- 9 Mayıs 2013
- 865
- 524
- 333
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #9.341
Âmin canım âmin ben nekdar içten samimi anlatsamda acımı onlar anlamicak mesela teyzem çocukları var baya şımarık ama benim olayı duydu benimde derdim çocuklar dedi ya anlamadı bile çocuklar onun için imtıhanmış şükret dedim onlar düzelir yaa en iyisi anlatmicaksın ben vazgeçtim anlatmaktan bu grupta benm gibi olanlarla yazısıyorum tanımasakta anlıyoruz birbirimiziinsanlar çok bencil canım evet bu süreç bana çok şey öğretti yaşattı dost bildiklerimin başka yüzlerini gösterdi.insanların nasıl bir diğerini ötekileştirdiğini ve daha birçok şeyi rabbim inşaallah yardımcımız olsun cnm tez zamanda sağlıkla inşaallah evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin tüm isteyenlere
canım benim bu hissi yaşamayan anlayamaz onu bırak yaşayanlar bile hamile kalır kalmaz değişiyor.Bir arkadaşım bir dönem olmadı üzüldük yıprandık beraber ağladık güldük.Hamile kaldığına çok sevindim ama daha çok yeniyken bile yaşadığı bir sıkıntı olunca bana sen ne anlarsın gibi muamele yaptı şimdi konuşmuyoruz diyemem ama görüşmüyorum ne düşünürse düşünsün kıskandı der belki ama bilinçli olarak grüşmüyorum zaten önceden hergece yazan arayan soran insan bir kere bile yazmıyor zor günler yaşadığımı bildiği halde halimi sormuyor ya canı sağolsun...demek istediğim böyle arkadaşım seni anlayan bir eşin varsa ne mutlu sana yeri geliyor annesi bile anlamıyor insanıÂmin canım âmin ben nekdar içten samimi anlatsamda acımı onlar anlamicak mesela teyzem çocukları var baya şımarık ama benim olayı duydu benimde derdim çocuklar dedi ya anlamadı bile çocuklar onun için imtıhanmış şükret dedim onlar düzelir yaa en iyisi anlatmicaksın ben vazgeçtim anlatmaktan bu grupta benm gibi olanlarla yazısıyorum tanımasakta anlıyoruz birbirimizi
İnşallah canım rabbim hakkimizda hayirlisini versin sizde varmi bebeis
Kızlar merhaba.Nasılsıniz.? Şöyle bi bakımdan ama degisiklik yok gibi.Rabbim yardımcınız olsun, tez vakitte sizi bebekle mujdelendirsin.
Ben 8 aralıkta oğlumu kucağıma aldım çok şükür. Biraz erken geldi, senelerce beklettim daha fazla beklemesin annem dedi ve 36. Haftanın başında doğdu. Ama hiç bir sorunu yok çok şükür. 11 günlük olduk bile evimizdeyiz şimdi. Rabbim sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah
kızlar moralim çok bozuk kimseyi üzmek istemiyorum ama düşününce eski günleri konuştuklarımızı çok üzülüyorum neler yazmışız hissetmişiz geçicek sanmışım hep geçmemiş hep böyle kalıcak gibi bu his beni çok üzüyor kimseye birşey söyleyemiyorum yoruldum bu mutluluk oyunundan
Cok dogru canım hakkikizda hayirlisi olsun rabbim hayirli evlat versin inşallah evlatsiz birakmasincanım benim bu hissi yaşamayan anlayamaz onu bırak yaşayanlar bile hamile kalır kalmaz değişiyor.Bir arkadaşım bir dönem olmadı üzüldük yıprandık beraber ağladık güldük.Hamile kaldığına çok sevindim ama daha çok yeniyken bile yaşadığı bir sıkıntı olunca bana sen ne anlarsın gibi muamele yaptı şimdi konuşmuyoruz diyemem ama görüşmüyorum ne düşünürse düşünsün kıskandı der belki ama bilinçli olarak grüşmüyorum zaten önceden hergece yazan arayan soran insan bir kere bile yazmıyor zor günler yaşadığımı bildiği halde halimi sormuyor ya canı sağolsun...demek istediğim böyle arkadaşım seni anlayan bir eşin varsa ne mutlu sana yeri geliyor annesi bile anlamıyor insanı
İnşallah kalırsın canım ilk 6 ay cok onemliymis diyorlar inşallah bekletmeden gelir bebislerimizBizde de yok henüz. Eşim Eylülde ameliyat oldu. Hareket ve morfoloji değerleri düşük. Beklemedeyiz.
Amin canim.Cok dogru canım hakkikizda hayirlisi olsun rabbim hayirli evlat versin inşallah evlatsiz birakmasin
İnşallah kalırsın canım ilk 6 ay cok onemliymis diyorlar inşallah bekletmeden gelir bebislerimiz
sağol canım az üzüldm ümitlendim galibaa...Canım benim tutmadı demekkısmet değilmiş canım inşallah en kısa sürede hamile kalırsın canım üzülme Sakın
hayırlısı olsun hakkından ne zaman aşılama olmuştun sen
Cqnim cok uzuldum ya...rabbim hayyirlisini veersin..keske hic aasilma denemeseydin direk tup yapsaydin..nasip iste zamaani bellu..canini sikma lutfen..[/QUOTE][QUOTEerseyguzelolcak, post: 38290975, member: 490991"]Merhaba Canlar;
Benim aşılama tutmadı gene tüp tedavisine başlıcaz.
Biraz durgunlaştım gene ister istemez.
İnşh artık gelsinler.
