Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizimde 3 milyon canım inşallah düşmez sperm sayımız sizin baya zor geçmiş Rabbim sabır versin dua edelim inşallah dogal yoldan kalırız

Bizimde 3 milyon canım inşallah düşmez sperm sayımız sizin baya zor geçmiş Rabbim sabır versin dua edelim inşallah dogal yoldan kalırız
Dusma orani cok dusuk..10 kisiden birininki duser..bzde pek sans olmadigi icin..bzmki dustu..rabbim hepimizin yarrdimcisi olsun..dusmez insallh siznki insallh buyuk artislar olut...dogal yolla hamile kalirsin..bzm pek normal genelik sansm kalmadi..tabi rabbim isterse olur..ama tibben imkamsz..tup bbek tutsun da ...o da yetter..

Seni çok iyi anlıyorum canım inşallah artar bizimki ümidimizi kaybetmeyelim nekadar zor olsada Rabbim neylerse güzel eyler diyip sabretcez Beklicez dua edicez her hamile haberini aldıkça yıkılssamda yapcak hiçbirşeyim yok Allah'a tevekkül edicem

Aynen..her hamile haberri aldigim
uzuluyorum..ustelik bu ay galiba hamileler
havuzuna dustum. Butum komsularm hamile..

Herşeyin hayırlısı arkadaşlar sıkmayın canınızı büyüttükce büyüyo konu tedavilerimizi olalım gerisi Allah'a havale. Hayırlı evletlar versin Rabbim hayırsızsa hiç olmasın. Ben tek çocuğum hep kardeş isterdim büyüdükce gördüm çevremde kardeş değil düşman gibi olan çok çimdi iyiki yok diyorum. Verirsede amenna vermesede Rabbim vardır bi hayrı. Hadi hayırlı geceler sıkmayın canınızı

Bende tek çocuğum canım ama kardeşim olsun isterdim derdimi anlatablcegim biri olurdu... Nasip değilmiş Rabbim inşallah bebeksizde bırakmaz babamda vefat etti benim İnan okadar yanlız hissediyorumki anlatamam

Başın sağ olsun canım. Evet onlar gidince gercekten yalnız olucaz ama demek istediğim bi kardeşimiz olsaydı ve çok kötü olsaydı anlaşamasaydık hayırsızın teki keşke olmasaydı demek daha zor. İyi olsaydı da keşke olsaydı o ayrı meseleAllah eşlerimize zeval vermesin o giderse asıl o zaman yalnız kalırım..

AMİNNNNN CANIM

Haklisin canim..herseyin hayirlisi..esimdr tek cocuk..ama bi yani hep kirik..annem bnden sonra tup yapabilirdi diyor surekli..nasip...istedigimiz bir can..ama onemli yani kuldan degil rabbimden istiyoruz...nasip ede insallh hayirlisi ile
...isyan degil ama bi tarafim yikik..rabbim yanliz birakmasinnkimsryi

Bende tek çocuğum canım ama kardeşim olsun isterdim derdimi anlatablcegim biri olurdu... Nasip değilmiş Rabbim inşallah bebeksizde bırakmaz babamda vefat etti benim İnan okadar yanlız hissediyorumki anlatamam
Basin sagolsunn..rabbim nasip eder insallh vanim..

Min amin insallh..iyim canim pazara giddecm kaynanami bkliyoeum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…