- 20 Kasım 2012
- 423
- 132
- 123
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #9.321
Amin canım zor her hali. Benim annemin zamanında tüp yokmuş. Eşim 3 kardeş ama ha varlıkları ha yoklukları o da tek gibi hayattt..Haklisin canim..herseyin hayirlisi..esimdr tek cocuk..ama bi yani hep kirik..annem bnden sonra tup yapabilirdi diyor surekli..nasip...istedigimiz bir can..ama onemli yani kuldan degil rabbimden istiyoruz...nasip ede insallh hayirlisi ile
...isyan degil ama bi tarafim yikik..rabbim yanliz birakmasinnkimsryi
İyi pazarlar olsun tAtlım allah bereketli bir alışveriş yapmayı nasip etsinMin amin insallh..iyim canim pazara giddecm kaynanami bkliyoeum
İnşallah canım rabbim hakkimizda hayirlisini versin sizde varmi bebeisİnşallah düzelir canım. En kısa zaman da anne olursun.
Amin canim cok saol inşallah canim kanadimiz kirik kardesimde yok inşallah evladimiz olurBasin sagolsunn..rabbim nasip eder insallh vanim..
Amin canım aminHaklisin..anne olamamakk..allahim kelime olarak bubkadar yaraliyorsa ..rabbim nasip etmesin yanliligi .annelik duygusunu herkese yasatsin..
Bende butun dualarımda sizlerede dua ediyorum allahım kucaklarımızı boş ,boynumuzu bükük bırakmasın. İnşallah buradan müjde vereceğimiz günlerde gelecek.İlaydam.d.canim sevimdim her ne kadam sonu kotu bitsede srnin adina srvimdim..1 kere olduysa basara bildisen bir daha olur..insallh..
Bu demek oluyor ki ameliyat uzerinden faysa saglamis sizlerre..insallh tekrar olacak buna inaniyorum ve dua eddiyoeum senin icin...
Canim, hiç iyi görmedim seni.lütfen toparlan olumsuz düşünme.tüp bebek denememistin değil mi?kızlar moralim çok bozuk kimseyi üzmek istemiyorum ama düşününce eski günleri konuştuklarımızı çok üzülüyorum neler yazmışız hissetmişiz geçicek sanmışım hep geçmemiş hep böyle kalıcak gibi bu his beni çok üzüyor kimseye birşey söyleyemiyorum yoruldum bu mutluluk oyunundan
Gözün aydın olsun zeynepçim.Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallah.Kızlar merhaba.Nasılsıniz.? Şöyle bi bakımdan ama degisiklik yok gibi.Rabbim yardımcınız olsun, tez vakitte sizi bebekle mujdelendirsin.
Ben 8 aralıkta oğlumu kucağıma aldım çok şükür. Biraz erken geldi, senelerce beklettim daha fazla beklemesin annem dedi ve 36. Haftanın başında doğdu. Ama hiç bir sorunu yok çok şükür. 11 günlük olduk bile evimizdeyiz şimdi. Rabbim sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah
Hayır canım denemedim denemeyede gücüm yok zaten.Canim, hiç iyi görmedim seni.lütfen toparlan olumsuz düşünme.tüp bebek denememistin değil mi?
Sağol canım inşallah.Hayır canım denemedim denemeyede gücüm yok zaten.
nasip canım belki hazır hissettiğimde.Sen paşaya iyi bak tabi kendinede..Sağol canım inşallah.
Niye ama? Biliyosun Şansın çok çok yüksek. Bu kadar Üzulmektense bir kere dene bence
Peki canım nasıl istersen. Sende çok iyi bak kendine.nasip canım belki hazır hissettiğimde.Sen paşaya iyi bak tabi kendinede..
kızlar moralim çok bozuk kimseyi üzmek istemiyorum ama düşününce eski günleri konuştuklarımızı çok üzülüyorum neler yazmışız hissetmişiz geçicek sanmışım hep geçmemiş hep böyle kalıcak gibi bu his beni çok üzüyor kimseye birşey söyleyemiyorum yoruldum bu mutluluk oyunundan
Canım benim sabretmekten dua etmekten başka çare yok seni çok iyi anlıyorum bende aynı duyguyu yaşıyorum ve düşündükler kötü oluyorum ama nekadar üzülemde Rabbim bu dünyada vermeye bilir ama çok şükür sonsuz ahıret var orda olucakkk bebişlerimiz bu dünya imtihan yeri tavekkül edıp beklicez zor amaaaaa...kızlar moralim çok bozuk kimseyi üzmek istemiyorum ama düşününce eski günleri konuştuklarımızı çok üzülüyorum neler yazmışız hissetmişiz geçicek sanmışım hep geçmemiş hep böyle kalıcak gibi bu his beni çok üzüyor kimseye birşey söyleyemiyorum yoruldum bu mutluluk oyunundan
Hayırlısı sağlıklı olun inşallahPeki canım nasıl istersen. Sende çok iyi bak kendine.
Biliyorum canim benim inancımda sonsuz şükürler olsun.insan doluyor işte bazen rabbim isyan ettirmesin isyandan korusun hepimizi en doğrusunu Allah bilir..Canım benim sabretmekten dua etmekten başka çare yok seni çok iyi anlıyorum bende aynı duyguyu yaşıyorum ve düşündükler kötü oluyorum ama nekadar üzülemde Rabbim bu dünyada vermeye bilir ama çok şükür sonsuz ahıret var orda olucakkk bebişlerimiz bu dünya imtihan yeri tavekkül edıp beklicez zor amaaaaa...
Evet biliyorum canım bende yaşadım boşvermişlik bıkmışlık namazı filan bırakmıştımBiliyorum canim benim inancımda sonsuz şükürler olsun.insan doluyor işte bazen rabbim isyan ettirmesin isyandan korusun hepimizi en doğrusunu Allah bilir..
İlk başlarda böyle degildim ama ah su zaman yokmu geçtikçe eksiltiyor beni her geçişinde bir parça mı daha alıp gidiyor benden.bir yalanı yaşar oldum iyice ne gördükleri benim nede benim söylediklerim Hissettiklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?