Bende tek çocuğum canım ama kardeşim olsun isterdim derdimi anlatablcegim biri olurdu... Nasip değilmiş Rabbim inşallah bebeksizde bırakmazbabamda vefat etti benim İnan okadar yanlız hissediyorumki anlatamam
Kızlar merhaba.Nasılsıniz.? Şöyle bi bakımdan ama degisiklik yok gibi.Rabbim yardımcınız olsun, tez vakitte sizi bebekle mujdelendirsin.
Ben 8 aralıkta oğlumu kucağıma aldım çok şükür. Biraz erken geldi, senelerce beklettim daha fazla beklemesin annem dedi ve 36. Haftanın başında doğdu. Ama hiç bir sorunu yok çok şükür. 11 günlük olduk bile evimizdeyiz şimdi. Rabbim sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah
Merhaba Canlar ;
Başın sağolsun bam telime dokundunbende babamı kurban bayramaı arefe kaybettim hala fenayim.
başın sağolsun Allahım sabır versin.
evladın tez zamanda gelsin inşh.
Başın sağolsun canım bizde Mayıs'ta kaybettik hala şoktayım ve hala gelcekmiş gibi çoook özledim tarifi yokinşallah bebiş bekletmez gelir
Canım merhaba tekrar hoşgeldin aramızasağol canım az üzüldm ümitlendim galibaa...
ama sonra dedim ki "herşeyguzelolcak senin hayatında ne kolay oldu ki bu olsun hemen sabret sen gene devam et dedim"sen nasılsın?başladın mı tedavine ?
Canım benim doğurdun demek gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünKızlar merhaba.Nasılsıniz.? Şöyle bi bakımdan ama degisiklik yok gibi.Rabbim yardımcınız olsun, tez vakitte sizi bebekle mujdelendirsin.
.[/QUOTE]Merhaba Canlar ;
Hızlı hızlı hemen okudum.
Nasılsınız?Ben azcık ara verdim gene yoktum.
Gene geldim aranıza çok özledim hepinizi
sağol canım az üzüldm ümitlendim galibaa...
ama sonra dedim ki "herşeyguzelolcak senin hayatında ne kolay oldu ki bu olsun hemen sabret sen gene devam et dedim"sen nasılsın?başladın mı tedavine ?
sağol canım 29 kasım da oldum 12 aralıkta adet oldum malesef.hayırlısı
Cqnim cok uzuldum ya...rabbim hayyirlisini veersin..keske hic aasilma denemeseydin direk tup yapsaydin..nasip iste zamaani bellu..canini sikma lutfen.
canım benim aslında aşılama değildi amacımız tüp iptal oldu tek yumurta olunca o kadar ilaç kullanmışken dedik deneyelim.çok sağol desteğin için.sen nasılsın neler yapıyorsun özledim
Başın sağolsun bam telime dokundunbende babamı kurban bayramaı arefe kaybettim hala fenayim.
başın sağolsun Allahım sabır versin.
evladın tez zamanda gelsin inşh.
amannnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaa
Maşallah 41 kere
Gözün aydın canım benim.
sağlıkla büyüsün.Huzurla.
gözünaydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşAllah darısı başımıza olsunKızlar merhaba.Nasılsıniz.? Şöyle bi bakımdan ama degisiklik yok gibi.Rabbim yardımcınız olsun, tez vakitte sizi bebekle mujdelendirsin.
CAnim haklisin...ameliyat gunu ayri sonrasi ayri neler yaptik neler cektik..ve hala bkliyoruz....uzulmemek yorulmamak elde degil...ama yapacak pek bisey de yok..sabretmek zorundayiz..ssen de canini cok sikma..kızlar moralim çok bozuk kimseyi üzmek istemiyorum ama düşününce eski günleri konuştuklarımızı çok üzülüyorum neler yazmışız hissetmişiz geçicek sanmışım hep geçmemiş hep böyle kalıcak gibi bu his beni çok üzüyor kimseye birşey söyleyemiyorum yoruldum bu mutluluk oyunundan
Merhaba canim..hayirli olsun..rabbim acisiini gostermesinKızlar merhaba.Nasılsıniz.? Şöyle bi bakımdan ama degisiklik yok gibi.Rabbim yardımcınız olsun, tez vakitte sizi bebekle mujdelendirsin.
Inşallah canım hayırlısı olsun tabi beklenir sonu güzel olduktan sonra :) sabır gerekli biraz inş hepimizin yüzü gülecek. Bizde eşimle çapaya gidiyoruz bende pazartesi gidicem eşimin testleri bitmek üzere bakalım bana ne diyecekler pko var zaten o belli hayırlısı hakkımızda canım. :)merhaba kızlar nasılsınız dün doktora gittik eşimle beraber eşim sperm testini yapti ama bir değişiklik yok yani hala sayımı bi milyon sperm dna hasar testini yapmadılar böyle bir şey var mı bilmiyoruz dediler sadece genetik test yaparızdaha önce yapmıştık zaten....
bendedoktoruma gittimameliyatın çok
güzel geçmiş tertemiz olmuşsadece minik
minik kistler oluşmuş yeniden onlar için
doğum kontrol hapı kullanmamı istedi
ayrıca şeker hapı önerdi birde prolaktin
yüksek olduğu için ilaç yazdım 1 ay sonra tekrar gidicem kontrole3 ay sonra tüp bebek deneyeceğini söyledim seni tüpbebek tamamen hazırlayacağız dediazıcık da olsa içimde bir umut girdim doktorum gerçekten çok rahatlattı beni uzun zamandır namazı bırakmışdoğru düzgün dua bile etmiyordum yeniden donecem namazima dualarima.. artık yeniden esime kkürler hazırlayacağım
..kendi beslenmeme dikkat edecm..bu kadar sabrettim..3 4 ay daha bklerim..
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun...evlat hasretimizi sollandirsin..hayirli saglikli evlatlar nasip.insallh...o kadar mutlu olalim ki cektiklerimizi unutalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?