Gebeliğe Hazırlık VARMI ARANIZDA KİLOLU HAMİLE KALAN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam ben de kilolu ve normal yolla hamile kalanlardanım :)
114 kilo ile hamile kaldım. 9 aydır eşimle deniyorduk ben tartıda 114 ü görünce benim yüzümden olmuyor sanırım dedim ve yediklerime dikkat edip yürüyüşe başladım, 112 ye indim 2 haftada ama zaten hamileymişim.
Doktorum ilk 3 ay kilo almaman lazım dedi. İki kez kanama geçirdiğim için spor yapamıyorum ama yediklerimi abartmamaya çalışıyorum. ilk 3 ayım bitti ve 113 kiloyum. Diyetisyene başlamayı düşünüyorum gittiğim hastanede çünkü kendimden ziyade bebek kilo alsın ve onu riske atmayayım istiyorum.
Bana sorarsanız bu burukluğu yaşamaktansa kilo verip hamile kalmak isterdim evet ama eğer bir rahatsızlığınız yoksa kilolu da hamile kalınabiliyor. Doktor kontrollerinizi yaptırın eşinizle ve zamana bırakın. Ben tam artık olmayacak, bu ay da tutmadı dediğim sırada oldu. Zor ama düşünmemek lazım cidden :)
Peki canm adetleri n nasıldı duzeni

Peki canm adetleri n nasıldı duzeni
Açıkçası 20li yaşların başında düzensiz olduğu dönemlerim oldu ama bir kaç yıl sürdü. Sonrasında hep düzenli oldum, en fazla yolculuk, stres gibi sebeplerle 2-3 gün oynar.
Bir de çocuğa karar verdiğimizde doktora gözüktüm, alttan muayene oldum, kan değerlerime baktırdım, normal dediler. 6.ayda hala gebelik Olmayınca başka bir doktorda aynı şeyleri tekrarladım ama sonuç aynıydı. Doktorlar 1sene denemeye devam edin diyorlar saglik problemin yoksa, sonrasinda tedaviye yönlendiriyorlar. Bence ilk olarak eşin de sen de birer doktora görünün ve sonra akışına bırakın.
Bu arada erkeklerin de kontrol olmasi lazim. Baliketli bir arkadasimin da olmuyordu ve kendini sucluyordu sonrasinda kızın tüm sonjclari temizdi ama esinde problem çıktı

Açıkçası 20li yaşların başında düzensiz olduğu dönemlerim oldu ama bir kaç yıl sürdü. Sonrasında hep düzenli oldum, en fazla yolculuk, stres gibi sebeplerle 2-3 gün oynar.
Bir de çocuğa karar verdiğimizde doktora gözüktüm, alttan muayene oldum, kan değerlerime baktırdım, normal dediler. 6.ayda hala gebelik Olmayınca başka bir doktorda aynı şeyleri tekrarladım ama sonuç aynıydı. Doktorlar 1sene denemeye devam edin diyorlar saglik problemin yoksa, sonrasinda tedaviye yönlendiriyorlar. Bence ilk olarak eşin de sen de birer doktora görünün ve sonra akışına bırakın.
Bu arada erkeklerin de kontrol olmasi lazim. Baliketli bir arkadasimin da olmuyordu ve kendini sucluyordu sonrasinda kızın tüm sonjclari temizdi ama esinde problem çıktı
Canm bizim çocuğumuz var zaten ama istiyoruz yine 2 yıldır olmuyor 3 kere tedavi oldum hsg çekildim ama yok yani adet duzensizliğim var seninde varmıydi hamile kalmadan önce yani düzenli ikdenmi kaldın düzensiz ikenmi

Canm bizim çocuğumuz var zaten ama istiyoruz yine 2 yıldır olmuyor 3 kere tedavi oldum hsg çekildim ama yok yani adet duzensizliğim var seninde varmıydi hamile kalmadan önce yani düzenli ikdenmi kaldın düzensiz ikenmi
Düzenliyken kaldım canım ben.
Sana tek tavsiyem takmamaya çalış, cok zor biliyorum ama benim cidden bu ay olmaz nasilsa dediğim gezip kafa dagittigim zaman oldu.

Düzenliyken kaldım canım ben.
Sana tek tavsiyem takmamaya çalış, cok zor biliyorum ama benim cidden bu ay olmaz nasilsa dediğim gezip kafa dagittigim zaman oldu.
Insallah bende öyle olur canm benim takmamaya çalışıyorum ama inşallah duzensizken2de hamile kalırım

93 kiloydum hamile kaldığımda ama 4ay önce 78 ken birden aldım 3ayda da hamile kaldım ama farklı sebepten dolayı 23. Hafta doğum yaptım. Doktora gittiniz mi yumurta yağ bağlamış tembellk var vsfalan duymuştum bi baktırın yoksa olur elbet vakti saati vardır

93 kiloydum hamile kaldığımda ama 4ay önce 78 ken birden aldım 3ayda da hamile kaldım ama farklı sebepten dolayı 23. Hafta doğum yaptım. Doktora gittiniz mi yumurta yağ bağlamış tembellk var vsfalan duymuştum bi baktırın yoksa olur elbet vakti saati vardır
Ya sordum ben doktora yumurtaliklar yağ baglamazmjs ama tembellik olabilir

Tlc tv de ağır yaşamlar diye bi program var. İzliyormusun bilmiyorum ama 200 kg lık kadınlar hamile kalıyor doğuruyor. Allah gönlünüze göre versin inşallah..

Back