ben annemle babamla konuştugumda onlara dedimki ne düğüne ne derneğe ne carsıya cıkmak istiyorum herkes bana acıyormuş gibi geliyor dediğimde sana öle geliyor dediler acaba öle mi:?
belkide bize öyle geliyordur canım;
geçen yıl bizim sitede bir kadının bebeği öldü 20 günlükken gece yanlarına yatırmışlar babasının eli bebeğin ağzını tıkamık ve bebeği kaybetti.....
onu görünce hiç acımıyordum ama rabbim sabır versin ne zor diyordum onun yüzü gülerse ben mutlu oluyordum..... şimdi 6 aylık hamile oğlu olcak hayırlısıyla..... kızı ölmüştü...
ona acımıyordum ama yazık ne zordur şimdi diyordum..... bende 1 yıl sonra aynı acıyı yaşadım...
ben annemle babamla konuştugumda onlara dedimki ne düğüne ne derneğe ne carsıya cıkmak istiyorum herkes bana acıyormuş gibi geliyor dediğimde sana öle geliyor dediler acaba öle mi:?
bnm bir arkımında bebeği ölmüştü6 aylık erken doğmuş ve bir hafta yaşamıştı ben bekarıdm o zaman ben de deiğim gibi acımıyordum ama yazık ne kadar üzülüyordur diyordum onu gördüğümde
ya ilk alarda bebeği yanıbaşında yatırmak tehlikeli zaten üstüne yatıp bebeğiboğma ihtimali var
bnm annemin yengesi de gece emzirirken uyuyakalmış bebek yengemin göğüsleri arasından nefes alamamış ve vefat etmiş dikkatli olmak gerekiyor cidden
aynen ya gecen eşim anlattı işyelerine yeni işçi bir kadın gelmiş eşim için demişlerki bizim fabrikanın mühendisi geçenlerde çocugu öldü diye sonra eşime gelmiş aynı acıyı ben iki kez yasadım şimdi 2 cocugum var üzülmeyin diycem ama üzülürsünüz Allah cınızı hafifltecek yeni evlatlar versiin falan filanbn dde şöyle düşünüyorum; sanki birisi diğerne bni uzağımdayken tanıtırken;'' hani şu bebekleri ölen var ya, o işte....'' diyorlar gibi. çnk etrafımda bunu yaşayan hiç yok ve, sanki bnle bütünleşti bu olay...
veya, düşmanlarım geliyor bazen aklıma, (kendim isim sayamasam da, mutlaka vardır) onları sevindirdiğimi düşünüyorum. ''onun da hakkından ancak böyle bir olay gelirdi'' diyorlarmış gibi...
yaşadığımız şeyler yetmiyor gibi bir de, kafamızaki kendi kurguladığımız dialoglarla uğraşıyoruz.
evet canım bak onlar 9 aylık sağlıklı doğurup eve gittiler ama olmayınca olmuyor... birde onlarda vicdan azabı çok oluyor bizim yüzümüzden diye...
rabbim korusun...
esmerayyy??????
çok sevgili, bebiş bekleyen gebişcimmmm seni bn çok mu çevrim içi görüyorum sitede, yoksa bana mı öyle geliyyooorrrr!!!!(merdanem mi vardı bnm? )
kablosuzdu kabloluya cevirince rahat kullanıyorum zaten ramazanda evde yokum bolbol gireyim dedim ama oklavayı da yedim:)
TERKEDİLDİMMMM OOYYY...
Önce melekannesi67sonra ghisem sonra chnb sonra da en büyük darbesiyle özlem...
kendimi damar fm lere verdimmm ooyyyy...
terkedildimmmmmterkedildiimmmm
:97::97::97::97::97:
kıyamam sana ben gel bakıyım burayacanım öteki topikte selam verdim beni görmedin bende dedim bu hatun ne yapıyo chnbeyle bol bol telden görüşüyorum istanbulda nasip olsada keşke görüşsek ama nerde bende salı günü geldim memleketten sen neler yaptın görüşmeyeli tatlım bende diyodum hep ben şarkı yazıyorum benden dertliside varmış malesef bu arada duaların için teşekkürler
TERKEDİLDİMMMM OOYYY...
Önce melekannesi67sonra ghisem sonra chnb sonra da en büyük darbesiyle özlem...
kendimi damar fm lere verdimmm ooyyyy...
terkedildimmmmmterkedildiimmmm
:97::97::97::97::97:
Hoşgeldinnnnnn:) İnşallah daha güzel günlerde de gidersin memleketine. Hem bu dünya için güzellikler olmuş olur, hem de inşallah vazifelerimizi layıkıyla yerine getirirsek asıl dünya için de kzançlı olmuş oluruz:)
kafan nasıl? sanki tam iyi değil gibi gördüm, üzüldüm. kendini bırakmamaya çalış nolur. biliyorum demeyle olmuyor ama, kafana çivilediğin cümleler olsun, fikirler olsun. onlar sana teselli versin.
öpüyorum kocaman:)
ghisem işten ayrılmış evinde de netş yokmuş o yüzden giremiyor ama dieğer kızları bend emerak ediyorum
eskisinden iyiyim hamdolsun canım aglama krizlerini saymazsaksenide iyi gördün nasılsın görüşmeyeli peşinden koşmaktan bir hal oldum çok şükür yakaladım seni nihayet bende öpüyorum kocaman bayramdan sonra cemil beye gidicem bakalım o ne dicek allahtan hayırlısı kardeşim sende istanbuldaysan tavsiye ederim
Kizlar, simdi hemen kisa yazayim, merak etmeyin diye... sonra hepinize ayri cevap yazacagim.....
Esim hastalandi, su cicegi cikariyor, anladik ki, kücükken cikarmamis ve hastanede kapmis malesef..... gecen haftadan beri bir yorgunluk hali vardi, ama gece nöbeti falan, ondandir yorgunluk sandik... sali günü isten bir geldi, döküntüler baslamis, kac gündür fena halde yatiyor.... cok telaslandim, cünkü bu (normalde) cocuk hastaliklari yetiskinlerde cok agir geciyor, ve tehlikeli....
Tabi adam aylardir üzüntüden, bagisiklik sistemi falan mahvolmus... oglumuzu kaybettikten sonra da cok fena zatürre olmustu... canim yaaaaa....
Simdi elimden geldigince onunla ilgilenmeye calisiyorum, Insallah en yakin zamanda sagligina kavusur ve yine araniza gelirim...
Hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakin
özlemcim çok ama çok geçmiş olsun allah acil şifa versin inşallah...Kizlar, simdi hemen kisa yazayim, merak etmeyin diye... sonra hepinize ayri cevap yazacagim.....
Esim hastalandi, su cicegi cikariyor, anladik ki, kücükken cikarmamis ve hastanede kapmis malesef..... gecen haftadan beri bir yorgunluk hali vardi, ama gece nöbeti falan, ondandir yorgunluk sandik... sali günü isten bir geldi, döküntüler baslamis, kac gündür fena halde yatiyor.... cok telaslandim, cünkü bu (normalde) cocuk hastaliklari yetiskinlerde cok agir geciyor, ve tehlikeli....
Tabi adam aylardir üzüntüden, bagisiklik sistemi falan mahvolmus... oglumuzu kaybettikten sonra da cok fena zatürre olmustu... canim yaaaaa....
Simdi elimden geldigince onunla ilgilenmeye calisiyorum, Insallah en yakin zamanda sagligina kavusur ve yine araniza gelirim...
Kizlar, simdi hemen kisa yazayim, merak etmeyin diye... sonra hepinize ayri cevap yazacagim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?