- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #9.381
Canim mergaba...8 yildiir evlisin demi...slm kızlar eşim varikösel amelyatı oldu 2009 da iki yıl dolmadan hamile kaldım fakat çok acı bı gerçekle 39 haftalıkken kızımı kaybettım sebebini bilmiyoruz. rabbım yasatmasın kımseye ıkı yılda öyle kendımızı toplayamadık oldu sekız yıl yaşım 28 eşim açık amelyat olmuştu fakat tekrar ürolaga gittik varikösel solda hala var aslında tüp bebege başlıycaktım ama araştırmalarıma gore tüp bebek öncesı varıkosel tedavısı fayda saglıyormuş onun icin önce variköselden kurtulmamız lazım kaan aydosla gorüşmeyi düşünüyoruz hatta amelyatı ona yaptırmayı istıyorum duanıza ihtıyacım varya allah diyorm başka ne dıyeyım
Canım kesinlikle önce varikosel tedavi şart bizde önce tup yaptık hamile kaldım ikiz di hemde ama kalpleri atmadi daha sonra öğrendim varikosel düşük yaptirirmisslm kızlar eşim varikösel amelyatı oldu 2009 da iki yıl dolmadan hamile kaldım fakat çok acı bı gerçekle 39 haftalıkken kızımı kaybettım sebebini bilmiyoruz. rabbım yasatmasın kımseye ıkı yılda öyle kendımızı toplayamadık oldu sekız yıl yaşım 28 eşim açık amelyat olmuştu fakat tekrar ürolaga gittik varikösel solda hala var aslında tüp bebege başlıycaktım ama araştırmalarıma gore tüp bebek öncesı varıkosel tedavısı fayda saglıyormuş onun icin önce variköselden kurtulmamız lazım kaan aydosla gorüşmeyi düşünüyoruz hatta amelyatı ona yaptırmayı istıyorum duanıza ihtıyacım varya allah diyorm başka ne dıyeyım
Gecmis olsun tatlim..insallh en dogru cozumu yaparsiniz..esininz dgerleri nasil..ve erken farketmissiniz ne guzell..Merhaba kızlar benim esimdede varikosel var iki tarafta da pazartesi doktora gitcek artik ameliyatmu yoksa tedevimi belli olcak bende 4aylik evliyim esimin siperm sayisida az :-(
Sanada hayırlı cumalar canım :) ben sizi uzaktan takip ediyorum bu aralar eşimi çapaya götürdüm bende gittim onun testleri bitti şükür çrşb dr sonuçları göstericez kesin cvbı alıcaz inş iyi haberler veririm . Bende adet olmayı bekliyorum rahim filmi çektirmek için yer bakıyorum aynı zamanda bu arada da çördk otu bal tarçin yaptım yumoşlarım olmuş öle azda olsa mutly umutlu oldukKizlar nerdesiniz..nasilsiniz....hepinize hayyirlu bol duali cumalar...
Esin ne testi yapti...Sanada hayırlı cumalar canım :) ben sizi uzaktan takip ediyorum bu aralar eşimi çapaya götürdüm bende gittim onun testleri bitti şükür çrşb dr sonuçları göstericez kesin cvbı alıcaz inş iyi haberler veririm . Bende adet olmayı bekliyorum rahim filmi çektirmek için yer bakıyorum aynı zamanda bu arada da çördk otu bal tarçin yaptım yumoşlarım olmuş öle azda olsa mutly umutlu olduköyle işte. Sende son durum ne?
Haklsin canim doktorlar gercektem hepsi farkli seyler soylwyip yonlendiriyor..rabbim hepimizin yardimcisi olsun.basrolbeni post: 38533089 .!.:Evet biz ilk dr çok güvenmedik devlete gittik o yönlerdirdi testler spermiyogram kan Doppler ultrason daha yeni gidiyoruz biz drlara bu 3. Dr ama güven verdi bide araştırma olunca dedik burda devam edelim özele güç yetmiyo zaten. Artık bende çapaya gidicem eşimle birlikte burda devam edicez bana ilaç vermedi henüz pko olduğum kesin hsg den sonra belli olur artık tedavi sırası neyse devam hayırlısı olur inş Allah iyi dr larla karşılaştırsın şimdiye kadar hep vakit kaybettirdiler.
