- Konu Sahibi delinefsim
-
- #9.301
Bizimde 3 milyon canım inşallah düşmez sperm sayımızAnladim canim bize sadece vitamin verildi..ger zaman...ewet keci boynuzu pekmezi de xverebilirsin..
Bizim hhikayeye gelince uzun yorucu bir hikaye sana onemli yerlerini anlatayim...biz 3.5. Yildir istiyoruum...esim 1.5 yil once ameliyat oldu..sayimiz 3 milyon toplam hiz %55 ...amesliyatin ilk uxunccu ayi sayi 1 milyin hiz %10 na inmisti..doktor direk tup yapin bklemeyin dedi...gorusmeye
gitttik..ama maddi olarak haz
degildik uatelik 6. Ayini bkleemek istiyorduk .,yikildik..diyer ux ay arinmax kullandik ..amayukselmmedi..7 ay once tup bbk yaptik sonuc genatif..neden tutmafigi icin dojtorumz bisey soylemedi..bn tekrar dojtora gittum sorun var mi diye..minik bir et parcasi vardi..polil onu alddim gebelige engel degildi cunku cok kucuk ..esim kromozom testi yapti prpoblemli cikti..simdi de bn kromozom testi ve pirtilasma testi yapacm..ttekrat dojtoruma gidecem sende sorun yok drse..esim de dna hasar testti yapack..ona gore ikinci tupe karrar verecgz..
Dusma orani cok dusuk..10 kisiden birininki duser..bzde pek sans olmadigi icin..bzmki dustu..rabbim hepimizin yarrdimcisi olsun..dusmez insallh siznki insallh buyuk artislar olut...dogal yolla hamile kalirsin..bzm pek normal genelik sansm kalmadi..tabi rabbim isterse olur..ama tibben imkamsz..tup bbek tutsun da ...o da yetter..Bizimde 3 milyon canım inşallah düşmez sperm sayımızsizin baya zor geçmiş Rabbim sabır versin dua edelim inşallah dogal yoldan kalırız
Seni çok iyi anlıyorum canım inşallah artar bizimki ümidimizi kaybetmeyelim nekadar zor olsada Rabbim neylerse güzel eyler diyip sabretcez Beklicez dua edicez her hamile haberini aldıkça yıkılssamda yapcak hiçbirşeyim yok Allah'a tevekkül edicemDusma orani cok dusuk..10 kisiden birininki duser..bzde pek sans olmadigi icin..bzmki dustu..rabbim hepimizin yarrdimcisi olsun..dusmez insallh siznki insallh buyuk artislar olut...dogal yolla hamile kalirsin..bzm pek normal genelik sansm kalmadi..tabi rabbim isterse olur..ama tibben imkamsz..tup bbek tutsun da ...o da yetter..
Aynen..her hamile haberri aldigimSeni çok iyi anlıyorum canım inşallah artar bizimki komsularmizi kaybetmeyelim nekadar zor olsada Rabbim neylerse güzel eyler diyip sabretcez Beklicez dua edicez her hamile haberini aldıkça yıkılssamda yapcak hiçbirşeyim yok Allah'a tevekkül edicem
Aynen canım suan senle aynı durumdayım ayımı var acaba diye düşünüyorum arkadaşlarım hep hamile komşum doğurdu Perşembe bebek yasini var ona gitcem arkadaşın..Aynen..her hamile haberri aldigim
uzuluyorum..ustelik bu ay galiba hamileler
havuzuna dustum. Butum komsularm hamile..
İnsallh bir gun biizde okuturuz...rabbim cok bekletmez insallh..Aynen canım suan senle aynı durumdayım ayımı var acaba diye düşünüyorum arkadaşlarım hep hamile komşum doğurdu Perşembe bebek yasini var ona gitcem arkadaşın..
İnşalllah canım.İnsallh bir gun biizde okuturuz...rabbim cok bekletmez insallh..
