Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

nkob nerdesin ablam ya özlem duymasın abla dediğimi:))
yemişsin içmişsin gezmişsin oh ne güzel
bebek görmelerine de gitmişsin bnm hala cesaret edemiyorum uzaktan seviyorum onları:)

Yok cücüğümmmm ne bebek görmesiii . imkanı yok ki daha.. sanki tüm bebekler görünmez bir engelle çevrelenmiş gibi, yaklaşamıyorum, dokunamıyorum.

girdiğim havuzlarda 1,5 aylıkla 1 yaş arası onlarca bebek o gördüklerim. hoplaya zıplaya eğlenirken, birden kendimi naahoş duyguların ortasında havuzun kenarına çıkmış buldum. pffff... öyle işte yaa..

sen nasılsın esmerim ay'ım .. umarım sorunsuz gidiyordur günlerin.

hamdolsun bulantılaırm azaldı iştahım açıldı umarım bebişde iyidir hareketlerini daha hissetmediğim için bilemiyorum
tatile nereye gittiniz

hamdolsun bulantılaırm azaldı iştahım açıldı umarım bebişde iyidir hareketlerini daha hissetmediğim için bilemiyorum
tatile nereye gittiniz

deniz değil, öyle söyleyeyim

Bulantı azalması demek, inşallah en rahat günlerin sana göz kırptığı günler demek

Ruhundan başlayıp bedeninden çıkarak kendini güzel şeylerle besle emiiiiiiiii

hg NKOB cimm ne gzl dinlendin eğlendin geldin allah içine sizdirsin cnm:)

Saol nazım. Bn bitirdim ev dışı tatilimi. bundan sonra evimde huzurla, sevinçlerle dinleneyim inşallah. [hepimizi için amin:) ]

Sen nasılsın hayatm? Genelde iyi olduğunu okuyorum. nadiren de sıkıntını...

kiloları uçurmuşsun doğaya maşallah darısı da bebeğine kavuşmanaaaa...

walla ewet genelde hamdolsun iyiym cnmm arada sıkıntılar oluyo tabiii ewet cnm işstediğim kiloya düştüm şimdi artık dikkat ederek sağlıklı beslenmeye başladım:)
eee artık ramazanda geldi tatil hepten bitti bize........

kıymetli oruçlar olacak bunlar.. Allah için çok onemli olan bu ibadet bu kavurucu sıcaklarda kat be kat sevaplı olacak innşallah:97:

bn son 2 yıldır hiç oruç tutmadım ramazanda. oooyyyyyyyyyy oyyyyyy oyyyyy

Allahım hepimize yardım etsinnnnn.

walla çok zor olacak bnde geçen yıl epey tutmuştum 20 gün fln ama bu yıll allah yardım etsin walaaa istiyorum ama bakalım kısmet...............
bu yıl tutarsın cnmm

walla çok zor olacak bnde geçen yıl epey tutmuştum 20 gün fln ama bu yıll allah yardım etsin walaaa istiyorum ama bakalım kısmet...............
bu yıl tutarsın cnmm

inşallah sağlık sıhhatle, huzurla , beklenen sevinçli haberlerimizle dolar taşar bu ramazannnnn..:97:

bende gecen sene tutmamıştım rramazanda hamilelikten dolayı bu senede ttutamazsam 2 sene olacak işte
istesem kazalarını bu kış çok rahat tutardım ama moral bozukluğu ve üzünttüden tutamadım bir öğretmen arkıma beden eğitimci arkadaş aşıktı demişti ki ona senn yüzündeen bu sene oruç da tutamadım ne alaka demiştim şimdi onuçok ii anlıyorum

Pşşttt! kızzz.. özletiyorsun he sen kendini..

Bi de durumunu biliyoruz ya artık, 2 gün girmesen bbn aklıma neler getiriyorum .. :18:

Habersiz bırakma meleeemmm bizi. mucxx

Özlendiğime sevindim:) sende özletiyorsun kendini tatilciiii
Sürekli kullandığım alerji ilacım haftasonu bitti,dikkat etmemişim.Acilde yazdırayım dedim, dur bi muayene edeyim öyle yazarım dedi doktor. Muayene edince ciğerleri görmem lazım röntgen olsun,o lazım bu lazım derken hooop sürpriz çıktı...ciğerlerde hava kanallarını tıkayana yapışkan bi sıvı olduğunu söyledi
Ondan kurtulmadan bu şikayetlerdende kurtulamazsın dedi.
Yine doktor doktor gezmeye başlıyoruz anlaşılan,arasıra girip bakıyorum aslında ama canım sıkkındı...yazacak şey bulamadım.

mesajı BEĞENMEDİM.

çok üzüldüm yaa.. tam teşekküllü büyük bir hastaneye gitsen, şöyle 1 haftayı gözden çıkarıp... nen var nen yok inceleseler.. öyle tek tek dr larla olmuyor gibi geldi bana.

