Varikosel 🥺

Belirsizzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
89
20
3
21
Eşimde 3. Derece Varikosel olduğunu öğrendik bu durumda nasıl ilerleyebiliriz veyatta bunun ameliyatını olanlar bu süreç nasıldı olumlu sonuç aldınız mı 1.5 senedir gebe kalamıyordum

Canım benim eşimde Varikosel tanısı kondu hatta 20 Li yaşlarda iken bunun ameliyatını olmuş şuan 27 yaşında ve doktor yine Varikosel için ameliyat tarihi vermiş sonuçları 7 yıl aradan sonra yine çok düşüktü ben çocuk sahibi olamayacağımı düşünüyordum taki bu güne kadar ameliyata 10 gün hala 1 ay 1 haftalık gebe olduğumu öğrendim

Sadece kafanı rahat tut sperm sayısı düşük olsa bile hareketleri iyiyse hamile kalırsın asla ümidini kesme ve kafanı rahat tut ameliyatta olun derim ben

Sadece kafanı rahat tut sperm sayısı düşük olsa bile hareketleri iyiyse hamile kalırsın asla ümidini kesme ve kafanı rahat tut ameliyatta olun derim ben
İçim rahatladı ya peki ne önerdi veya neyden olabilirmiş söyledi mi doktor eşimin randevusu daha haftaya pazartesi

Eşim için klomen verdi vitaminler vermişti bide çakşır otu kökü suyu kullanmasını önerdi Benim gebeliğim onları kullanmadan önce olmuş ama eşine ameliyat önerirse olsun bu Varikosel de çocukluktan oluşan bi rahatsızlık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…