Hayirli cuma lar tatlim rabbim dualarimizi kabul eylesin inşaallahKizlar nerdesiniz..nasilsiniz....hepinize hayyirlu bol duali cumalar...
canım benim ne kadar güzel bir haber bu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Yeni yıl hediyesi olmuş çokta güzel bir yıl olsun inşaallah canım benim ya çok sevindim yüzünüz hep gülsün berekitiyle huzuru ile gelsin bebeğin.Allah güzel günler göstersin inan çok mutlu oldum.Yanında olsam sana sarılsam kocaman sevgilerkızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr bu benim mucizemmm, bu benim gerçeğim, öyle mutluyum öyle mutluyum, Allahım sana inanmayan taş olsun taş. beni hatırlayanlar vardır belki. eşim geçen sene ekim ayında varikosel ameliyatı oldu bir ay iki ay bekle bekle olmayınca 2 de aşılama yapılınca, dayanadım 6 ay sonra mart ayında tüp bebek yaptık, 2 tane iyi kalite embiryo verildi sonuç 2,25 çıktı, olmadı yine bekledik, bu sene aralık sonu adetimle başlayacaktım tedaviye. ama görümcemin düğün tarihini ileriye ocak sonuna alınca tedavim riske girdi, eşimle tartıştık o dedi düğünden sonra, ben dedim önce yaptırıcaz diye, sonra iki gündür bende vazgeçmiştim düğünden sonra sağlam kafa yaptırayım, şubat adetimle başlayayım diyordum, çalışıyorum, işten hem düğün hem tedavi için izin almak zor olacaktı, normalde 26-28-30 günde bir adet oluyorum iki ay 26 günde oldum ama geçen ay 30. günde hala adet olmayınca heyecandan üç buçuk atmıştım, ancak tuvalette bi sildim hasta olmuştum 4 gün gecikmeyledünde 30. gündü, kaç kez tuvalete gittim , 26. günden beri tuvalet yollarında geçti saatlerim, 30. günde geçti, karın ağrısı falan hepsi var, bide biraz yanma var enfeksiyon mu oldu falan diye düşündüm, sabah umutsuz umutsuz testi bi yaptım çift çizgi :) arkadaşımla koştuk kan vermeye gittik, eşim şehir dışında yarın sabah gelecek sonuç 1015 çıktı, tüp bebekte bile 2,25 gören ben 1015 ne demek :) Allahım rabbim hep okurdum da benim başıma mı gelecek gelmiyor işte diyordum, 3 buçuk senelik evlilik iki aşılama bir tüp negatifim var, hiç hamile kalmamıştım hemde hiç, arkadaşımla sonucu aldık dedim acaba arada virgül mü var 1,015 mi yazıyor diye sordum hayırlı olsun hamilesin dedi :) salya sümük ağla ağla arkadaşımla, hala da süzülüyor gözlerimden, ağlarken hastanede Allahım her isteyene bizim topikteki kızlara da bebek isteyen herkesede nasip et diye haykırdım, gittik emzik aldık, pasta aldım üstüne ben geldim babacığım yazdırdım, sabah erkenden eşim gelecek erken kalkıp yatak odasına hazırlayacam kızlar Allah sizede nasip etsin, banada da keseyi görmeyi kalp atışını duymayı kucağıma almayı nasip etsin, çok mutmuyum ama ağlıyorum şuanda evde tek başıma :) UMUT OLAYIM SİZE UNUTMAYIN ALLAH BÜYÜK, ONUN DEDİĞİNDE HAMİLE KALDIM, BENİM DEDİĞİMDE DEĞİL, inşallah devamı da böyle güzel gider.
