Canım bayağı zaman oldu yazışamadık. Sen nasılsın? Benim ders saatim yoğun. Oğlan da 1. sınıfta pek bakamıyorum.
Bayramda İstanbul'a randevu aldım. 2 farklı merkeze aldım. Sen tedavi filan görüyor musun?
Nkob, canım nasıl gidiyor? Lekelenmeler bitti mi?
yazına söz bulamadım şöyle uzakları daldım sadece..... benim yazzımıda okursan sadece çeken bilir çok doğru bir söz...........
yahu ciğerparem nerelerdesin.. Allah işlerini rastgetirsin inşallah bu konuda da diğer konularda da..
evet lekelenmeler bitti elhamdulıllah.. ikili test bekliyoruz şu an, kaygı ve meraklarla..
kaçç gecedir yarın chnb yi arayayım diyorum yine unutuyorum. bnm de proğramım yoğun bu sene okulda. oğlun gelecek dönem rahatlayacaktır inşallah. daha doğrusu oğlundan ziyade siz rahatlayacaksınız:) okuma yazmayı oğrenince kendılığınden biter ödevler. umarım..
Nkob hamileliğini düşününce diyecek söz bulamıyorum :)seviniyorum fena şekilde... doğumuna gidelim dedim anneme:)
Yeterki Allah o günlere ulaşmayı nasip etsin,en hayırlı şekliyle kucağına versin,kötü gün yaşatmasın...Amin :)
Özlem378 özlet sen kendini özlet,ayda bir yaz oldu mu :) Burdada beni merak edenler olur deme :)
Ay birde melekannesini düşününce heyecanlanıyorum,ne güzeldir şimdi orda olmak
Chnb Allah kolaylık versin sanada oğlunada,sen öğretmensin 1-0 önde başlıyorsun diğerlerinden. İyi tarafından bak :)
Herkesi öpüyorum,olurda giremezsem şimdedin hepinize iyi bayramlar.
Allah bayramı bayram tadında yaşamayı nasip etsin hepimize,tekrarını nasip etsin inşallah.
Bayraminiz mübarak olsun.....
"Süphesiz, biz sana Kevseri verdik, öyleyse Rabbin icin namaz kil ve kurban kes. Asil ebter(soyu bitmis) olan sana kin besleyendir"
Bu suredeki kurban kes, bir hayvanin kanini akitip Allah'a sükranlarini göstermektir bir anlamda muhakkak... ama daha genis anlamiyla, nefsini kesmektir diye anladim büyük Islam düsünürlerinden... Peygamber Efendimize ebter oldu diyenler, 3 oglunu da kaybedince, O'nu cok üzmüslerdi... Ama Peygamberimizin(sav) soyu Hz. Fatima annemizle(ra) devam etmistir... Kerbela'da Peygamberimizin Oglum dedigi torunu Hz. Hüseyin (ra), cocuklarinin hepsinin gözünün önünde katlediligini gördükten sonra sehit olmustur... Yani en büyük kurbani orda kesmistir. Biri haric, bir oglu orda kurtulmus ve Peygamberimizin soyu böylece devam etmistir... ama ona ebter diyenlerin hepsinin soyu tükenmistir.
Biz de Ehl-i Beyt kaderi yasamisiz bir anlamda... Allah bize en sevgililerine verdiginden vermis, Elhamdulillah... Nefslerimizi en yüsek yerinden kestik... cünkü nefsin en sevdigi seyler cocuklar, mal mülk... onlara taparak Allah'tan uzaklasir insanlar... biz bu manada cok iyi terbiye olduk... Insallah son nefesimize kadar bu manayi kaybetmeden yasariz...
Öpüyorum hepinizi.... Nice bayramlara...
oyyy kuzummmm hoşgeldin kuşummmm:)
Allah razı olsun , ne güzel şeyler yazmışsın kız:) gözüm gönlüm açıldı. Çok sağol. Annem doğumuma bu kez kimseyi almayı düşünmüyor ama sen gelebilirsin, hadi bndensin(Allahım sağlık ve hayırla o günleri gösterir inşallah hepimize)
bnm de aklımda melekannesi. Ne güzel, dünyanın çirkefinden uzak duayla ibadetle içiçe. Darısı hepimize inşallah.
sen nasılsın, şehirlerarası okul faaliyetleri nasıl gidiyor
Kocaman bissürü öpüyorum, anneye selam ve sevgiler:)
özimm ve NKOB iyiyim çok şükür,kardeşim depremde enkazdan kurtuldu hamdolsun,onunla meşgulüz bu arada bu yüzden girsemde yazamadan çıkıyorum,dualarınız için çok saolun,sizde dualarımdasınız emin olun,allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın,bazen bir başka acı acı dediklerinizi unutturuyomuş bunu anladım...ve rabbime bir kez daha teslim olmak gerektiğini gördüm...bebeğimi 35. haftada kaybetmiştim nasıl geçiririm o haftayı diye düşünürken kardeşimin beton altında karanlıkta olduğunu öğrendim,çok zordu ama şükür rabbim yüzümüze baktı sağa salim çıktı...
