Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar yaklaşık 1 sene önce alttan ultrason ile Pcos teşhisi konuldu. Pcos ile hamile kalan bayanlar, bu süreçte neler yaptınız? tedavisiz hamile kalan varmı aranızda. beslenme yaşam tarzınızı değiştirdinizmi? yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben de pcos tanısı aldım yaklaşık bir yıl önce ama pcosa dair saç dökülmesi ve sivilce dışında hiçbir belirtim yoktu, reglim de düzenliydi hatta ama sadece iki regl arası 32-35 gün arası oluyordu. Pcos bir yaşam tarzı, öğrendiğimde tek yaptığım beslenmeme dikkat etmek (özellikle glutenden, paketli gıdalardan uzak durmak) ve spora başlamak oldu ve kendiliğinden geldi bebeğim, şu an 25 haftalık hamileyim. Zaten doktorum da en başında sakın doğal yollarla hamile kalamayacağım diye düşünme diye uyarmıştı, öyle de oldu. Sadece sağlıklı bir yaşama adapte olmak gerekiyor. Onun dışında bebek de bebek diye strese girerseniz de hormonlarınız bozuluyor, onu da yapmamak lazım. Sağlıklı hayata geçin ve gerisini akışa bırakın, sonrası çiçek bahçesi inşallah
Merhaba hanımlar yaklaşık 1 sene önce alttan ultrason ile Pcos teşhisi konuldu. Pcos ile hamile kalan bayanlar, bu süreçte neler yaptınız? tedavisiz hamile kalan varmı aranızda. beslenme yaşam tarzınızı değiştirdinizmi? yardımcı olursanız çok sevinirim.
Beslenme kesinlikle çok etkili. Ekmek vb hamur işini yumurta kalitesi için baya azaltmanız lazım ayrıca incir havuç ceviz gibi yiyecekleri açken tüketmek iyi olur. Bence önce bir ay doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırın kaç yumurtanız büyüyor çatlıyor mu vb durumlarını netleştirmek için. Ovulasyon testi ile yumurtalama gününüzü tespit edip ilişki de deneyebilirsiniz