özlemcim şiddeti duyduğumda deli oluyorum ister istemez ve malesef ki bu arkadaşının yediği son dayak olmayacak ..Ben avukatım ve eğer sormak istediği birşey varsa seve seve yanıtlarım ama lütfen bu duruma izin vermeye devam etmesin...
tmm cnm ya bana gülmeyin ama tefriceye dua değilmi bz ne çekiyos bana ayrıntılı yazarmısınmerhaba nazcımm
Hıhım yarın bildiriyoruz kimin kaçar tane çekeceğini. şu an 17 kişi falanız, tekrar duyurmaya gerek varmıdır bilmiyorum, hani rastlamayan arkadaş varsa üzülmesin..
O bitince de haftalık diğer sure ve dualarımıza geçeriz inşaallah:)
merhaba nazcımm
Hıhım yarın bildiriyoruz kimin kaçar tane çekeceğini. şu an 17 kişi falanız, tekrar duyurmaya gerek varmıdır bilmiyorum, hani rastlamayan arkadaş varsa üzülmesin..
O bitince de haftalık diğer sure ve dualarımıza geçeriz inşaallah:)
Hamilelerimize, avukat dahi olsa, bu kadar sinirlenme hakkı vermiyoruz
tmm cnm ya bana gülmeyin ama tefriceye dua değilmi bz ne çekiyos bana ayrıntılı yazarmısın
tefriciye, en kkıymetli salavatlardan birisi. (allahumme salli ala seyyidina muhammed gibi)
dilekler dualar için ise eski insanlardan 4444 defa çekip faydasını görenler olmuş.
hani sen söylemiştin ya, daha sonra da haftalık okuyacaklarımızı listeleyecektik, yasin, cevşen vs gibi..
Yani sonunda dua edebileceğimiz, Rabbimize sesimizi duyurabileceğimiz, peygamberimizi kendimizden haberdar edebileceğimiz her şey, Allahın izniyle..
sana niye gülelim kiiiiiiiii... çılgınnnn..
hmmm anladım cnmm tmm tefriciye salavatı her kitapda wadır dimi yani bn 4444 tefriciye duasını biliyorum o bayaa uzunduda ondan sordumtefriciye, en kkıymetli salavatlardan birisi. (allahumme salli ala seyyidina muhammed gibi)
dilekler dualar için ise eski insanlardan 4444 defa çekip faydasını görenler olmuş.
hani sen söylemiştin ya, daha sonra da haftalık okuyacaklarımızı listeleyecektik, yasin, cevşen vs gibi..
Yani sonunda dua edebileceğimiz, Rabbimize sesimizi duyurabileceğimiz, peygamberimizi kendimizden haberdar edebileceğimiz her şey, Allahın izniyle..
sana niye gülelim kiiiiiiiii... çılgınnnn..
tefrıcıye duasını kac gunde tamamlayacaksınız eger sürelı ise bıraz bende alabılırım calısıyorum da bazen yogun oluyor ama almak isterım ve insallah benım ettıgım dualarında sizlere faydası olur ve insallah onun huzuruna ererim. banada bıldırırsenız sevınırım bende 3 bebeğini kaybetmiş ama umut yolunda yürüyen 22 yasında bı bayanım insallah herseyın hayırlısı olsun..
bacım bana başlangıçta 100 yazın kendimi denicem:)
hmmm anladım cnmm tmm tefriciye salavatı her kitapda wadır dimi yani bn 4444 tefriciye duasını biliyorum o bayaa uzunduda ondan sordum
aynen o bildiğin işte bu:)
kolay gele hepimize
herkes bebişini sağlıkla kucağına alıncada mezdeke oynamayı teklif ediyorum
herkes bebişini sağlıkla kucağına alıncada mezdeke oynamayı teklif ediyorum
hahahahha
harikasın yaaa..
yok, önce bir şükür duası, namazı vs sonra mezdeke
kız bu adak gibi mi oldu yoksa:)
nazcım seni çok hevesli gördüm gerdanı ilk sana kırcam
oooooh işlhh işlhhh cümlettem göbek atıcaz o günler bi gelsinde.....adağım var zaten kurbanı keserim eve gider açarım teyibi vur patlasın çal oynasın,ohhh sezaryanlı sezaryanlı
oooooh işlhh işlhhh cümlettem göbek atıcaz o günler bi gelsinde.....
harikasınız.ne güzel kaynatmışsınız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?