Varikosel Ve Bebek

canım benim eşimde tam bir yıl önce varikosel ameliyatı oldu ama ne yazık ki değişen hiç bir şey olmadı...hala bebek için uğraşıyoruz...hayırlısı...inş.sizinkisi iyi olur ama bana soracak olursan doktorlara sorun ama olmaması daha iyi gibi...

benim eşinde amaliyat oldu 1 ay oldu tan bugün bizede kadın doğumcu gerek yok dedi ama üroloji de eğere eşindede bir problem olmadığı halde olmuyorsa bundan olabilirdedi olmanda fayda var dedi biz onada inanmadık profesöre gittik o da dedi olman lazım dedi sayı iyi hareket de iyi eğer olmazssan bu değerler gittikçe düşer dedi ve morfolojide bozukluk var dedi yapalım amaliyatını dedi ve oldu zaten çok basit bir amaliyat 1 ay ilişki yasaktı şimdi çalışmalara başlıcaz dr. 3 ay deneyim hamilelik olmazssa tekrar gelin dedi inşallah olurda tekrar gitmeyiz

Arkadaşlar Doktora Gittim, Klomen Ve Cyclo-progynova Adli Bi Ilaç Verdi 2. Dediğim Ilaç Doğum Kontrol Hapina Benziyor Ayni Ama Diil Tabi. 4 Ay Deniycez Olmazsa Tüp Bebek Merkezine Göndericem Sizi Dedi Ama Olur Inşallah Dedi Eşiminde Ilaçlarini Tam Bilmiyorum Ama Vitamin Gibi Birşey Sanirim. Off Herkesin Gönlüne Göre Olsun Inşallah Bide Iş Stresim Var şimdi Işten Ayrilcam çok Kizginim Herkes Rahat Ol Diyor Ama Olunuyormu öyle Demeyle...

Ya Inşallah Sizinde Tüp Bebeğe Gerek Kalmaz Oda çok Uğraşli Bi Işmiş...

canım varikosel ameliyatından sonra sperm değerlerinin düşmesi çok zor bi olasalık.belki yerinde sabit kalır sayı ama düşmez.

merhaba,benim arkadaşın eşi ameliyat oldu 34 yaşındaydı. iki sene beklediler arkadaşım hamile kalamadı.yaşıda ilerledi tabi beklerken. sonunda mikroenjeksiyonla hamile kaldı.ama benim bildiğim kadarıyla varikosel sonrası hamile kalma şansı çok düşükmüş. Onlara öyle demiş bi prof. boşu buşuna ameliyat olmuşsun demiş. Bunu ben değil otoriteler söylüyoo. Ayrıca sizin dr. değerler düşmiycek diye garantimi verdi.DEĞERLER %30 OLGUDA DÜŞÜYO. Bu kadar ısrarcı olma bence bunuda göz önünde bulundur . sonra hayal kırıklığına uğrama .İnşallah bir an önce bebişine kavuşursun.

Saolun çok Süpeeer Moral Verdiniz

merhaba,moralini bozduysam üzgünüm. amacım bu değildi.sanırım senin eşin ameliyat olmuş ben sonradan anladım. umarım senin için herşey gönlünce olur. ben varikosel ameliyatı önerilen arkadaşları bilgilendirmek için yazmıştım. tamamen yardımcı olmak maksadıyla yazdım. seni rahatsız etsede böyle yüksek bi olsılık var onun için arkadaşları uyarmak amaçlı yazdım. Senin tepkinle karşılaşacağımı düşünmemiştim. Umarım en kısa sürede Bebişine kavuşman dileğiyle.Sevgiyle kal
a.s.

