- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Valla daha 6 haftalk ya :)Öyle tabi ilk önce inancın olcak kaç haftalık bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla daha 6 haftalk ya :)Öyle tabi ilk önce inancın olcak kaç haftalık bebiş
Siz ne kadarlık evliydiniz?Öyle tabi ilk önce inancın olcak kaç haftalık bebiş
Siz ne kadarlık evliydiniz?
Hangi ayda evlendin :) ben mart 2018Bizde 1buçuk yıllık
Bende Nisan 2018Hangi ayda evlendin :) ben mart 2018
Yaa baya yakınmışız. Ay rabbim hayırlısıyla nasip etsin size doktor ne dedi tam olarakBende Nisan 2018
Eşimde varikosel vardı bende yumurta tembelliği vardı kadın doğum doktorumuza gittik eşimdeki durumun gebeliğe engel olmayacağını söyledi bana çatlama iğnesi başladı bu ay 4 tane yumurtam olgunlaşmış bakalım bekliyoruz inşallah tutarYaa baya yakınmışız. Ay rabbim hayırlısıyla nasip etsin size doktor ne dedi tam olarak
Amin inşallah kuzum Rabbim sağlıklı sıhhatlisini nasip etsinYaa baya yakınmışız. Ay rabbim hayırlısıyla nasip etsin size doktor ne dedi tam olarak
Yaa yanlış anlma tam bilmediğim için soruyorm çatlatma iğnesi vurununca yumurtlama o gün mü oluyor nasıl oluyor yaniEşimde varikosel vardı bende yumurta tembelliği vardı kadın doğum doktorumuza gittik eşimdeki durumun gebeliğe engel olmayacağını söyledi bana çatlama iğnesi başladı bu ay 4 tane yumurtam olgunlaşmış bakalım bekliyoruz inşallah tutar
Yok canım çatlama iğnesinden önce yumurtlama oluyor olgunlaşıyor olgunlaşınca daçatlatma iğne sivuruluyorYaa yanlış anlma tam bilmediğim için soruyorm çatlatma iğnesi vurununca yumurtlama o gün mü oluyor nasıl oluyor yani
Gebe kalma şansını arttırıyor yaniYok canım çatlama iğnesinden önce yumurtlama oluyor olgunlaşıyor olgunlaşınca daçatlatma iğne sivuruluyor
Evet canım arttırıyor sende varmıydu Bi sıkıntıGebe kalma şansını arttırıyor yani
Bildiğim kadarıyla yoktu ben de adet sancılarım yüzünden çok gittim kadın doğum doktorlarına. Bi ara kist var demişlerdi ama eriyomuş kendi kendne sonra tekrarlıyomuş galibaEvet canım arttırıyor sende varmıydu Bi sıkıntı
Sizin adınıza sevindim Allahım bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBildiğim kadarıyla yoktu ben de adet sancılarım yüzünden çok gittim kadın doğum doktorlarına. Bi ara kist var demişlerdi ama eriyomuş kendi kendne sonra tekrarlıyomuş galiba
İnşaallah Allah razı olsun duamda yer vericemSizin adınıza sevindim Allahım bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah bana da dua etİnşaallah Allah razı olsun duamda yer vericem
merabaEşimin değerleri de baya düşüktü ama bilemiyorum ki Allahın mucizesi
Başka doktora göründünüz mü?Merhaba kızlar,
Varikosal ameliyatı sonrası ileri hız sıfır, sperm değer,i 8.Ameliyat tarihi : Ağustos /2019 son test : 12/2019 .
Kadın doğuma gittim geçen gün. Beklememiz gerektiğini tüp bebek işlemlerne bakmamızı söyledi. Değerler belki düzelir dedi ama beklemeniz laızm dedi. Bekleseniz zaman kaybı hep dedi. Tüp yapacaksak neden varikosal ameliyatı oldukki...
Anlam veremedim. Ameliyat öncesinde sıfır olan değer de yoktu ayrıca. Acaba beklesek mi bilemiyorum. Tüp bebek işi de ayrı bir sektör gibi olmuş..