• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı birşey kazandırmayanın yokluğu birşey kaybettirmez

louboutin61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
49
1
36
38
Trabzon
[sıze="2"]merhaba arkadaşlar..
Niyetim herhangi bir konu danışmaktan ziyade derdimi paylaşmak..
Bilirsiniz ilişki uzun süreli olunca kafanız allak pullak olur..
Ne yaptığınızı ne yapacağınızı bilemezsiniz.4 yıllık bir ilişki içerisindeyim.erkek arkadaşım benden 4 yaş küçük o 20 yaşında bende 24..hayatımın en güzel yıllarında peşimden istediğim erkeği koşturduğum dönemde o bana aşık oldu..daha önce kız arkadaşı olmamıştı.çekingendi üstelik anne ve babasını küçük yaşta kaybetmişti..üstelik oldukça tipsizdi :) bende uzun süre kimse ile sevgili olmamıştım.üniversite öğrencisiydim.o lisede okuyordu..sonra ben hayatıma düzgün kişiler girsin ne tipi ne yaşı ne parası pulu önemli değil insan olsun dedim.ve onun bağlılğını görünce ona bir şans vermek istedim..hayatında belki büyük değişiklikler olabilir onun açsından dedim..farklı şehirlerdeydik.maddi durumum da epey iyiydi..ayda 4 kez onun için istanbula gidiyordum günübirlik..ona hediyeler alıyordum harçlık veriyordum..hemde en az 100 lira..bir öğrenci için iyi para..istedim ki kendimden daha çok o mutlu olsun..iyi bir yüreği var yüzü hep gülsün..çocukluklarını annemin onu istemeyişini hep görmezden geldim..2 yıl ankara-istanbul arası yollarda geçti günümüz..artık onun herşeyi olmuştum annesi babası ablası arkadaşı sevgilisi karısı herşeyi..öyle söylüyordu..derken aradaki mesafeler canımıza tak etti ve ben okulu dondurdum tekrar öss ye girdim ve o sene onunla birlikte aynı okulu kazandık..2 yıldır aynı şehirdeyiz evlerimiz arasında bir sokak var..aynı fakültedeyiz..yani 7-24 birlikteyiz..bu şehirde çok maddi sıkıntı yaşadım..kredi kartım icralık oldu..cep telefonumun gprsini açık unutmuşum 1800 fatura geldi derken bunalıma girdim..ailem desteğini çekmişti benden.yurtdışından ithalat yapmaya çalışıyordum ve ayda kendimi geçinirecek kadar para kazanıyordum..erkek arkadaşımda babasından kalan emekli maaşı alıyordu..derken benim içinde bulunduğum bunalım ilişkimizi yıprattı..bana hep destek oluyomuş gibi yaptı olmadı..oysa yemeğini pişirdim, bulaşığını çamaşırını yıkadım..evini topladım ...daha neler neler..saçımı süpürge ettim desem inanın yalan olmaz..hayatımı ona adadım..stresten bunalımdan şeker hastası oldum ve 3 yılda 35 kilo aldım..benden iyice koptu..seni sewiyorumhep dedi fakat çiçekle suyun hikayesi gibi beni hep susuz bıraktı..öyle bir duruma geldik ki artık beni sürekli aşağılyor..bana dedi ki birgün acıma yetime döner koyar ********** anlayın artık..ne zaman konuşmaya kalksam offf yeter hep aynı şeyleri mi dinlicem sus diyor yada çekip gidiyor kısacası iletişim sıfır..ama hala seni seviyorum demekten vazgeçmiyor..hiç aldatmadı beni..başka kıza yan gözle bile bakmadı..ama bana kendimi o kadar değersiz aşağılk hissettirdi ki artık nefret ediyorum ondan..yeni aklım başıma geliyor artık mesefa koydum ama vazgeçemiyorum..kanıma kadar işlemiz alışkanlık..belki cinsellik yaşadık ondandır alışkanlık bilemem ama cinsellikte bile egoist...yaşının küçüklüğüne vermiyorum artık..vicdan diyorum...tek amacım kendimi toparlayıp kaybettiklerimi yeniden kazanmak..umarm içinde olduğum bu ağır depresyonu siz dostlarla atlatırım..vizeler bitsin psikolojik destekte alacağım..size söyleyeceğim sakın ola kimseyi kendinizden daha çok sevmeyin değer vermeyin..3 kuruşluk insanları kendi seviyenize çkarmaya çalışmayın siz onun seviyesine inersiniz..ve sizi mutlu etmiyorsa yanınızdakiler herşey vazgeçip çekip gitmesini bilin..hep cinsellik yaşadık diye takıldım kaldım ama hiçbirşey benden daha önemli değil..namus 2 bacak arasında zaten değil..okuyup destek olan herkese teşekkürler ..
çünkü siz dostsunuz...[/sıze]

''kimseyi kendinizden daha çok sevmeyin değer vermeyin.'' demişsin. Bu cümlenden, yaptığın hatanın farkına varmış olduğunu görmek iyi.
Ayrıca her şeyi zamanın da yaşamaktır en güzel olanı.. Belki bazı şeyleri erken yaşadın diye de böyle olmuş olabilir .

