- 15 Eylül 2012
- 8.348
- 6.824
- 398
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #9.081
tatlım nekadarlık evlisin kaç senedir olmuyodu bebişin çok geçmiş olsun umarım tekrardan yaşarsın o duyguyu ama sağlıkla kucağına alarakMerhaba kızlar benim esimde de varikosel var ya da vardiameliyat oldu 6 ay bekleyin demisti doktorumuz tam artik umudum azalirken 7.ayda hamile kaldim
Ama malesef bebegim gelismedi aldilar benden.. simdi birkaç ay geçti tekrar istiyoruz Rabbim nasip ederse..
Yani degerler ameliyatla duzeliyor. Ama acaba bu düşügün varikoselle ilgisi var mıdır merak ediyorum
anladım canım demiştin daha önce ama bende kafa yokkiyüzde 1 morfoloji yüzde 52 hareketsiz, yüzde 6 ileri hızlı idi. 76 milyon sayı.
tatlım nekadarlık evlisin kaç senedir olmuyodu bebişin çok geçmiş olsun umarım tekrardan yaşarsın o duyguyu ama sağlıkla kucağına alarak
bende 3 senelik evliyim bizde 3-4 ay korunmuştuk ama siz erken davranmışsınız amelıyat konusunda bizi oyaladı doktorlar bi sorununuz yok diye2 senelik evliyim ilk 2-3 ay korunduk sadece. Insallah canim Allah herkese hayirli saglikli evlatlar versin.
Cok sevindim canim..insallh saglikli bi skilde kucahinada alirsin..nerde yaptin..kac gunluk embrio idi..kac tane transfer ettiler..anlatir misin.Rabbime binlerce şükür olsun ki hamileyimDaha inanamıyorum,keseyi felan görmedik hafta sonu kontrol var,inşallah sağlıkla kucağıma da almak nasip olur.Başta sen ve jonguil,bu topikteki bekleyen,tüm isteyen arkadaşlara nasip olur inşallah,size hep dua ediyorum.
Yazdıklarını okudum çok üzüldüm,yaşadıklarımız kolay değil,imtihanımız zor Allah güç,kuvvet ve sabır versin,sonunda mutlu haberi alacaksın inşallah ,asla umudunu kaybetme canım benim,dualarım seninle.
Ayy Canim sernez canim srn misin..kusura bakma tupten sonra toparlanip topige girdim bir sure ama anladim ki toparlanamamisin zamnla baska sorunlarda cikinca iyice uzaklastim burdan..insallhbsendr herseyb yolundadir..Sayiniz yuksekti sanirim eger karistir miyorsa..iinsallh en kisa zammnda guzrl haberlerini aliriz..Bizde bu aralar her sey karisik..beenim adet oomamla bir kismi cozuleck..polip ciktii onu AlacCm ameliyat ile..ve rahim filmi CekTirecm..esimin dna sinda hasar cikti..karmakarigiz anliygn..canım hepsini okudunmu sonuçlarımızın haziranda oldu eşim ameliyat ocakta tekrar test vericek bakalım doktor bu sayıyla kalabilirsin belkide ocak ayına kadar dedi inşallah ama morfoloji 1 çıkmış acaba var mı bu sayıyla hamile kalan sen nasılsın napıyosun
canım hepsini okudunayy mu sonuçlarımızın haziranda oldu eşim ameliyat ocakta tekrar test vericek bakalım doktor bu sayıyla kalabilirsin belkide ocak ayına kadar dedi inşallah ama morfoloji 1 çıkmış acaba var mı bu sayıyla hamile kalan sen nasılsın napıyosun
canım sen kusura bakma rumuzumu değiştim özel bi sebepten dolayı :) daha önce yaptığın alıntıda şimdiye kadar yaptırdığımız bütün spermiogramlar yazılıydı sen daha tecrübelisin topiklerde o yüzden sana sordumAyy Canim sernez canim srn misin..kusura bakma tupten sonra toparlanip topige girdim bir sure ama anladim ki toparlanamamisin zamnla baska sorunlarda cikinca iyice uzaklastim burdan..insallhbsendr herseyb yolundadir..Sayiniz yuksekti sanirim eger karistir miyorsa..iinsallh en kisa zammnda guzrl haberlerini aliriz..Bizde bu aralar her sey karisik..beenim adet oomamla bir kismi cozuleck..polip ciktii onu AlacCm ameliyat ile..ve rahim filmi CekTirecm..esimin dna sinda hasar cikti..karmakarigiz anliygn..
