Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Hamilelerimize, avukat dahi olsa, bu kadar sinirlenme hakkı vermiyoruz

tmm cnm ya bana gülmeyin ama tefriceye dua değilmi bz ne çekiyos bana ayrıntılı yazarmısın

tefrıcıye duasını kac gunde tamamlayacaksınız eger sürelı ise bıraz bende alabılırım calısıyorum da bazen yogun oluyor ama almak isterım ve insallah benım ettıgım dualarında sizlere faydası olur ve insallah onun huzuruna ererim. banada bıldırırsenız sevınırım bende 3 bebeğini kaybetmiş ama umut yolunda yürüyen 22 yasında bı bayanım insallah herseyın hayırlısı olsun..

tmm cnm ya bana gülmeyin ama tefriceye dua değilmi bz ne çekiyos bana ayrıntılı yazarmısın

tefriciye, en kkıymetli salavatlardan birisi. (allahumme salli ala seyyidina muhammed gibi)

dilekler dualar için ise eski insanlardan 4444 defa çekip faydasını görenler olmuş.

hani sen söylemiştin ya, daha sonra da haftalık okuyacaklarımızı listeleyecektik, yasin, cevşen vs gibi..

Yani sonunda dua edebileceğimiz, Rabbimize sesimizi duyurabileceğimiz, peygamberimizi kendimizden haberdar edebileceğimiz her şey, Allahın izniyle..

sana niye gülelim kiiiiiiiii... çılgınnnn..

bacım bana başlangıçta 100 yazın kendimi denicem:)

hmmm anladım cnmm tmm tefriciye salavatı her kitapda wadır dimi yani bn 4444 tefriciye duasını biliyorum o bayaa uzunduda ondan sordum

ah hülyacımm hoş geldin..

tmm canım, zaten fazla düşmeyecek kişi başı.

Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşaallah ennn yakın zamanda hayırlısıyla..

yarın belli olacak sana özelden msj atarız, yine de sayfamızı da bir ziyaret edersen bitiş zamanını ve kaç tane çekeceğini görürsün.

Rabbimiz yar ve yardımcımız olsun, çektiklerimizin mikafatını versin, bir an önce de bu dünyada da evlatlarımızdan güldürsün innnnnnşaallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…