Keçi boynuzunu 6 tane keçi boynuzunu küçük küçük kırıp yarım litre kaynamış suya at 3 dk kaynat. Sonra altını kapatıp 20 dk demle. Demlendikten sonra yarısını kahvaltıdan önce yarısını yatmadan önce eşine içir. Ben içine keçi boynuzu pekmezimde koydum. 1 hafta sonra aynı şeyi sadece yatmadan önce içir. 3 ay devam edilecekmiş ben hamile kalınca bıraktık.EEE tarif?
Benimde 6 aydır bebeğim olmuyor verdiğiniz tarifleri bende yapacağım yarından itibaren sonuç olumlu olursa paylaşacağım
En son gittiğimde bana da inofolic verdi bi kutu bitirdim sonra hasta oldum bide bu şekil deneyeyim diye düşünüyorum.İnşallah olumlu olur. Bana doktorum inofolic verdi hem folik asite başlamış oluyorsun hemde kaliteli yumurta yapıyormuş. Eşimede proxed plus verdi. İstersen doktora danışıp bunlara başlayabilirsin.
Ama onu sürekli hamile kalasıya kullanman gerekiyor doktor bana öyle demişti. Sabah aç karna 2 tanEn son gittiğimde bana da inofolic verdi bi kutu bitirdim sonra hasta oldum bide bu şekil deneyeyim diye düşünüyorum.
evet. folik asit. ama yumurtlama problemiyle alakali degil. daha kaliteli yumurta olusmasina yardimci. gebelik planlayanlara ve hamile olanlara doktor tarafindan folik asit kullanirlar. bebek gelisimi icin de etkiliInnofolic folik asit mi ?kimlere yaziyor dr yumurtlama prblemi olanlarami ?
Aynen canım bırakma hem hamile kalmadan 3 ay önce folik asite başlayın diyor doktorlar. Bebişede şimdiden faydalı olurO zaman inofolik kullanmaya devam edeyim çünkü doktor bana da hamile kalana kadar kullan dedi ama bu yazıları okuyunca sogan kuru vs daha mı etkili diye düşündüm
Hiç bir fikrim yok canım. Doktora sorsaydın. İnofolic yumurtayı kaliteleştirip hamile kalmayı kolaylaştırıyor.Ben solgar folik asitte almstm inofolik le ne farkı var biliyormusunuz ?
Canim merabaHiç bir fikrim yok canım. Doktora sorsaydın. İnofolic yumurtayı kaliteleştirip hamile kalmayı kolaylaştırıyor.
Canım normal adet günü 4 gün sürüyor ya 3 gün sonra başlıyorsun. Adetin bitsin bitmesin adetin başladıktan sonra 7. Gün başla senCanim meraba
Adet bitiminden 3 gün sonra başladım demissin ya soğan kurune herkesin adeti farklı tam olarak adetin kaçıncı günü başlamış oldun küre
Her yerde farklı bilgiler var kafam karıştı bazilarida adet bittikten 7 gün sonra başlanır diyor bebek olursa zararı olmasın diye yalni benim adet hiç 4 gün olmadi 8,9, 10 bile surdugu oluyorCanım normal adet günü 4 gün sürüyor ya 3 gün sonra başlıyorsun. Adetin bitsin bitmesin adetin başladıktan sonra 7. Gün başla sen
Canım ben küre başlayınca benimde damla damla geliyordu. Ben o şekilde başladım kür bitmeden hamile kalmışım ama Allah'a şükür bebeğe zararı olmadı. Olmaz yazıyor zaten sen başlangıçtan 7 gün sonra başlaHer yerde farklı bilgiler var kafam karıştı bazilarida adet bittikten 7 gün sonra başlanır diyor bebek olursa zararı olmasın diye yalni benim adet hiç 4 gün olmadi 8,9, 10 bile surdugu oluyor
Hemen o ay hamile kaldin diymi peki akintin felan oldumu rengi nasildi 15 gün ictin dimi ay çok sordum kusura bakmaCanım ben küre başlayınca benimde damla damla geliyordu. Ben o şekilde başladım kür bitmeden hamile kalmışım ama Allah'a şükür bebeğe zararı olmadı. Olmaz yazıyor zaten sen başlangıçtan 7 gün sonra başla
Yok ya ne kusuru onun için açtım ben bu konuyu. Evet o ay hamile kaldım ben. Beklemiyordum çünkü doktor olasılık çok az demişti. Akıntı çok olmadı bende son zamanlara doğru sarı akıntım vardı oda hamileliktenmiş.Hemen o ay hamile kaldin diymi peki akintin felan oldumu rengi nasildi 15 gün ictin dimi ay çok sordum kusura bakma
Cok saol canım deniycem inşallah bu ayYok ya ne kusuru onun için açtım ben bu konuyu. Evet o ay hamile kaldım ben. Beklemiyordum çünkü doktor olasılık çok az demişti. Akıntı çok olmadı bende son zamanlara doğru sarı akıntım vardı oda hamileliktenmiş.