kızlar ev aramaya çıkıyorum hepinizi öpüyorum
tefrıcıye duasını kac gunde tamamlayacaksınız eger sürelı ise bıraz bende alabılırım calısıyorum da bazen yogun oluyor ama almak isterım ve insallah benım ettıgım dualarında sizlere faydası olur ve insallah onun huzuruna ererim. banada bıldırırsenız sevınırım bende 3 bebeğini kaybetmiş ama umut yolunda yürüyen 22 yasında bı bayanım insallah herseyın hayırlısı olsun..
kızlar ev aramaya çıkıyorum hepinizi öpüyorum
özlemcim şiddeti duyduğumda deli oluyorum ister istemez ve malesef ki bu arkadaşının yediği son dayak olmayacak ..Ben avukatım ve eğer sormak istediği birşey varsa seve seve yanıtlarım ama lütfen bu duruma izin vermeye devam etmesin...
aminnn kızlarr cok sukur esım ıyı allah onu benden ayrmasın ıns.yaradan sevdıgı kullarına dertler verır bana ısyan edecekmı yoksa sıgınacakmı dıye cok sukur bız ısyan edenlerden olmadık hıc olmayızda ıns.allah hepınızden razı olsn hepımıze yenı evlatlar nasıp etsın ıns.
ooo ne yazılar yazılmıs gırmeyelı sımdı sıze benım hıkayemı anlatcam kızlar kıssadan hısse mısalı...27 yasındayım benım ıkıncı evlılıgım bu ve esım bekardı 9 senedır tanısıyoduk 4 sene cıktık cok kıskanctı bıgun calıscam dedım olmaz dedı ınat ettım ıse gırdım terkettı bıkaz kez barısalım dedım olmaz dedı bıgun denemek ıstedım nısanlandım dedım mutluluklar dedı demekkı benı unuttu dedım ılk ıstemye gelnle evlendım ve hersey ondan sonra basladı kabus dolu bı 7 ay gecırdım anlatmayım neler yasadıgımı mezhepsız genıs rahat ınsanlardı kocam var ama yoktu aglamakla gecen 7 ay aılem hasret 7 ay bıgun kolumdan tutp aıleme getırdı babama benı sıkayte ettı yalancı kızın pıs psaklı kızını terbıye ver saygısız sok oldum babmda sok oldu ben ole bırı degıldım cunku babam tamam dedı sen gıt ben terbıyesını vercem ama gerı getırın dedı babama...gıttı ve bıttı hersey aıle buyuklerı toplandı sulalede ılkkez bosanma olacak sebepler cok onemlı annem aglamktan kahrolmus karar verıldı bosanmalıyım buarada eskı esım benı arıyo telı acmıyorum ve sonunda dava actım dedım aılesıyle geldı noldu gotrelım ortada bısey yok babm actı agzını yumdu gozunu senı vururum dedı 7 ay nolmus neler yapmısınız dedı gıttıler 1.5 sene dava surdu buarada sımdıkı esım eskı erkek arakdasım karsıma cıktı konustukevlenmısın dedı evet dedım ama ayrıldım suan burdayım telımı bulmus bırınden bır ay yalvardı tekrar olsun dedı olmaz dedım sen bekar ben bosanmıs aılen ıstemz aılesı bekarkende bılıyodu benı gıtmıs solemıs ben onunla ozman evlenemedım sımdı evlencem ya kabul edersınız ya sızı sılerım mecbur kabul etmısler ben olmaz dedım o geldı babamla konustu agladı ben hep dua ettım ıns ayrılır esınden karsıma cıkar dıye dedı allah duamı kabul ettı senı bıda kaybedrsem yasayamam ve nısanlandık dıllere destan bı dugun yaptık hegecen sene eylulde hemen hamıle kaldım ıkızlerımız olcaktı 10 haftalıkken bırını kaybettım olsun bunada sukur dedık bırı var 34 haftadaykende dıgerını kaybettım bır ay once ama olsun yıne sukur yaradan bana once cefa sonra sefa verdı hep ben hıcbızaman ısyan etmedım hep hayırlısını ıstedım herseyde bır hayır varmıs buna ınandım bu yazdıklarım yasadıklarımın bınde bırıdır belkı sımdı yıne tek ıstedıgımız yenı bı bebek kocam benı cok sevıyo cok sukur bende onu ve hıcbızaman bana eskı hayatımı sorgulamadı allah hepımızın hakkında hayırlıısını nasıp etsın...
aminncanım benim...ya kızlar ayıp olmayacaksa bişey sorucam ya,ben önceki hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım çünküsanki vajinamda bişey var gibi hissediyorum ara sıra batıyo gibi yada çıkacak gibi sizde hiç böyle olmuşmuydu?
Kizlar 3 aylar da basliyor, Allahin izniyle bu dualarimiz daha da anlam kazanacak....
Benim bu hafta sonu yurtdisina gitmem gerek , nete fazla giremem ama dua gidisatina ara ara bakarim... Payima düsen Tefriceyi de hic aksatmadan okurum...
arkadaşlar; perşembe akşamı kandil ayrıca cumada üç aylar başlıyo... bu perşembe bol bol okuyun.... okuduklarınızı Hz. Muhammed mustafa (s.a.v)' ın ruhun hediye edip dileklerinizin kabul olması için peygamberimizin aracılığıyla diye dua edip isteyin... bu mübarek günü kaçırmayın...
ben bide helva kavurup dağıtıcam...
perşembe günü regaib kandiliymiş özlem yaaa..
keşke tefriciyemiz o güne bitirilip o gün indirilmiş olabileydi , değil mi..
yarın belli olur güzelim paylarımıza düşenler.
kaç gün verelim?
1 hafta yeter mi kızlar? az mı çok mu?
fikirlerinizi söyleyin de, oyle karar çıksın ortaya.
esmeray görünmez oldu yaaa, annesınde kalıyor heralde.. onla ayarlıyorduk da.
Arkadaşlar, bn size karmakarışık bir şekilde isimlerimizin listesini yollasam, dualarınızda bu isimleri kullanır mısınız?
nik yazmıycammm, sadece melek annelerinin isimleri.
ne dersiniz?
Arkadaşlar, bn size karmakarışık bir şekilde isimlerimizin listesini yollasam, dualarınızda bu isimleri kullanır mısınız?
nik yazmıycammm, sadece melek annelerinin isimleri.
ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?