Allah yardımcın olsun, umarım bir an önce düzelirsin.

Son düzenleme:
gerçekten kimseye kendinden fazla kimseyi sevmeyeceksin. inşallah en kısa zamanda atlatırsın. zor ama güçlü olmak şart. hayatımızın merkezine kendimizden başkasını koymamalıyız. öyle bir değer veriyoruz ki erkekler zannediyor ki ne yaparsak yapalım hep bu kız benim yanımda bensiz yapamaz. ama öyle bir hale geliyorki bi zaman sonra insanın gözü hiçbirşey görmüyor. geriye dönüp bakmak istemiyor. üzülmekten yoruluyor.

bende şu an yol ayrımındayım belki sevgilim farkında değil beni kaybettiğinin. ama bişeylere son vermek o hiç hayatına girmemiş gibi davranmak. güzel olan şeyleri anıları unutmak. zor zor ama yapmaktan başka şansımız yok sanırım. kanıyorsa kanayan yeri tamamen söküp atmak lazım...

canım ya çok zor allah yardımcın olsun inan ki değer verince çok fazla tepene çıkmış sen onun zor anlarında yanında olmussun ama yanında yok ..biraz mersafe koy ve bu konuları konusma onunla belki düzelr

Son düzenleme:
Asla erkek arkadaşınızın annesı ablası babası yerıne kendınızı koymayın..

Ne kadar buyuk fedakarlıklar yaptınız....

Karşılıgı bu kadar sıkıntı..

Sonunda en degerlı sey kendınız oldugunu anlamanız guzel

Artık onun ıcın uzulmeyın sız onsuz da cok mutlu olacak guclu bır kısısınız..

O sızı kaybederse otursun halıne dusunsun

zararın neresinden dönersen kardır demişler..gerçekleri anlamanız acı bir tecrübeyle olmuş ama olsun mühim olan bundan sonraki yaşantınız.insanın en iyi dostu yine kendisidir.kendinize bir iyilik yapın kendinizi sevin.yaşınız çok genç herşeyin başındasınız.yolunuz açık olsun

her kız senın yaşadıgından yaşıyor emin ol,
ben yaşadım biliyorum kimi tepene cıkarmaya calıssan hakikaten cıkıyor, senı dövuyor sövuyor paranı alıyor cınsellıgını alıyor her seyını alıcaksa alıyor suyunu cıkarıp sonra yuzune bakmıyor senı hıc onemsemıyor . haketmesen de boyle

o senı nasıl zararına satıyor, öyle dıyor sonersarıkbadayı sarkısında. nasıl da doru, ne 3 kurusu zararıuna sıfır lıraya satıyor işte. ondan her kadının basına gelıyor bu durumlar.

Ne kadar çok verirsen o kadar çok istiyorlar.. Hemen hemen çoğumuz hayatımıza böyle bencil erkekleri sokup yaşamımızın bir dönemini harcıyoruz. İlişkini bitirmek acını azaltmayacak bunuda biliyorum uzun süre keşke ve acabalarla dolu bir süreç geçireceksin.. Aslında yapman gereken şey kendine dönmek, uzun zamandır yapmadığın şeyi yap ve kendini tekrar sev.. Hayatın o iki bacak arasından daha değerli..

yaşadıkların çok zor. her nekadar ilişkinde ileriye gitmiş olsan bile bu çocuktan kurtulmalısın. namus sadece cinsellik değildir. kafanı toparlamalısın hemen bir psikolojik destek al ve herşeye sıfırdan başla.

herşey gececek emin ol ama sende hiç düşünmedin mi be cnm. bi kere ben evlenmeden cinsellik yaşayan kızları hiç anlamıyorum. madem türkiyede yaşıyoruz,bekaret önemli ne diye kendinizi güç duruma düşürüyosunuz ki.. cinsellik olmadan senle beraber olmayan adam hiç olmasın daha iyi. bikere senden 4 yaş küçükmüş çocuk ne bekliyosun ki. gözünü sende açmış.mutlaka başkalarına gitmek isteyecektir. bizim kadınlar olarak en büyük zaafımız bu işte. gereğinden fazla değer vermek.inanın hiç değmez.

Bu konuda (cinsellik) yorum yapmayacağım sonuçta olan olmuş... Artık bu saaten sonra önüne bakman gerekiyor...Bilmiyorum belki merhamet duygun çok ağır bastığı için
ona gereğinden fazla değer vermiş olabilirsin...Ama şunu unutma hayatta ne başımıza geliyorsa ders almamız içindir...İçinden ''Allahım sonumu hayırlı kıl, korktuklarımı başıma getirme'' diye dua edersen bu seni rahatlatacaktır..

Back