canim inan gozlerim doldu okurken.cok tebrik ediyorum seni ve esini.hayirlisiyla yavrunu kucagina al insallah.cok sevindim senin adina...kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr bu benim mucizemmm, bu benim gerçeğim, öyle mutluyum öyle mutluyum, Allahım sana inanmayan taş olsun taş. beni hatırlayanlar vardır belki. eşim geçen sene ekim ayında varikosel ameliyatı oldu bir ay iki ay bekle bekle olmayınca 2 de aşılama yapılınca, dayanadım 6 ay sonra mart ayında tüp bebek yaptık, 2 tane iyi kalite embiryo verildi sonuç 2,25 çıktı, olmadı yine bekledik, bu sene aralık sonu adetimle başlayacaktım tedaviye. ama görümcemin düğün tarihini ileriye ocak sonuna alınca tedavim riske girdi, eşimle tartıştık o dedi düğünden sonra, ben dedim önce yaptırıcaz diye, sonra iki gündür bende vazgeçmiştim düğünden sonra sağlam kafa yaptırayım, şubat adetimle başlayayım diyordum, çalışıyorum, işten hem düğün hem tedavi için izin almak zor olacaktı, normalde 26-28-30 günde bir adet oluyorum iki ay 26 günde oldum ama geçen ay 30. günde hala adet olmayınca heyecandan üç buçuk atmıştım, ancak tuvalette bi sildim hasta olmuştum 4 gün gecikmeyledünde 30. gündü, kaç kez tuvalete gittim , 26. günden beri tuvalet yollarında geçti saatlerim, 30. günde geçti, karın ağrısı falan hepsi var, bide biraz yanma var enfeksiyon mu oldu falan diye düşündüm, sabah umutsuz umutsuz testi bi yaptım çift çizgi :) arkadaşımla koştuk kan vermeye gittik, eşim şehir dışında yarın sabah gelecek sonuç 1015 çıktı, tüp bebekte bile 2,25 gören ben 1015 ne demek :) Allahım rabbim hep okurdum da benim başıma mı gelecek gelmiyor işte diyordum, 3 buçuk senelik evlilik iki aşılama bir tüp negatifim var, hiç hamile kalmamıştım hemde hiç, arkadaşımla sonucu aldık dedim acaba arada virgül mü var 1,015 mi yazıyor diye sordum hayırlı olsun hamilesin dedi :) salya sümük ağla ağla arkadaşımla, hala da süzülüyor gözlerimden, ağlarken hastanede Allahım her isteyene bizim topikteki kızlara da bebek isteyen herkesede nasip et diye haykırdım, gittik emzik aldık, pasta aldım üstüne ben geldim babacığım yazdırdım, sabah erkenden eşim gelecek erken kalkıp yatak odasına hazırlayacam kızlar Allah sizede nasip etsin, banada da keseyi görmeyi kalp atışını duymayı kucağıma almayı nasip etsin, çok mutmuyum ama ağlıyorum şuanda evde tek başıma :) UMUT OLAYIM SİZE UNUTMAYIN ALLAH BÜYÜK, ONUN DEDİĞİNDE HAMİLE KALDIM, BENİM DEDİĞİMDE DEĞİL, inşallah devamı da böyle güzel gider.
aaaa aaaa ayyy kız ne kadar mutlu oldum bi bilsen..hep aklımdaydın...bildirim gelmiş zeliş82 yorum yazdı diye ayy şükür dedim daha okumadan mesajını:) okumadan gözüm hamimilik takvimine takıldı...okuyacaktım eşim çağırdı dur diyorum dur zeliş hamşile galibe zeliş kim diyorr...dur bı okuyayaım sana söylerim dedim :)))) okudukcaa mutluluktn ağlalamamak için kndimi zor tuttum inan...vee çok mutlu oldum..yanılmıyorsan ameliyattan sonra szin de değerlerde biraz gerilemeolmustu ...tüp bbeğinde tutmayınca sende kndimi görüyordum ....ama beni geçtinn....tatlim rabbim önce keseyi görmeyi sonra kalp atışını duymayı nasip etsin...kucagına sağlıklı bi sekilde alırsın inşallah..rabbim herseye kadir...yeter ki zamanı gelsin..eşine büyük hatta kocaman bir tatlı süpriz olacak...