Bende tek çocuğum canım ama kardeşim olsun isterdim derdimi anlatablcegim biri olurdu... Nasip değilmiş Rabbim inşallah bebeksizde bırakmazHerşeyin hayırlısı arkadaşlar sıkmayın canınızı büyüttükce büyüyo konu tedavilerimizi olalım gerisi Allah'a havale. Hayırlı evletlar versin Rabbim hayırsızsa hiç olmasın. Ben tek çocuğum hep kardeş isterdim büyüdükce gördüm çevremde kardeş değil düşman gibi olan çok çimdi iyiki yok diyorum. Verirsede amenna vermesede Rabbim vardır bi hayrı. Hadi hayırlı geceler sıkmayın canınızı
Slm kızlar benimde eşimde varikosel var solda 1 yıl sonra öğrendik 3 hafta önce ameliyat olduk mikrocerrahi yöntemle sper sayımız 3 milyondu... Bizim içinde dua edin
Haklisin..anne olamamakk..allahim kelime olarak bubkadar yaraliyorsa ..rabbim nasip etmesin yanliligi .annelik duygusunu herkese yasatsin..İnşalllah canım.bazen anne olamicakmışım gibi geliyo kötü oluyorum
Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim bende polikistik over var esimde varikosel nasip işte bulmusuz birbirimizi sprem sayı şekil hız hepsinde sorun vardi 1 ay oldu ameliyat olalı ama ameliyat olmadan önce daha doğrusu varkoseli öğrenmeden önce 2 kere aşılama olumsuz 1 kerede tup bebek yaptık İkizlere hamile kaldım ama 9 haftalik kayb ettim bakalım bir ümit beklemedeyiz..ben burdaki bütün kadınların çok güzel anne olacaklarina inanıyorum rabbim tez zamanda ins hepimize sağlıklı gebelik ve bebisler nasip etsin amin
Haklisin canim..herseyin hayirlisi..esimdr tek cocuk..ama bi yani hep kirik..annem bnden sonra tup yapabilirdi diyor surekli..nasip...istedigimiz bir can..ama onemli yani kuldan degil rabbimden istiyoruz...nasip ede insallh hayirlisi ileHerşeyin hayırlısı arkadaşlar sıkmayın canınızı büyüttükce büyüyo konu tedavilerimizi olalım gerisi Allah'a havale. Hayırlı evletlar versin Rabbim hayırsızsa hiç olmasın. Ben tek çocuğum hep kardeş isterdim büyüdükce gördüm çevremde kardeş değil düşman gibi olan çok çimdi iyiki yok diyorum. Verirsede amenna vermesede Rabbim vardır bi hayrı. Hadi hayırlı geceler sıkmayın canınızı
Basin sagolsunn..rabbim nasip eder insallh vanim..Bende tek çocuğum canım ama kardeşim olsun isterdim derdimi anlatablcegim biri olurdu... Nasip değilmiş Rabbim inşallah bebeksizde bırakmazbabamda vefat etti benim İnan okadar yanlız hissediyorumki anlatamam
Nailsin tatlim...Güüüünayyydıııııııınnnnnnnnnnnn. :)
Çok sukur kuzum allaha şükürler olsun bugünde kalmicak nefesimiz varmış sabah uyandik.Rabbim hepimizin karşısına hayırlar çıkarsın inşaallah bugun.sen nasılsın canim bugün çok mutlu ol hep gülümse ve iyi guzel seyler düşün hep :)Nailsin tatlim...
Min amin insallh..iyim canim pazara giddecm kaynanami bkliyoeumÇok sukur kuzum allaha şükürler olsun bugünde kalmicak nefesimiz varmış sabah uyandik.Rabbim hepimizin karşısına hayırlar çıkarsın inşaallah bugun.sen nasılsın canim bugün çok mutlu ol hep gülümse ve iyi guzel seyler düşün hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?