsun? Doktorunu aradın mı? Bir de hangi şehirdeydin canım?

Canım sen neden kaybetmiştin ki? Riskli gebelik uzmanı anlamadıysa kime güvenelim artık? Şimdi uzman doktora mı gidiyorsun? Doktorunu aradın mı? Bir de hangi şehirdeydin canım?[/QUOTE]

aslında benim bebeğimin gidiş nedeni çok net değil,önlem olsun diye kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyorum,35. haftamın başındaydım ki o cuma gününe geliyodu hamielliğimdeki tek pişmalığımdır zaten o,havalar çok ısınmıştı ve benim işim çok yoğundu deli gibi duruşmalara giriyodum,keşiflere gidiyodum köy köy,yorulduğumu hissetmiştim aslında pazartesi izne ayrılayım artık diyodum,cumarteside kontrolümüz vardı ve doktora gittiğimizde kızımın kalbinin durduğunu öğrendik(proftan)doktorda çok şaşırdı bu kadar ileri bi gebelikte ve herşey normalken çok ilginç dedi,ertesi gün bebeğim alındı sezaryanla,ona otopsi yapıldı,banada testler,proteinim biraz düşük çıkmış,pıhtılaşmamamda da biraz sorun varmış,aslında bunlar bile buna neden olmazdı dedi doktor....şimdi yine aynı profa gidiyorum geçmişimi biliyor diye bu sefer üç doktora gidiyorum ama...ben kütahyadayım

Çok çok utandırdın beni
Sizin şu dualarınız,samimiyetiniz Allah razı olsun deyişiniz herşeye değer benim için.
Bir insana kendinden çok başkasının ettiği dua hayırlıymış,Rabbim kabul eder inşallahda yüzleriniz güler.

Manisa birliğinin bağrından çekip aldığın aşkerin acaba ne kadar şanslı olduğunun ve karşısındaki olgunluğun farkında mı?

Estağfurullah canım,mahvettin sen beni yahu:78:
O öyle iyi bir insan ki Allah bin kere razı olsun ondan,karşıma çıkardığı için şükürler ediyorum.
Kısmetse temmuza nişanımız var:)

canım benim sonunda mutluluğu bulmuşsun.ALLAH mutluluğunu,huzurunu daim etsin.en kısa zamanda da hayırlı,sağlıklı bebeklerle taçlandırsın inşallah.

rabbim her konuda hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

utanma canım.maşallah.bekarlar hakkında bu kadar atasözü varken sen bizi evli,çocuklu kişilerden daha iyi anlıyorsun.

her duama mutlaka buradaki arkadaşlarımıda katıyorum.sizleri tanımıyorum ama sanki uzun süredir tanışıyormuşum gibi hissediyorum.

ALLAH tamamına erdirsin.ömür boyu sağlık,huzur,hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.

NKOB 'CUM 1 hafta bencede yeterli.en kısa zamanda bitirip şu mübarek günlerde yeni faaliyetler planlayalım.

Amin canım benim Rabbim hepimize gönlümüzdekileri nasip etsin
Duaların için Allah razı olsun.

ceydacığımm sen de almışsın hayattan payına düşeni...

Kararların hep doğru kararlar olur, Allah yaptığın hiç birşeyden pişman etmez inşaallah seni.

bundan sonra da eviniz, yuvanız tüm kötülüklerden uzak olsun.

Birbirinizin kıymetini de iyi biliyorsunuzdur kız siz şimdi

Anladım güzelim. Sorgulama ama noolur kendini. bilirim zorluğunu. hele de erkekti... kızdı.. derken çevremizin tepkilerinin sorgusu.

Neyse yaa.. Bundan sonra iyi olalım, kötü olan hiç bir şey yaşamayalım inşaallah.

Senin de test sonuçların iyi geleydi..

Son düzenleme:
bebeğin cinsiyeti sorulur;

kız dersin; '' hmmm Allah sağlık versin yaa, cinsiyeti önemli değil, kız çocuk zaten daha hayırlı'' şeklinde tepkiler. Resssmen teselli boyutlu.

erkek dersin; '' oo maşallah maşallah , babası nasıl sevinmiştirrrr'' şeklinde ellerinde madalya olsa takacakları, alnından öpecekleri bir tepki

ozaman persembeye bitirelim,

canim sen bizim face gizli örgütümüze üye degil misin? Esmeray bilgileri orda....

ne boş geliyo insana değil mi?

bi arkadaşım 12 haftalık hamile bebeğine ayakkabı almış,kesin başına bişey gelmez bunun doğurur dedim içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…