bende 3 senelik evliyim bizde 3-4 ay korunmuştuk ama siz erken davranmışsınız amelıyat konusunda bizi oyaladı doktorlar bi sorununuz yok diye
Insallah canım çıkış olur. Evet suan eşim yurtdısına cıktı düzenli bır sekıldee içmeye baslamış bugun bakalım hayırlısı inşllhMerhaba canim..hos geldin...canim proxxed vitmin olarak iyi bir takviye..insallh cikis olur
.3 ay icinde mi test yapacaksiniz
.
Sağol tatlım allah razı olsun. Herşey bizler için ölüm hastalık sağlık herşey. .. rabbim çaresi olmayan dert vermesin en azından tüp bebek bizim için çare kapısı biraz vücudum dinlensin aralık adetimle tekrar tüp bebek Deneyeceğiz canım ne yapalım rabbim uğraşmamizi, mücadele etmemizi istiyor belkide rabbim dayanma gücü versin ki bize her yolu deneyelim. Şuan 2 negatif aşılamam 1 tüp bebek negatif kısmet değilmiş 1 2 kere daha denerim tüp olmazsa yapacak birşey kalmıyor artık
Delinefsim&Jonguilaynen canım..bnde karmakarışığım..ne yapacağımı bilmiyorum...hangi yöne dönsem çıkmaza giriyorum..sayımız yükselmedi..üstüne dna da hasar çıktı..
bu da yetmez miş gibi..bn de rahim de et parçası çıktı..adet olmmala beraber et parçasını alınacak ve rahim filmi çekilecek..çırpındıkça batıyorum ...şaştım kaldım..et parçası da dna da hasar da tüp ün tutmasını engelliyormuş..doktorların bazıları gerçekten işini iblyor..tüp bebek yaptıgımızda bana baktıklarında hiç bişey yok dedielr..
halbukı o zamn dikkat etseelr kndimdeki sorunu halleder sonra tüp yapardım..ikinci tüp için maddi amaçla hazır değiliz..aralık gibi düşünüyorum ama nerden nasıl yapacağımı bilmiyorum...kısmett ..hakımızda hayırlsı..rabbim hepimize güç ve sabır versin..
inşalalh sende en kısa zamnda yaparsın..blki normal gebeilkten umudumu yitirdiğim için bebeği olmayanalr hemen tüp yapsınlar diyorum yeter anne olaabilelim..
