Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insanlar çok bencil canım evet bu süreç bana çok şey öğretti yaşattı dost bildiklerimin başka yüzlerini gösterdi.insanların nasıl bir diğerini ötekileştirdiğini ve daha birçok şeyi rabbim inşaallah yardımcımız olsun cnm tez zamanda sağlıkla inşaallah evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin tüm isteyenlere

Âmin canım âmin ben nekdar içten samimi anlatsamda acımı onlar anlamicak mesela teyzem çocukları var baya şımarık ama benim olayı duydu benimde derdim çocuklar dedi ya anlamadı bile çocuklar onun için imtıhanmış şükret dedim onlar düzelir yaa en iyisi anlatmicaksın ben vazgeçtim anlatmaktan bu grupta benm gibi olanlarla yazısıyorum tanımasakta anlıyoruz birbirimizi

canım benim bu hissi yaşamayan anlayamaz onu bırak yaşayanlar bile hamile kalır kalmaz değişiyor.Bir arkadaşım bir dönem olmadı üzüldük yıprandık beraber ağladık güldük.Hamile kaldığına çok sevindim ama daha çok yeniyken bile yaşadığı bir sıkıntı olunca bana sen ne anlarsın gibi muamele yaptı şimdi konuşmuyoruz diyemem ama görüşmüyorum ne düşünürse düşünsün kıskandı der belki ama bilinçli olarak grüşmüyorum zaten önceden hergece yazan arayan soran insan bir kere bile yazmıyor zor günler yaşadığımı bildiği halde halimi sormuyor ya canı sağolsun...demek istediğim böyle arkadaşım seni anlayan bir eşin varsa ne mutlu sana yeri geliyor annesi bile anlamıyor insanı

Allah analı babalı büyütsün. Rabbim bizlere de nasip etsin.

Çok zor aslında sürekli beklemek. Ama sabretmeliyiz. Umudumuzu yitirmemeliyiz. İnşallah en kısa zamanda bizlerde mutlu olacağız.

Cok dogru canım hakkikizda hayirlisi olsun rabbim hayirli evlat versin inşallah evlatsiz birakmasin

Merhaba Canlar ;
Hızlı hızlı hemen okudum.
Nasılsınız?Ben azcık ara verdim gene yoktum.
Gene geldim aranıza çok özledim hepinizi

Canım benim tutmadı demek kısmet değilmiş canım inşallah en kısa sürede hamile kalırsın canım üzülme Sakın
sağol canım az üzüldm ümitlendim galibaa...
ama sonra dedim ki "herşeyguzelolcak senin hayatında ne kolay oldu ki bu olsun hemen sabret sen gene devam et dedim"sen nasılsın?başladın mı tedavine ?

hayırlısı olsun hakkından ne zaman aşılama olmuştun sen

sağol canım 29 kasım da oldum 12 aralıkta adet oldum malesef.hayırlısı

[QUOTEerseyguzelolcak, post: 38290975, member: 490991"]Merhaba Canlar;
Benim aşılama tutmadı gene tüp tedavisine başlıcaz.
Biraz durgunlaştım gene ister istemez.
İnşh artık gelsinler.
Cqnim cok uzuldum ya...rabbim hayyirlisini veersin..keske hic aasilma denemeseydin direk tup yapsaydin..nasip iste zamaani bellu..canini sikma lutfen..[/QUOTE]

canım benim aslında aşılama değildi amacımız tüp iptal oldu tek yumurta olunca o kadar ilaç kullanmışken dedik deneyelim.çok sağol desteğin için.sen nasılsın neler yapıyorsun özledim

Bende tek çocuğum canım ama kardeşim olsun isterdim derdimi anlatablcegim biri olurdu... Nasip değilmiş Rabbim inşallah bebeksizde bırakmaz babamda vefat etti benim İnan okadar yanlız hissediyorumki anlatamam

Başın sağolsun bam telime dokundun bende babamı kurban bayramaı arefe kaybettim hala fenayim.
başın sağolsun Allahım sabır versin.
evladın tez zamanda gelsin inşh.

amannnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaa
Maşallah 41 kere
Gözün aydın canım benim.
sağlıkla büyüsün.Huzurla.

sağol canım az üzüldm ümitlendim galibaa...
ama sonra dedim ki "herşeyguzelolcak senin hayatında ne kolay oldu ki bu olsun hemen sabret sen gene devam et dedim"sen nasılsın?başladın mı tedavine ?
Canım merhaba tekrar hoşgeldin aramıza tatlım ben kısmet olursa ocak ayında başlıyorum... sen ne zaman başlıyorsun?

Canım benim doğurdun demek gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

.[/QUOTE]
canım benim yaa üzülme vardır bundada bi hayır önümüzdeki maçlara bakıcaz

gözünaydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşAllah darısı başımıza olsun

CAnim haklisin...ameliyat gunu ayri sonrasi ayri neler yaptik neler cektik..ve hala bkliyoruz....uzulmemek yorulmamak elde degil...ama yapacak pek bisey de yok..sabretmek zorundayiz..ssen de canini cok sikma..

Merhaba canim..hayirli olsun..rabbim acisiini gostermesin
.. Baska yyere yazmistin...msj
atacaktim hayorli olsun diye firsat
bulamadim..azcik uzuldum bizim
tpige yyazMayinca...ama cok sevindim...rabbim hepimize nasip etsin

merhaba kızlar nasılsınız dün doktora gittik eşimle beraber eşim sperm testini yapti ama bir değişiklik yok yani hala sayımı bi milyon sperm dna hasar testini yapmadılar böyle bir şey var mı bilmiyoruz dediler sadece genetik test yaparızdaha önce yapmıştık zaten....

bendedoktoruma gittimameliyatın çok
güzel geçmiş tertemiz olmuşsadece minik
minik kistler oluşmuş yeniden onlar için
doğum kontrol hapı kullanmamı istedi
ayrıca şeker hapı önerdi birde prolaktin
yüksek olduğu için ilaç yazdım 1 ay sonra tekrar gidicem kontrole3 ay sonra tüp bebek deneyeceğini söyledim seni tüpbebek tamamen hazırlayacağız dediazıcık da olsa içimde bir umut girdim doktorum gerçekten çok rahatlattı beni uzun zamandır namazı bırakmışdoğru düzgün dua bile etmiyordum yeniden donecem namazima dualarima.. artık yeniden esime kkürler hazırlayacağım
..kendi beslenmeme dikkat edecm..bu kadar sabrettim..3 4 ay daha bklerim..
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun...evlat hasretimizi sollandirsin..hayirli saglikli evlatlar nasip.insallh...o kadar mutlu olalim ki cektiklerimizi unutalim...

Inşallah canım hayırlısı olsun tabi beklenir sonu güzel olduktan sonra :) sabır gerekli biraz inş hepimizin yüzü gülecek. Bizde eşimle çapaya gidiyoruz bende pazartesi gidicem eşimin testleri bitmek üzere bakalım bana ne diyecekler pko var zaten o belli hayırlısı hakkımızda canım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…