kızlar merhaba benim eşimde 22 nisan da ameliyat oldu listede varım tülay ben :) şükürler olsun hamileyimmm rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda...
kızlar merhaba benim eşimde 22 nisan da ameliyat oldu listede varım tülay ben :) şükürler olsun hamileyimmm rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda...
ay ne kadar güzel bi haber.çok sevindim inşallah bigün bu kelimeye söylemek bizede nasip olur.ay duygulandım şimdi.ama çok güzel haber:teytey::teytey::teytey::teytey:
tlvyz hayırlı olsun cnm sen eşine test yaptırmışmıydınız ne kadar düzelmişti cvp yazarsan sevinirim allah kucağına almayı nasip etsin cnm
tebrikler canım.allah kucağına almayı nasip etsin.rabbim bizede gösterir inşallah o günleri.
Arkadaşlar ameliyat tarihimiz 14 ağustos ve ben 4+4 günlük hamileyim.
Elhamdülillah bu gün tahlil sonuçlarım 2231 değeri ile pozitif çıktı.
Varikosel ameliyatı biliyorum ki herkesi tedirgin ediyor ve bu gerginlikle bazı şeyler hayatımızı mahfediyor.
Ama her zaman ümid var olunuz çünkü verende Allah vermeyende...
Ben ve eşim her zaman hamd ettik ve umudla bekledik.
Bu gün adet gecikmesinin daha 3. günü ve değerlerim çok yüksek oldukça da iyi çıktı.
Dua edin gebeliğim süresince bir aksilik çıkmasın inş.
Allah hepinizin yardımcısı olsun
En kısa zamanda hayrlı sonuçlar alırsınız inş.
arkadaşlar bunlar çok güzel haberler çok mutlu oldum hamiş kalan arkadaşlar uyguladığınız kürler varmıydı? ya da kullandığınız vitamin falan bizlere de yol gösterirseniz sevinirim ALLAH bebişlerine kavuşturdu sizleri kucağınıza almayıda nasip eder inşallah bizler içinde dua edin
canım eşim l-argine ve evicap kullandı.darısı sizlerin başına :1hug:
Allah cc razı olsun Rabbim sizlerede nasip etsin inşş.......
Açıkçası ekstra birşey kullanmadık eşimle.
Eşim sadece bal fındık badem gibi karışımlar yapıp yedi bir kaç kez ama öyle kür halinde ilaç gibi kullanmadı.
Bende sadece folic asit kullandım o kadar.
Anlayacağınız yaptığımız pek birşey yoktu.
Sadece yumurtlama günlerimizi iyi takip ettik
Arkadaşlar ameliyat tarihimiz 14 ağustos ve ben 4+4 günlük hamileyim.
Elhamdülillah bu gün tahlil sonuçlarım 2231 değeri ile pozitif çıktı.
Varikosel ameliyatı biliyorum ki herkesi tedirgin ediyor ve bu gerginlikle bazı şeyler hayatımızı mahfediyor.
Ama her zaman ümid var olunuz çünkü verende Allah vermeyende...
Ben ve eşim her zaman hamd ettik ve umudla bekledik.
Bu gün adet gecikmesinin daha 3. günü ve değerlerim çok yüksek oldukça da iyi çıktı.
Dua edin gebeliğim süresince bir aksilik çıkmasın inş.
Allah hepinizin yardımcısı olsun
En kısa zamanda hayrlı sonuçlar alırsınız inş.