gelirler canım kızlar yine merak etme yazmasalarda okuyorlardır mutlaka süreç zorlu insan bazen yazacak güç bile bulamıyor.yaşın daha küçük canım kendinize uygun birşeylerle eşine ve kendine takviye yap en azından bir yıl daha doğal yolla bekle ben yaşım küçük olsa sanırım bir yıl daha beklerdim ama 28 yaşıdayım olup olmaması Allahın takdiri ama ben denemek istiyorum artık Allahtan hayırlısı hepimiz için
Ahh be tatlim nrdesin srn..surrekli aklimdasin..acaba nasil ..ne yapiyor diye..insallh iyisindir..hersey yolundadir canim..Delinefsim&Jonguil
Canim benim senden de Allah razi olsun insallah Allah kucagimizi doldurur en yakin zamanda aklima geliyorsun bazen diyorum jonguile kkdaki kizlara bebek ver Allahim diye.Madem aralikta baslicaksin ikincisine ozamana kadar kendini toparlaman guclu olman lazim canim kendini koyuverme hemen canli enerjik saglikli ol ki bebegin bedenine geldiginde annesi zayif depresyonda olmasin tutunsun.Bizimde kaderimiz boyle napalim bir tanidigim iki kizinida 1 sene icinde kaybetti hergun agliyor halen kadin 15-16 yaslarindaydilar saglikliydilar iste Allah ikisini de aldi sebebsiz gittiler biranda.Herseyin en iyisini O biliyor.Belkide boylesi daha iyidir kimbilir tupun tutacakti ama o bebek hayirsiz yada hasta olacakti Allah korusun hep negatif dusunuyoruz malesef bende dahil.Kendimize zararimiz.Insallah Araliga gerek kalmadan siz de bende isteyen herkeste hamis kalir
Dedigin gibi burdayiz cnm aklimdasiniz hep ama yazacak gucu bile olmuyor insanin bazen sadece uzaklasmak dusunmek istemiyorsun yinede aklinin biyerlerinde hep var ama bu dusunceler.En son kaldigim yerden buyana okudum hamileleri tebrik ederim Allah sagsalim kucaklarina versin.Bende ocakta asi deneyecegim dusun yani esim illahi ocakta denicez dedi tupu hic sorma bile bende bilmiyorum Allah bilir nezaman acelesi yokmus cok agladim kafaya taktim ama kendimi yipratmaktan baska birsey yapmiyorum bu yaslarimiz geri gelmeyecek oyuzden madem bebek yok bende ev almak icin ugrasiyorum calisiyrum suan aklima getirmiyorum eskisi gibi eglenmeye calisiyorum yapabildigim kadar pozitif dusunmeye calisiyorum ozellikle namaz kilmak beni cok rahatlatiyor yapabildigim kadar isten arta kalan zamanimda iyi geliyor.Yasimiz ilerliyor gercekten de bende 27 olacagim ne kaldi ki.Birde salak gibi sanki hemen hamile kalacakmisim gibi 1 sene hicbirseyden habersiz korunduk
İnsallh olacak canim..rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin..hepimize nasip eder insallh..Insallah canım çıkış olur. Evet suan eşim yurtdısına cıktı düzenli bır sekıldee içmeye baslamış bugun bakalım hayırlısı inşllh
Canim ben aratirdigim kadariyla polipler buyikse gebelige engelmis..ve ayrica tup bwbek tutmama sinin nedenide bu olabilrmis..norkozla alacaklar polip leri alirken rahim fmide cekeck doktor..bir ieze narkoz aliyorsunn ..gepsini galledelim dediler..ne kdae korksamda bebeo ozlemim korkunu dindiririyor ..canım sen kusura bakma rumuzumu değiştim özel bi sebepten dolayı :) daha önce yaptığın alıntıda şimdiye kadar yaptırdığımız bütün spermiogramlar yazılıydı sen daha tecrübelisin topiklerde o yüzden sardumRabbim umarım daha fazla bekletmez hayırlısıyla inşallah önce sağlık :) önce rahim filmini çektir sonra poliplerini aldır senin yokmuydu rahim filmin polipler zararsız diye biliyorum bende 5 artı bide 3 cmlik miyomlar var ama almıyolar çocuğum olmadığı için ama histeroskopi ile bakıldı rahim filmide çok şükür temiz çıkmıştı