kızlar benim eşimde de aynı sorun vardı geçtiğimiz şubat ayında ameliyat oldu doktoru bize 6 ay sonra tam düzelme olur demişti ama maalesef hala hamile kalamadım moralim çok bozuk açıkçası pek te inancım yok şuanki ruh halimi anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor ne zaman etrafımda hamile veya yeni doğum yapmış bi kadın görsem dayanılmaz bi üzüntü içersine giriyorum bazen şansıma isyan ediyorum bu siteyi ziyaret ettiğimde benim gibi aynı kaderi yaşayan inasanları görünce yalnız olmadığımı his ediyorum birbirimize umut oluyoruz Allah hepimize inşallah sağlıklı bebişler verir her kadın gibi bizde bu mutluluğu fazlasıyla hak ediyoruz ah Allahım ne olur umutlarımızı boşa çıkarma.iyi bayramlar sevgilerimle

canım allahım tez vakitte bir bebek nasip etsin inşaallah hayırlısıyla ama kötü düşünme lütfen oldu mu

geçmiş olsun canım.benim eşimde varikoselden 1 sene önce ameliyat oldu. sperm sayısısı arttı ama yeteri kadar değil. 8.5 milyon falandı.15 milyon oldu.ama olmuyo bikere aşılama oldum tutmadı.üzülüyorum.

Moralini bozma zigo.Sen aşılama yerine tüp bebek için başvur.O zaman şansın daha fazla olur.

Bizim burda öğretmen arkadaşlar vardı eşi varikosel oldu.Daha sonra atamaları çıktı gittiler.Tüp bebek yapacaklarını duymuştum, aldığımız son haberde hamile olduğunu ve bir oğlu olduğunu öğrendik.
Sonuçta gerçekleştirilen tüm tedavi yöntemlerinin işe yarayacağı kesin değil.Bu ameliyatın da her türlü sonucu olabilir.Ama biz herşeyi en iyi şekilde tedaviş etmeden olumlu sonuçlar bekleyemeyiz.Belki tüp bebek için çok gerekli olmayabilir varikosel ama ilerleyen zamanlarda damarda meydana gelen o gölleşme ya tüm spermleride öldürürse değilmi?Bu bi rahatsızlık zaten ben derimki sonuç ne olursa olsun tedavi olun.
Bol şans canım, geçmiş olsun.

kabalık etttim canım kubura bakma hepimzin hasas olduğu bi nokta.gerçekten yaşadıklarımız öyle hafife alınacak gibi değil. İnşallah herkes o duyguyu yaşar. artık ameliyat bi işe yaramamışsa tüp bebek deneyeceğiz zaten. Vakit kaybetmek istemiyoruz.

arkadaşlar eşimin ameliyattan sonra değerleri artmış:) sayımız 8 milyondan 11 milyona harakettte %5 den %40 çıkmış. biz acele edip ameliyattan 3 ay sonra test yaptırdık. normalde 6 ay sonra yaptırılıması gerekiyor. 3 ay daha bekleyeceğiz dr istenlen seviyeye gelecek inşallah moralinizi iyi tutun dedi. eski değerlerle aşılama bile yapılmıyordu.En azından aşılama yapılabilecek. İnşallah sizlerde sonuç alırsınız arkadaşlaar. Hepinize Allah yardımcı olsun.

benim eşimde varikosel ameliyatı oldu fakat spermler yükselmedi ve çocuğumuz olmadı tüp bebek yaptırdık şuan hamileyim

demekki yanlız değilmişim eşimdede varikosel çıktı ama dr amaliyat olunca pat diye çocuk olucak diye bi şart yok demiş ama benim hiç bi sorunum yok eşimde amaliyata hiç yaklaşmıyo adını bile andırmıyo o kadar sinir oluyorum ki eğer benim amaliyat olmam gerekse hiç düşünmem dr inseminasyan yöntemini deneyin demiş o dr bi elime geçirsem hemen amaliyat olucan dese belki şimdi hamileydim

öyle düşünme hemen ameliyat çözüm değil benim eşimde daha doktorun ağzından ameliyat çıktı ameliyat oldu çocuk olmayı bırak sağlığına kavuşamadı doktorda çok önemli tabiki

öyle düşünme hemen ameliyat çözüm değil benim eşimde daha doktorun ağzından ameliyat çıktı ameliyat oldu çocuk olmayı bırak sağlığına kavuşamadı doktorda çok önemli tabiki

geçmiş olsun ben bazen çok kızıyorum ama doğru sölüyosun herşey amaliyat değil ama artık çaresiz kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…