Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
3.embriyosuydu ve 2 tane konulmuştu,benim 3 tane dondurulmusum varmış,ben yok saniyodum yanlış anlaşılma olmuş,tekrar umutlandim.ben de aralik gibi düşünüyorum.ameliyata 2 yil oldu.10 milyon ml de.eşim tekrar test verecek,dondurulmusuda deneriz ama sonra ne yapariz bilmiyorum.ins bu defa olur,inan çok yıprandım.rabbim isteyen herkese nasip etsin ins...

canım 2013 haziranda olduk en son ileri hızlı 28 di morfoloji 1 amin canım dün kan testi sonucunu aldım 206 daha cokyeni pazartesi tekrar test yaptıracağim inş düzenli artış olur sağlıkla doğar bebe sizlere de cok dua ediyorum girmesem de çok fazla takip ediyorum sizi özellikle de seni :) durumumuz yaşımız amaliyat tarihi birbirine yakındı o nedenle

kolay gelsin arkadaşlar. bende 2 yıllık evliyim. ama cocugum olmadı eşim sperm tahlili yaptırdı. sperm sayısı - yazıyor galiba bu sıfır demek en son bölümde not olarak ejakulat WHO normlarına göre incelemeye alınmamıştır. mikroskobik incelemede 1-2 hareketsiz sperm hücresi bulunmuştur yazıyor buna göre eşim azosperm mi yok mu bi ümit

Maşallah canım değerin çok güzel rabbim tamına erdirsin İnşallah. Tatlım yumurtayı dölleyen ileri hızlı sperm sizin baya bi iyi ileri hızlı bizim ileri hızlı % 2 canım normal yolla pek umudum yok tüp denedim onda bile embiryolar gelişim gösteremedi zar zor bir tane orta kalite 3. Gün embiryosu transfer edildi rabbim inşallah bizlerede nasip eder:)

Tatlım İnşallsh bu son olur çok yıpranmış sın sen ben daha birinci denemede ne hale geldim seni düşünemiyorum

kolay gelsin arkadaşlar. bende 2 yıllık evliyim. ama cocugum olmadı eşim sperm tahlili yaptırdı. sperm sayısı - yazıyor galiba bu sıfır demek en son bölümde not olarak ejakulat WHO normlarına göre incelemeye alınmamıştır. mikroskobik incelemede 1-2 hareketsiz sperm hücresi bulunmuştur yazıyor buna göre eşim azosperm mi yok mu bi ümit

Tatlım tüp bebek denersiniz Canım allaha Şükür tedavi yöntemleri var. Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin bizde 3 yıldır bekliyoruz maalesef olmasi 2 negatif aşılamam 1 tüp bebek negatif im var

inşallah canım dua ediyorum herkese eşin ilaç kullanmayı bırakmasaydı benim ki perşembe günü yenisini almıştı kullanmaya fırsatı olmadı :)

inşallah canım dua ediyorum herkese eşin ilaç kullanmayı bırakmasaydı benim ki perşembe günü yenisini almıştı kullanmaya fırsatı olmadı :)
Canım eşim zaten sürekli ilaç kkullandı en son tüp bebek tedavisinde doktor 3 ilaç vermişti artık bi kaç ay dinlensin kısmet te varsa olur tatlım ilaç falan bahane aslında :)

testi tekrarlasak pozitif yönde değişme ihtimali olmaz mı
Olabilir tatlım en az 3 kere 1 ay aralıklarla test verin tatlım ilk testiniz ise belki yenilenmedigi zamana denk gelmiştir yada ne bilim çok yorgun olduğu bi dönemse düşük çıkabilir değerler. Bizim değerler ameliyat öncesi normal değerlere yakındı eşim ikinci testi için test verince değerler ilk değere göre aşırı düşük çıkmıştı eşim cçok yorgundu o dönemler sonra 3. Testimizde değerler biraz daha iyi çıkmıştı

YORGUNLUGUN ETKİSİ OLABİLİR Mİ acaba cok yorgunum demişti herzamanki gibi çıkmadı filan demişti. acep ...inşallah olumlu değerlerle hepimiz karşılaşırız.

YORGUNLUGUN ETKİSİ OLABİLİR Mİ acaba cok yorgunum demişti herzamanki gibi çıkmadı filan demişti. acep ...inşallah olumlu değerlerle hepimiz karşılaşırız.
Tatlım bizim ilk testimiz ile karşılaştır Inca doktor eşime sormuş çok mu yorgunsun değerler bu kadar düşük niye çıktı falan demiş demek etkiliyor ki doktor yorgunluğu sormuş. bir daha testi tekrarlayın canım ez az 3 test olmalı ki tam durum belli olsun :)

teşekkü
teşekkürler. ınsallah 2, tahlil ii çıkar...

inş son olur canım,gerçekten zor bir süreç ama evlatsızlık daha zoruma gidiyor...rabbim isteyen herkese tez zaman da nasip etsin inş...
İnşallah olacak tatlım çektiğimiz bugün lerin sonucunda mutluluk haberlerimizide vereceğiz bir birimize. Bir daha ne zaman denemeyi düşünüyorsun tatlım donmuş embiryolari. Bende artık dayanabilirsem ocak adetimle dayanamazsam aralık adetimle başlarım bi aksilik çıkmazsa inşallah bu son tedavilerimiz olur

İnşallah bu değerlerle hamile kalırsın en kısa zamanda

ilk adetim oldu-bitti.2.adetle ya da 3.adetle(kasım başı-kasım sonu olur sanırım)kontrole gitmeyi düşünüyorum.1 ay doğum kontrol kullandırır doktor sanırım,aralık ayında düşünüyorum ama kısmet.ben öğretmenim,15 tatile doğru olabilir..yine aynı zamanlara gelecek bizimki,inş bu defa beraber alırız güzel haberi...

Sanırım yine birlikte bekleriz sonucu bizde 15 tatili bekleyeceğiz eşim öğretmen tatilde yapalım daha rahat olur diyor izin açısından bakalım işte kısmet herşey zaman neyi gösterecek. Rabbim inşallah tez zamanda nasip eder tüp bebeklere kadar geldi aşama ama hala gebelik yok artık hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…