Canım çok haklısın neler var neler ölümler hastalıklar rabbime şükür bir lokma eekmek rahat yiyebiliyorsak ne mutlu Bizlere... rabbim Her birimize ayrı ayrı dert vermiş bizim sınavımız da bu Işte inşallah en yakın zamanda imtihanımız biter tabii hayırlı olacaksa...bazen çok üzülüyorum kaldırmayak duruma geliyorum özellikle tüp bebekten sonra çoğu iyiyim şükürler olsun.hayat işte bazı şeylere müdahale edebilirken bu duruma edemiyorsun böyle olması gerekiyor demek boyun eğmekten başka Çaremiz yok...:)Delinefsim&Jonguil
Canim benim senden de Allah razi olsun insallah Allah kucagimizi doldurur en yakin zamanda aklima geliyorsun bazen diyorum jonguile kkdaki kizlara bebek ver Allahim diye.Madem aralikta baslicaksin ikincisine ozamana kadar kendini toparlaman guclu olman lazim canim kendini koyuverme hemen canli enerjik saglikli ol ki bebegin bedenine geldiginde annesi zayif depresyonda olmasin tutunsun.Bizimde kaderimiz boyle napalim bir tanidigim iki kizinida 1 sene icinde kaybetti hergun agliyor halen kadin 15-16 yaslarindaydilar saglikliydilar iste Allah ikisini de aldi sebebsiz gittiler biranda.Herseyin en iyisini O biliyor.Belkide boylesi daha iyidir kimbilir tupun tutacakti ama o bebek hayirsiz yada hasta olacakti Allah korusun hep negatif dusunuyoruz malesef bende dahil.Kendimize zararimiz.Insallah Araliga gerek kalmadan siz de bende isteyen herkeste
Canım benim inşallah keseyi de kalp atışlarını da görürsün rabbim tamamina erdirsin inşallah... ne güzel aramızda bir kişi daha hamile kaldı :)Rabbime binlerce şükür olsun ki hamileyimDaha inanamıyorum,keseyi felan görmedik hafta sonu kontrol var,inşallah sağlıkla kucağıma da almak nasip olur.Başta sen ve jonguil,bu topikteki bekleyen,tüm isteyen arkadaşlara nasip olur inşallah,size hep dua ediyorum.
Yazdıklarını okudum çok üzüldüm,yaşadıklarımız kolay değil,imtihanımız zor Allah güç,kuvvet ve sabır versin,sonunda mutlu haberi alacaksın inşallah ,asla umudunu kaybetme canım benim,dualarım seninle.
Allah şifalar versin bebişinin gelişine vesile olsun hayırlısıylaCanim ben aratirdigim kadariyla polipler buyikse gebelige engelmis..ve ayrica tup bwbek tutmama sinin nedenide bu olabilrmis..norkozla alacaklar polip leri alirken rahim fmide cekeck doktor..bir ieze narkoz aliyorsunn ..gepsini galledelim dediler..ne kdae korksamda bebeo ozlemim korkunu dindiririyor ..
Telefonden girdigim icin gecmise pek bakamiyorum..
Amin canım darısı başına inşallah.Eurofertilde tüp bebek merk. yaptırdım.2.gün 4 hücreli tek embriyo transfer edildi,önce biraz canım sıkıldı hücre sayısı az,çok erken transfer oldu vs diye ama sonra hayırlısı nasipde varsa olur dedik eşimle,çok şükür de tuttu.Transferden sonra çok rahattım,sürekli yatmadım ama dikkat ettim,önceki aşılamalarda sürekli oldu mu olmadı mı vs diye çok sıkıntı,stres yapmıştım kendime ama tüpde düşünmedim Allah a teslim olduk. İnsana hiç olmuyacakmış gibi geliyo ama zamanı gelince oluyomuş,inşallah sizin de yakındırCok sevindim canim..insallh saglikli bi skilde kucahinada alirsin..nerde yaptin..kac gunluk embrio idi..kac tane transfer ettiler..anlatir misin.
Amin canım,inşallah sen de yakında hamile kalacaksın hayırlısı ile.Tüp bebeğe başlayıncaya kadar bişey yapmayı düşünüyo musun eşin için.Hatırlıyo musun bilmiyorum ama bizim morfoloji 2-3 arasında idi son testte 16 çıkmıştı hem şaşırmış hem de sevinmiştik.Eşim 3 aydan fazla süredir keçi boynuzu özü kullanıyo eczaneden aldı,pahalı değil siz de bi deneyin derim inşallah faydasını görürsünüz.Canım benim inşallah keseyi de kalp atışlarını da görürsün rabbim tamamina erdirsin inşallah... ne güzel aramızda bir kişi daha hamile kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?