- Konu Sahibi Denizuygur
Evet bayanlar sizle paylaşmak istediğim ciddi ve can sıkıcı bir konu var varis genellikle vücudun en fazla basınç alan kısmı bacaklarda görülür .varis sadece estetik manada değil sağlık açısında büyük risk teşkil eder. Hormonal yatkınlık yüzünden daha çok biz bayanların sorunu olan bu rahatsızlık hayatımızın düzenini ciddi ölçüde bozar bilen bilir.Bende kısa süre öncesine kadar bu sorunla boğuşuyordum.Psikolojik anlamda çöküş içindeydim.Hep bacaklarımı gizlemek zorundaydım ve buna uygun şekilde giyiniyordum.Beni her türlü sosyallikten soyutluyordu.
Maalesef erkek arkadaşım bu durumdan hoşnutsuzdu hoşgörü göstermiyordu.Çevremdeki herkes beni bu yüzden dışlıyordu sanki yada bana öyle geliyordu .En kötüsüde denediğim bazı yöntemlerle geçer gibi oluyor sonra tekrarlıyordu.
Maalesef erkek arkadaşım bu durumdan hoşnutsuzdu hoşgörü göstermiyordu.Çevremdeki herkes beni bu yüzden dışlıyordu sanki yada bana öyle geliyordu .En kötüsüde denediğim bazı yöntemlerle geçer gibi oluyor sonra tekrarlıyordu.
Son düzenleyen: Moderatör: