Bende kılcal damar problemi yaşıyorum televizyonda gördüm damara bi ilaç enjekte ediyorlar 3 aya kadar damar yokoluyormuş böyle bir yöntem deneyen var mı?
bir de amywayın bitkisel bir hapı varmış kullananlarda çok işe yaramış diye duydum
adı NUTRIWAYBilberry with Lutein etrafınızda tanıdık varsa sorun derim ben araştırmaya başladım
AÇIKLAMASI :
Şimdi NUTRIWAY™ markasi yaban mersini ve kadife çiçeği özü ile DHA’dan (decosahexaeonic acid: palmitik asit) oluşan özgün formüllü NUTRIWAY Luteinli Yaban Mersini ürününü sunuyor. Bu güçlü kombinasyonun ne kadar iyi çalıştığına bakın...Yaban Mersini Yaban mersininin değeri, yüzyıllardan beri besleyici bir gıda ve yenilebilir yabani bir lezzet olarak bilinmektedir. Modern bilim de, bitkisel bir beslenme ve destek ürünü olarak yaban mersininin değerini doğrulamıştır. Yaban mersini görme gücünü ve gece görüşünü olumlu şekilde etkiler. Araştırmalar, standart yaban mersini özünün düzenli olarak alınması durumunda gözün arkasındaki retinanin karanliğa ve parlak ışığa daha çabuk uyum sağlamasına yardımcı oldugunu göstermiştir. Yaban mersini özü gözün işiga ve karanliga uyum sağlamasina yardim etmesi için gerekli mor bir pigment olan rodopsin maddesinin yenilenme hizinin artmasini saglar.DHA DHA gözde yüksek yogunlukta bulunur ve saglikli göz dokusunun gelişmesinde rol oynayabilir. Vücuda ton baligi yagi gibi diş kaynaklardan alinmasi gereken esensiyal bir yag asididir. DHA, retinal gelişme ve cilt sagligindaki rolü nedeniyle fizyolojik yönden de önemlidir. DHA, hücre zari yapisindaki ve iltihaplanma sürecindeki rolü nedeniyle önemli bir biyolojik moleküldür. Araştirma, düşük DHA düzeylerinin vücut yapisi, bellek kaybi, görüş keskinligi ve nörolojik koşullarla baglantili oldugunu göstermiştir.Lutein Lutein, gözler, cilt ve kalp damar sagligi üzerinde faydalari olan bir antioksidandir. Retina içinde küçük bir bölge olan makulada yüksek yogunlukta bulunur. Oksitlenme ve serbest radikal hasarlarina karşi antioksidan koruma saglar. Lutein, göz sağlığının desteklenmesinde önemli rol oynar.