çnk senin hayatın çok etkılenıyor bu durumdan. her hangi bir biyolojik rahatsızlık gibi değil ki seninki. günlerin , yaşadıkların bu hastalıkların gölgesi altında hep. rahat değilsin hiç.

Allah bir an önce isaabetli karar ve dr larla karşılaştırsın, sağlığına kavuştursun inşallah seni.

Hemde hiç rahat değilim,üzerimde lanet var gibi biri düzelse bir başka şey çıkıyor.
Tam kendimi ikna etmiştim,daha önce yaşadıklarım yüzünden ben abartıyorum psikolojimi düzelteyim dedim,onun tedavisine önem veriyordum bu çıktı.
İster istemez canım sıkılmıştı ama ikna oldum sayılmaz.Sonuçta bakan uzmanda değildi.
Bana daha önce koskoca bir hastanede,heyetten geçtiğim halde kanser teşhisi koyup tedaviye başlamışlardıda 3 gün sonra ilaçların etkisinden ölecektim.
Bir kaç doktora,tek bir hastaneye güvenmiyorum artık.Karşıdakini nasıl etkilediklerini düşünmeden,emin olmadan konuşan doktorlar var maalesef.
Allah başımızdan eksik etmesin ama ellerinede düşürmesin.Keşke hepsi hakkıyla yapsa işini.Halbuki ne kadar kutsal bir meslek.
Ailesinden biri gibi görüp,önemseyip dinleyen doktorlara hayran kalıyorum.
Anlatsam tamamını şaşar kalırsın ama burası ayrıntılarım için uygun değil:)
Derdini veren dermanınıda verir,vermezsede vardır bir bildiği:)ben mutluyum

canım hoşgeldin umarım tatil iyi gelmiştir....
bende tuyamıyorum migren hastasıyım 1 gün tutsam 2 gün yatıyorum normaldede öğlen yemeğinin saati geçse hemen ağrım tutar.... umarım rabbim affeder....
bu arada tatile gidenler oldukça benimde canım çekiyor.... eşimne gel kıbrısta bebek yaptıralım hem tatil hem bebiş olur diyorum:)

merhaba swanson. tatil iyiydi şükür ama bnm kafam da bnle gittiği için durumları tahmin edebiliyorsunuzdur:)

migren zordur, Allah yardımcın olsun.

inşallah sana da kafa dinleyeceğin, dinleneceğin bir tatil kısmet olur:) Allah olumlu ve hyrlı olacak olaylara niyetlendirsin sizi inşallah.. bebek... kıbrıs... tatil... doktor...

çok teşekkürler canım benim....
eşimin şirketide 1 hafta antalyaya gidin burcuya değişiklik olur demiş ama bende diyorumki bu yürekle nereye gitsem aynı bana herşey oğlumu hatırlatıyor.... bazen çocuğunu seven kadına bile tahammül edemiyorum.... sonra kendimekızıyorum.... bir çocuk sevmek istesem herkes bana bakıp acıyor gibi geliyor.... nebileyim canım ruhum çookk yorgun.... beni ne teselli eder ne mutlu eder bilemiyorum....
ama en büyük arzum burdaki bütün acılı annelerin artık mutlu olması...

burcucum aynı duyguları bende yaşıyorum cnm
herkes acıyormuş gibi gelyor ve beni ilk gördüklerinde konu nedense ilk bebeğimdne acılıyorzamanında kendi başına gelenler başlıyor anlatmaya diğerleride nasıl oldu nasıl gelişti diye merak ediyor kaç ay olmuş pehh
çocugunu seven kaıdnlara tahammüll edemiyorum demişsin bazen bendede oluyor ama kıskançlık değil kesinlikle imrenmek gıpta etmek bizde öle olabilirdik ama nasip olmadı inş. bundan sonrası için nasip olur

burcucum aynı duyguları bende yaşıyorum cnm
herkes acıyormuş gibi gelyor

bn de azıcık yüzüm inse , bebeklerime üzülüyorum diye düşünülüyor sanıyorum.

bir de, herhangi bir bebek olsa etrafımda çevremdekiler bana acıyor sanıyorum.

sanıyorum.... sanıyorum... sanıyorum...

bn de hiç bir şekilde kendimi yaşamıyorum. rutin, ne yaşanması gerekiyorsa onları yaşıyorum. hiç biri istediğimden, içimden geldiğinden değil. konuşmak ta.. yürümek te.. yemek içmek te.. zaruri olan veya olmayan her şeyi de...

ben annemle babamla konuştugumda onlara dedimki ne düğüne ne derneğe ne carsıya cıkmak istiyorum herkes bana acıyormuş gibi geliyor dediğimde sana öle geliyor dediler acaba öle mi:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…