çok sevindim...kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr bu benim mucizemmm, bu benim gerçeğim, öyle mutluyum öyle mutluyum, Allahım sana inanmayan taş olsun taş. beni hatırlayanlar vardır belki. eşim geçen sene ekim ayında varikosel ameliyatı oldu bir ay iki ay bekle bekle olmayınca 2 de aşılama yapılınca, dayanadım 6 ay sonra mart ayında tüp bebek yaptık, 2 tane iyi kalite embiryo verildi sonuç 2,25 çıktı, olmadı yine bekledik, bu sene aralık sonu adetimle başlayacaktım tedaviye. ama görümcemin düğün tarihini ileriye ocak sonuna alınca tedavim riske girdi, eşimle tartıştık o dedi düğünden sonra, ben dedim önce yaptırıcaz diye, sonra iki gündür bende vazgeçmiştim düğünden sonra sağlam kafa yaptırayım, şubat adetimle başlayayım diyordum, çalışıyorum, işten hem düğün hem tedavi için izin almak zor olacaktı, normalde 26-28-30 günde bir adet oluyorum iki ay 26 günde oldum ama geçen ay 30. günde hala adet olmayınca heyecandan üç buçuk atmıştım, ancak tuvalette bi sildim hasta olmuştum 4 gün gecikmeyledünde 30. gündü, kaç kez tuvalete gittim , 26. günden beri tuvalet yollarında geçti saatlerim, 30. günde geçti, karın ağrısı falan hepsi var, bide biraz yanma var enfeksiyon mu oldu falan diye düşündüm, sabah umutsuz umutsuz testi bi yaptım çift çizgi :) arkadaşımla koştuk kan vermeye gittik, eşim şehir dışında yarın sabah gelecek sonuç 1015 çıktı, tüp bebekte bile 2,25 gören ben 1015 ne demek :) Allahım rabbim hep okurdum da benim başıma mı gelecek gelmiyor işte diyordum, 3 buçuk senelik evlilik iki aşılama bir tüp negatifim var, hiç hamile kalmamıştım hemde hiç, arkadaşımla sonucu aldık dedim acaba arada virgül mü var 1,015 mi yazıyor diye sordum hayırlı olsun hamilesin dedi :) salya sümük ağla ağla arkadaşımla, hala da süzülüyor gözlerimden, ağlarken hastanede Allahım her isteyene bizim topikteki kızlara da bebek isteyen herkesede nasip et diye haykırdım, gittik emzik aldık, pasta aldım üstüne ben geldim babacığım yazdırdım, sabah erkenden eşim gelecek erken kalkıp yatak odasına hazırlayacam kızlar Allah sizede nasip etsin, banada da keseyi görmeyi kalp atışını duymayı kucağıma almayı nasip etsin, çok mutmuyum ama ağlıyorum şuanda evde tek başıma :) UMUT OLAYIM SİZE UNUTMAYIN ALLAH BÜYÜK, ONUN DEDİĞİNDE HAMİLE KALDIM, BENİM DEDİĞİMDE DEĞİL, inşallah devamı da böyle güzel gider.
merhaba canım sende uzun zamndır görünmüyordun ..sen nasılsın ..neler yapıyorsun..canim inan gozlerim doldu okurken.cok tebrik ediyorum seni ve esini.hayirlisiyla yavrunu kucagina al insallah.cok sevindim senin adina...
En son sayi kacti sizde merak ettim.
Bizde sayi 300bin.kalite ve ileri hareketlilik gayet iyi.normal yolla imkansizmi desim doktoruma.bizde imkansiz diye bisey yoktur ama cok cok zor bir ihtimal dedi.
Ne guzel boyle okuyunca mutlu oluyorum.rabbim boyle mucizeleri hepimize nasip etsin insallah.
ah kuzum ne güzel yazmışsın benimde gçzlerim doldu çok dikkat et kendine Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı başımızakızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr bu benim mucizemmm, bu benim gerçeğim, öyle mutluyum öyle mutluyum, Allahım sana inanmayan taş olsun taş. beni hatırlayanlar vardır belki. eşim geçen sene ekim ayında varikosel ameliyatı oldu bir ay iki ay bekle bekle olmayınca 2 de aşılama yapılınca, dayanadım 6 ay sonra mart ayında tüp bebek yaptık, 2 tane iyi kalite embiryo verildi sonuç 2,25 çıktı, olmadı yine bekledik, bu sene aralık sonu adetimle başlayacaktım tedaviye. ama görümcemin düğün tarihini ileriye ocak sonuna alınca tedavim riske girdi, eşimle tartıştık o dedi düğünden sonra, ben dedim önce yaptırıcaz diye, sonra iki gündür bende vazgeçmiştim düğünden sonra sağlam kafa yaptırayım, şubat adetimle başlayayım diyordum, çalışıyorum, işten hem düğün hem tedavi için izin almak zor olacaktı, normalde 26-28-30 günde bir adet oluyorum iki ay 26 günde oldum ama geçen ay 30. günde hala adet olmayınca heyecandan üç buçuk atmıştım, ancak tuvalette bi sildim hasta olmuştum 4 gün gecikmeyledünde 30. gündü, kaç kez tuvalete