- 13 Eylül 2007
- 141
- 0
-
- Konu Sahibi gulseren4434
canım varikosel ameliyatından sonra sperm değerlerinin düşmesi çok zor bi olasalık.belki yerinde sabit kalır sayı ama düşmez.
Saolun çok Süpeeer Moral Verdiniz
geçmiş olsun canım.benim eşimde varikoselden 1 sene önce ameliyat oldu. sperm sayısısı arttı ama yeteri kadar değil. 8.5 milyon falandı.15 milyon oldu.ama olmuyo bikere aşılama oldum tutmadı.üzülüyorum.
merhaba,moralini bozduysam üzgünüm. amacım bu değildi.sanırım senin eşin ameliyat olmuş ben sonradan anladım. umarım senin için herşey gönlünce olur. ben varikosel ameliyatı önerilen arkadaşları bilgilendirmek için yazmıştım. tamamen yardımcı olmak maksadıyla yazdım. seni rahatsız etsede böyle yüksek bi olsılık var onun için arkadaşları uyarmak amaçlı yazdım. Senin tepkinle karşılaşacağımı düşünmemiştim. Umarım en kısa sürede Bebişine kavuşman dileğiyle.Sevgiyle kal
a.s.
Bizdede Aynisi Oldu Sperm Tahlilleri Düşük çikti 17 Milyon Gibiydi Yanliş Hatirlamiyorsam Ameliyatida Kolaymiş Zaten Ancak Işe Yaramasi 1 Ihtimalmiş Ameliyat Olucağina Aşilama Yapin Dedi Doktor Onunla Uğraşmayin Dedi Eğer Varikosel Rahatsizlik Veriyorsa Ameliyat Dedi.canim Dilerim Yeni Bir Spermiyogram Yaptirmadan Hamile Kalirsin... Emekleriniz Boşa Gitmez
öyle düşünme hemen ameliyat çözüm değil benim eşimde daha doktorun ağzından ameliyat çıktı ameliyat oldu çocuk olmayı bırak sağlığına kavuşamadı doktorda çok önemli tabiki
ALLAHIM TEZ VAKİTTE TUM İSTEYENLERE VERSİN İNŞAALLAH