nkob nerdesin ablam ya özlem duymasın abla dediğimi:))
yemişsin içmişsin gezmişsin oh ne güzel
bebek görmelerine de gitmişsin bnm hala cesaret edemiyorum uzaktan seviyorum onları:)
Yok cücüğümmmm ne bebek görmesiii. imkanı yok ki daha.. sanki tüm bebekler görünmez bir engelle çevrelenmiş gibi, yaklaşamıyorum, dokunamıyorum.
girdiğim havuzlarda 1,5 aylıkla 1 yaş arası onlarca bebek o gördüklerim. hoplaya zıplaya eğlenirken, birden kendimi naahoş duyguların ortasında havuzun kenarına çıkmış buldum. pffff... öyle işte yaa..
sen nasılsın esmerim ay'ım .. umarım sorunsuz gidiyordur günlerin.
hamdolsun bulantılaırm azaldı iştahım açıldı umarım bebişde iyidir hareketlerini daha hissetmediğim için bilemiyorum
tatile nereye gittiniz
hg NKOB cimm ne gzl dinlendin eğlendin geldin allah içine sizdirsin cnm:)
walla ewet genelde hamdolsun iyiym cnmm arada sıkıntılar oluyo tabiii ewet cnm işstediğim kiloya düştüm şimdi artık dikkat ederek sağlıklı beslenmeye başladım:)Saol nazım. Bn bitirdim ev dışı tatilimi. bundan sonra evimde huzurla, sevinçlerle dinleneyim inşallah. [hepimizi için amin:) ]
Sen nasılsın hayatm? Genelde iyi olduğunu okuyorum. nadiren de sıkıntını...
kiloları uçurmuşsun doğaya maşallahdarısı da bebeğine kavuşmanaaaa...
walla ewet genelde hamdolsun iyiym cnmm arada sıkıntılar oluyo tabiii ewet cnm işstediğim kiloya düştüm şimdi artık dikkat ederek sağlıklı beslenmeye başladım:)
eee artık ramazanda geldi tatil hepten bitti bize........
walla çok zor olacak bnde geçen yıl epey tutmuştum 20 gün fln ama bu yıll allah yardım etsin walaaa istiyorum ama bakalım kısmet...............kıymetli oruçlar olacak bunlar.. Allah için çok onemli olan bu ibadet bu kavurucu sıcaklarda kat be kat sevaplı olacak innşallah:97:
bn son 2 yıldır hiç oruç tutmadım ramazanda. oooyyyyyyyyyy oyyyyyy oyyyyy
Allahım hepimize yardım etsinnnnn.
walla çok zor olacak bnde geçen yıl epey tutmuştum 20 gün fln ama bu yıll allah yardım etsin walaaa istiyorum ama bakalım kısmet...............
bu yıl tutarsın cnmm
kıymetli oruçlar olacak bunlar.. Allah için çok onemli olan bu ibadet bu kavurucu sıcaklarda kat be kat sevaplı olacak innşallah:97:
Pşşttt! kızzz.. özletiyorsun he sen kendini..
Bi de durumunu biliyoruz ya artık, 2 gün girmesen bbn aklıma neler getiriyorum .. :18:
Habersiz bırakma meleeemmm bizi. mucxx
Özlendiğime sevindim:) sende özletiyorsun kendini tatilciiii
Sürekli kullandığım alerji ilacım haftasonu bitti,dikkat etmemişim.Acilde yazdırayım dedim, dur bi muayene edeyim öyle yazarım dedi doktor. Muayene edince ciğerleri görmem lazım röntgen olsun,o lazım bu lazım derken hooop sürpriz çıktı...ciğerlerde hava kanallarını tıkayana yapışkan bi sıvı olduğunu söyledi
Ondan kurtulmadan bu şikayetlerdende kurtulamazsın dedi.
Yine doktor doktor gezmeye başlıyoruz anlaşılan,arasıra girip bakıyorum aslında ama canım sıkkındı...yazacak şey bulamadım.
mesajı BEĞENMEDİM.
çok üzüldüm yaa.. tam teşekküllü büyük bir hastaneye gitsen, şöyle 1 haftayı gözden çıkarıp... nen var nen yok inceleseler.. öyle tek tek dr larla olmuyor gibi geldi bana.
çnk senin hayatın çok etkılenıyor bu durumdan. her hangi bir biyolojik rahatsızlık gibi değil ki seninki. günlerin , yaşadıkların bu hastalıkların gölgesi altında hep. rahat değilsin hiç.
Allah bir an önce isaabetli karar ve dr larla karşılaştırsın, sağlığına kavuştursun inşallah seni.
kıymetli oruçlar olacak bunlar.. Allah için çok onemli olan bu ibadet bu kavurucu sıcaklarda kat be kat sevaplı olacak innşallah:97:
canım hoşgeldin umarım tatil iyi gelmiştir....
bende tuyamıyorum migren hastasıyım 1 gün tutsam 2 gün yatıyorum normaldede öğlen yemeğinin saati geçse hemen ağrım tutar.... umarım rabbim affeder....
bu arada tatile gidenler oldukça benimde canım çekiyor.... eşimne gel kıbrısta bebek yaptıralım hem tatil hem bebiş olur diyorum:)
merhaba swanson. tatil iyiydi şükür ama bnm kafam da bnle gittiği için durumları tahmin edebiliyorsunuzdur:)
migren zordur, Allah yardımcın olsun.
inşallah sana da kafa dinleyeceğin, dinleneceğin bir tatil kısmet olur:) Allah olumlu ve hyrlı olacak olaylara niyetlendirsin sizi inşallah.. bebek... kıbrıs... tatil... doktor...
çok teşekkürler canım benim....
eşimin şirketide 1 hafta antalyaya gidin burcuya değişiklik olur demiş ama bende diyorumki bu yürekle nereye gitsem aynı bana herşey oğlumu hatırlatıyor.... bazen çocuğunu seven kadına bile tahammül edemiyorum.... sonra kendimekızıyorum.... bir çocuk sevmek istesem herkes bana bakıp acıyor gibi geliyor.... nebileyim canım ruhum çookk yorgun.... beni ne teselli eder ne mutlu eder bilemiyorum....
ama en büyük arzum burdaki bütün acılı annelerin artık mutlu olması...
bir çocuk sevmek istesem herkes bana bakıp acıyor gibi geliyor.... nebileyim canım ruhum çookk yorgun.... beni ne teselli eder ne mutlu eder bilemiyorum....
ama en büyük arzum burdaki bütün acılı annelerin artık mutlu olması...
burcucum aynı duyguları bende yaşıyorum cnm
herkes acıyormuş gibi gelyor
bn de azıcık yüzüm inse , bebeklerime üzülüyorum diye düşünülüyor sanıyorum.
bir de, herhangi bir bebek olsa etrafımda çevremdekiler bana acıyor sanıyorum.
sanıyorum.... sanıyorum... sanıyorum...
bn de hiç bir şekilde kendimi yaşamıyorum. rutin, ne yaşanması gerekiyorsa onları yaşıyorum. hiç biri istediğimden, içimden geldiğinden değil. konuşmak ta.. yürümek te.. yemek içmek te.. zaruri olan veya olmayan her şeyi de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?