bebeğimi sağa salim sağlıklıca kucağıma aldığımda da yazarım inşallah sizlere,dualarınızda olurum inşallah hepinizi öpüyorum ve bayramınızı kutluyorum...
bu arada NKOB inan çok mutlu oldum bebeğine allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
canim, cok cok gecmis olsun... Allah korumus kardesini, verilmis sadakasi varmis... bir kac ay önce kardesinin tayininin ciktigini yazmistin, hatirladim... dönmesin oralara bir daha, hala cok riskli...özimm ve NKOB iyiyim çok şükür,kardeşim depremde enkazdan kurtuldu hamdolsun,onunla meşgulüz bu arada bu yüzden girsemde yazamadan çıkıyorum,dualarınız için çok saolun,sizde dualarımdasınız emin olun,allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın,bazen bir başka acı acı dediklerinizi unutturuyomuş bunu anladım...ve rabbime bir kez daha teslim olmak gerektiğini gördüm...bebeğimi 35. haftada kaybetmiştim nasıl geçiririm o haftayı diye düşünürken kardeşimin beton altında karanlıkta olduğunu öğrendim,çok zordu ama şükür rabbim yüzümüze baktı sağa salim çıktı...
bebeğimi sağa salim sağlıklıca kucağıma aldığımda da yazarım inşallah sizlere,dualarınızda olurum inşallah hepinizi öpüyorum ve bayramınızı kutluyorum...
bu arada NKOB inan çok mutlu oldum bebeğine allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Nkob hamileliğini düşününce diyecek söz bulamıyorum :)seviniyorum fena şekilde... doğumuna gidelim dedim anneme:)
Yeterki Allah o günlere ulaşmayı nasip etsin,en hayırlı şekliyle kucağına versin,kötü gün yaşatmasın...Amin :)
Özlem378 özlet sen kendini özlet,ayda bir yaz oldu mu :) Burdada beni merak edenler olur deme :)
Ay birde melekannesini düşününce heyecanlanıyorum,ne güzeldir şimdi orda olmak
Chnb Allah kolaylık versin sanada oğlunada,sen öğretmensin 1-0 önde başlıyorsun diğerlerinden. İyi tarafından bak :)
Herkesi öpüyorum,olurda giremezsem şimdedin hepinize iyi bayramlar.
Allah bayramı bayram tadında yaşamayı nasip etsin hepimize,tekrarını nasip etsin inşallah.
günlerdirr haftalardır belki de aylardır içieri akan gözyaşlarımı tutmAdım bu akşam. hayat o kadar zorlaşmış göründü ki başka şeylerden, canım burnuma geldi ve ağladım ağladım ağladım (eminanın msjı tetikledi duygularımı ve kendimi attım dışıma)
eşim de bana katıldı açıkcası. malum haftadan ötürü kendimizi çok sıkıyormuşuz meğer. açtık oğlanın foto ve videolarını. izledik. ağladık ağladık ağladık... isyanımızdan değil, hele üzüntülerimizden hiç değil emin olun. yorgunluktan sadece. ayakta kalma çabalarının debelenişinden.
....
geçen hafta oğlumun doğum gününün yaklaşmasından ötürü sarhoş geziyordum. beyinsiz bir halde yaşıyordum resmen. ikili testimiz için de dr a gittik. sizin de tahmin edeceğiniz üzere bn çok fena strese girdim bebekle ilgili (malum yaş ve korkular). ağzımın payını aldım. sonuçlar hala belli değil ama, o günden beri aklımı biraz daha başıma topladım ve, hep diyorum ki; '' Allahım tamam. onların yeri iyi. onlar melek. üzülmeyeceğim. ama nolur sen şu an bndekilere sağlık ver. estafirullah estafirullah estafirullah''
özimm ve NKOB iyiyim çok şükür,kardeşim depremde enkazdan kurtuldu hamdolsun,onunla meşgulüz bu arada bu yüzden girsemde yazamadan çıkıyorum,dualarınız için çok saolun,sizde dualarımdasınız emin olun,allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın,bazen bir başka acı acı dediklerinizi unutturuyomuş bunu anladım...ve rabbime bir kez daha teslim olmak gerektiğini gördüm...bebeğimi 35. haftada kaybetmiştim nasıl geçiririm o haftayı diye düşünürken kardeşimin beton altında karanlıkta olduğunu öğrendim,çok zordu ama şükür rabbim yüzümüze baktı sağa salim çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?