Varikosel Ve Bebek

Slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Çok stresli günler geçiriyorum. Moralim çok bozuk. 7 aylık evliyim ve bir bebişimizin olmasını çok istiyoruz. Birkaçtane doktora gittik. Eşimde sperm sayısı ve hareketlilik azlığı çıktı. Eşim 3 gün önce varikosel ameliyatı oldu. Bu ameliyatı olupta normal yolla hamile kalan var mı?
Doktor %50 düzelme olur dedi. 1 yıl bekleriz 1 yıl sonunda normal yolla olmazsa aşılama ile uğraşmayın direkt tüp bebek yaptırın dedi. Çok korkuyorum...
Rabbim isteyen herkeze bebişler versin. İnşallah bizimde normal yolla olur...

canım benim eşim ameliyat olduktan 4 ay sonra kalmıştşım. kaybettim 3buçuk aylıkken.

10 ay sonra test yaptırdık. değerler yükselmemiş. gebelik mucizeymiş. şimdi 2 aşılama atlattım ve negatif.

benim eşimdede ileri derecede varikosel var...sperm sayısı 3milyon ileri hareket sıfır...varikosel ameliyatı olsada artsa artsa 10 milyon olur bu çok düşük heleki ileri hareketllik sıfırken...

eğerki şuanda 10-20 milyonken ve varikosel varsa belki ameliyat işe yarar bence

Ay Iyice Korktum Ya Benn :KK43: Bizdede Ayni Sorun Varr Varikosell Ama Biraz Farkli Bizimkisii Allah Acil Sifa Versinn Cumlemize Veeeeeeeeeeeeeee Rabbim Bebislerimize Kavustursun Bizleriiiiii

slm eşimde de varikosel vardı.kimseye danısmadık.bir doktor ameliyat olabilir dedi.hemn oldu ve 1 sene gecti artış falan olmadı.ist dakı tum doktorlar diyorki sperm azlıgı ise sorun bunu varıkosel cok cok arttırmaz tüp bebek ıcın bu amelıyatı ozellıkjle onermıyorlar.ben cok pısmanım amelıyat ol dedım sureklı ve sayı 12 mılyondan 2 mılyana dustu.tup denedık.ılkınde tuttu ama 10.haftada sorun cıktı ve aldılar.sımdı henuz 6 hafta gectı.ve test yaptım pozıtıf cıktı.acaba eskı gebelıkle alakalı hcg mınedır bılmıyorum bılen varsa bana da yazsın lutfen kurtaj sonrası hcg tamamen duser mı bu acaba kendılıgınden gebelıkmı ay cok heyecanlandım yıne varıkosel sorunu olan esi olanlar lutfen amelıyat olmasın.artık hıcbı kurulus onermıyor.bız yandık sız yanmayın.sevglr

Selam kızlar,varikoselde ameliyatta başarı sanşı çok azmış,amelyatla yapılan sorunlu damarları bağlamak yani iptal etmekmiş, sürekli takip ettiğim sitede bu konudan iyileşen çok kişi var, www.kisirligason.com bir bakmanızda fayda var.

selam arkadaşlar, ben daha önce varikosel ile ilgili sorlar sormuştum, eşimde 4.varikosel vardı ameliyat olmak için çok araştırdık doktora gittik vs. vs ama ameliyat olmadan 11 ayda normal yollarla hamile kaldım şimdi 8 haftalık hamileyim, bu mesjı umutsuzluğa kapılmamanız için yazıyorum, eşimin sperm degerli hareketli 17. milyondu yani bu degerlerle hamile kaldım, inşallah bebek isteyen herkese Rabbim bebek verir, en büyük desteğiniz dua, ve sabır....

selam arkadaşlar, ben daha önce varikosel ile ilgili sorlar sormuştum, eşimde 4.varikosel vardı ameliyat olmak için çok araştırdık doktora gittik vs. vs ama ameliyat olmadan 11 ayda normal yollarla hamile kaldım şimdi 8 haftalık hamileyim, bu mesjı umutsuzluğa kapılmamanız için yazıyorum, eşimin sperm degerli hareketli 17. milyondu yani bu degerlerle hamile kaldım, inşallah bebek isteyen herkese Rabbim bebek verir, en büyük desteğiniz dua, ve sabır....