gittim , 26. günden beri tuvalet yollarında geçti saatlerim, 30. günde geçti, karın ağrısı falan hepsi var, bide biraz yanma var enfeksiyon mu oldu falan diye düşündüm, sabah umutsuz umutsuz testi bi yaptım çift çizgi :) arkadaşımla koştuk kan vermeye gittik, eşim şehir dışında yarın sabah gelecek sonuç 1015 çıktı, tüp bebekte bile 2,25 gören ben 1015 ne demek :) Allahım rabbim hep okurdum da benim başıma mı gelecek gelmiyor işte diyordum, 3 buçuk senelik evlilik iki aşılama bir tüp negatifim var, hiç hamile kalmamıştım hemde hiç, arkadaşımla sonucu aldık dedim acaba arada virgül mü var 1,015 mi yazıyor diye sordum hayırlı olsun hamilesin dedi :) salya sümük ağla ağla arkadaşımla, hala da süzülüyor gözlerimden, ağlarken hastanede Allahım her isteyene bizim topikteki kızlara da bebek isteyen herkesede nasip et diye haykırdım, gittik emzik aldık, pasta aldım üstüne ben geldim babacığım yazdırdım, sabah erkenden eşim gelecek erken kalkıp yatak odasına hazırlayacam kızlar Allah sizede nasip etsin, banada da keseyi görmeyi kalp atışını duymayı kucağıma almayı nasip etsin, çok mutmuyum ama ağlıyorum şuanda evde tek başıma :) UMUT OLAYIM SİZE UNUTMAYIN ALLAH BÜYÜK, ONUN DEDİĞİNDE HAMİLE KALDIM, BENİM DEDİĞİMDE DEĞİL, inşallah devamı da böyle güzel gider.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr bu benim mucizemmm, bu benim gerçeğim, öyle mutluyum öyle mutluyum, Allahım sana inanmayan taş olsun taş. beni hatırlayanlar vardır belki. eşim geçen sene ekim ayında varikosel ameliyatı oldu bir ay iki ay bekle bekle olmayınca 2 de aşılama yapılınca, dayanadım 6 ay sonra mart ayında tüp bebek yaptık, 2 tane iyi kalite embiryo verildi sonuç 2,25 çıktı, olmadı yine bekledik, bu sene aralık sonu adetimle başlayacaktım tedaviye. ama görümcemin düğün tarihini ileriye ocak sonuna alınca tedavim riske girdi, eşimle tartıştık o dedi düğünden sonra, ben dedim önce yaptırıcaz diye, sonra iki gündür bende vazgeçmiştim düğünden sonra sağlam kafa yaptırayım, şubat adetimle başlayayım diyordum, çalışıyorum, işten hem düğün hem tedavi için izin almak zor olacaktı, normalde 26-28-30 günde bir adet oluyorum iki ay 26 günde oldum ama geçen ay 30. günde hala adet olmayınca heyecandan üç buçuk atmıştım, ancak tuvalette bi sildim hasta olmuştum 4 gün gecikmeyledünde 30. gündü, kaç kez tuvalete gittim , 26. günden beri tuvalet yollarında geçti saatlerim, 30. günde geçti, karın ağrısı falan hepsi var, bide biraz yanma var enfeksiyon mu oldu falan diye düşündüm, sabah umutsuz umutsuz testi bi yaptım çift çizgi :) arkadaşımla koştuk kan vermeye gittik, eşim şehir dışında yarın sabah gelecek sonuç 1015 çıktı, tüp bebekte bile 2,25 gören ben 1015 ne demek :) Allahım rabbim hep okurdum da benim başıma mı gelecek gelmiyor işte diyordum, 3 buçuk senelik evlilik iki aşılama bir tüp negatifim var, hiç hamile kalmamıştım hemde hiç, arkadaşımla sonucu aldık dedim acaba arada virgül mü var 1,015 mi yazıyor diye sordum hayırlı olsun hamilesin dedi :) salya sümük ağla ağla arkadaşımla, hala da süzülüyor gözlerimden, ağlarken hastanede Allahım her isteyene bizim topikteki kızlara da bebek isteyen herkesede nasip et diye haykırdım, gittik emzik aldık, pasta aldım üstüne ben geldim babacığım yazdırdım, sabah erkenden eşim gelecek erken kalkıp yatak odasına hazırlayacam kızlar Allah sizede nasip etsin, banada da keseyi görmeyi kalp atışını duymayı kucağıma almayı nasip etsin, çok mutmuyum ama ağlıyorum şuanda evde tek başıma :) UMUT OLAYIM SİZE UNUTMAYIN ALLAH BÜYÜK, ONUN DEDİĞİNDE HAMİLE KALDIM, BENİM DEDİĞİMDE DEĞİL, inşallah devamı da böyle güzel gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?