canım gözünüz aydın olsun.çok sevindim.gerçekten bi umut oldun.aynı sorun bizdede var eşimde varikosel var ama dr ameliyata gerek yok dedi sayı 32 mil.di.hep denemeye devam ettik ama olmadı tekrar dra gittik eşimin spermiogramı yapıldı.25 düşmüştü.ilaç verildi tekrar düzeldi.düzeldi derken şişlik falan azaldı bide ağrısı oluyodu.biz tüp bebek denemye karar verdik.eşimde bu arada çok fazla sigara içiyodu.tüp bebeğe başlar başlamaz sigarayı bıraktı ve inanaılmaz bi şekilde mucize gibi varikoselin iyileştiğini gördük ve sperm sayısı arttı .doktorda varikosel sadece fiziksel bişi diil yada sadece ameliyat yada ilaçla düzelmesi şart olan bişi diil. dedi.yani canım sözün kısası bu dönemde çok üzüldüm.ve ilk tüp bebek denemem olumsuz sonuçalndı.ama yazını okuyunca umut doldum neden olmasın dedim.bir sigara fedakarlığı yapan eşimin değerleri yoluna girdiğine göre rabbim isterse mutlaka olucaktır.senin adına okadar çok sevindimki.yine sölüyorum umut oldun bana.sevgiler.allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın kucağına almayı nasip etsi.

canım gözünüz aydın olsun.çok sevindim.gerçekten bi umut oldun.aynı sorun bizdede var eşimde varikosel var ama dr ameliyata gerek yok dedi sayı 32 mil.di.hep denemeye devam ettik ama olmadı tekrar dra gittik eşimin spermiogramı yapıldı.25 düşmüştü.ilaç verildi tekrar düzeldi.düzeldi derken şişlik falan azaldı bide ağrısı oluyodu.biz tüp bebek denemye karar verdik.eşimde bu arada çok fazla sigara içiyodu.tüp bebeğe başlar başlamaz sigarayı bıraktı ve inanaılmaz bi şekilde mucize gibi varikoselin iyileştiğini gördük ve sperm sayısı arttı .doktorda varikosel sadece fiziksel bişi diil yada sadece ameliyat yada ilaçla düzelmesi şart olan bişi diil. dedi.yani canım sözün kısası bu dönemde çok üzüldüm.ve ilk tüp bebek denemem olumsuz sonuçalndı.ama yazını okuyunca umut doldum neden olmasın dedim.bir sigara fedakarlığı yapan eşimin değerleri yoluna girdiğine göre rabbim isterse mutlaka olucaktır.senin adına okadar çok sevindimki.yine sölüyorum umut oldun bana.sevgiler.allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın kucağına almayı nasip etsi.

nurelifnur@mynet.com sorularınız için

arkadaşlar lütfen kendinizi sıkmayan rahat olun, bize doktorlar neler söyledi neler ama sonuç farklı lütfen rahat olun

ARKADAŞLAR AYRICA SİZE TAVSİYEM: hepimiz bebek istiyoruz ama aceleci olmayın, eşinizle oturup bu günden en az 6 ay sonrası için bebek düşünün , her ay oldumu , olacakmı vs gibi takıntıları girmeyin, uzun süreli plan yapın bu sizi rahatlacaktır, ayrıca eşiniz üzerindeki baskıyı azaltacaktır, kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın, değerleri okuyorsunuz varikosel olupta bebeği olan yüzlerce insan var , hatta bir çoğu varikosel oldugunu bilmiyor ve bu sebeble çok rahat ilişkiye giriyorlar, ayıca ilişki biter bitmez mutlaka kalcalarınıza yastık koymanız çok faydalı olacaktır, hepinizi öpüyorum, dualatrım sizinle ............................
özel sorularınız olursa mail adresim nurelifnur@mynet.com

Arkadaşlar merhaba
Benim eşimede varikosel ameliyatı önerdiler. Dün yaptırdık ameliyatını güzel geçti. Ama biizm sayı çok düşük 1.500,00 milyon ama genede şansımızı denedik. Sonuçları alınca size yazarım ama üç ay sonra inş.hayırlısı olur

canım bizimde durum aynı 2 milyoncuk ama çok güzel haberler veren arkadaşlar var hayırlısı inş.bizde yeni olduk bakacağız artık

Bu sayfa epey gerilerde kalmış, belki geçen zaman içinde güzel şeyler olmuştur.Yok mu müjdeli haberi olan?Eşim çift taraflı varikosel ameliyatı olucak, umut olun bana da.

Bu sayfa epey gerilerde kalmış, belki geçen zaman içinde güzel şeyler olmuştur.Yok mu müjdeli haberi olan?Eşim çift taraflı varikosel ameliyatı olucak, umut olun bana da.

:uhm: canım eşin ameliyat oldumu nasıl geçti

benim eşimde varikoselden ameliyat oldu 4 ay önvce benim doktorum siper tahlilerinde eşimi ürolejiye göndermişti oda ameliyat demişti sonra bir kaç iyi doktora daha gösterdi onlarda ameliyat dedi oldu 20 dakka südü ve hemen iyileşti kolay ve basit bi ameliyat amam ben daha hamile kalamadım en fazla 6 ay yada 1 sene içinde hamile kalabilir eşin demişti ve hale bekliyorum sıkıldım artık

ayrıca ben daha önce hamile kalmıştım eşimin sonuçları ne olursa olsun ozamanda vari,kosel vardı galişba biz bilmiyoduk şimdi 6 ay dolsun görürcez asıkl çalışmaya başlıycazz hihi

X