Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba benim eşimde 22 nisan da ameliyat oldu listede varım tülay ben :) şükürler olsun hamileyimmm rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda...

ay ne kadar güzel bi haber.çok sevindim inşallah bigün bu kelimeye söylemek bizede nasip olur.ay duygulandım şimdi.ama çok güzel haber:teytey::teytey::teytey::teytey:

amıııııııınnnnnnnnn ınŞallah tÜm ıÇtenlıĞımle amın dıyorum ve olmasını o kadar ıstıyorum kı.allah'ım ınŞallah bu kelımeyı sÖyleyeceĞımız gÜnler Çok uzak deĞıldır.hepımız ıÇın dua edıyorum.ınŞallah saĞ salım kucaĞına da almayı nasıp eder allah'ım

kızlar merhaba benim eşimde 22 nisan da ameliyat oldu listede varım tülay ben :) şükürler olsun hamileyimmm rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda...

canım hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde allah kucağına almayı nasip etsin inşallah . darısı ollmayan arkadaşların başına

tlvyz hayırlı olsun cnm sen eşine test yaptırmışmıydınız ne kadar düzelmişti cvp yazarsan sevinirim allah kucağına almayı nasip etsin cnm

ay ne kadar güzel bi haber.çok sevindim inşallah bigün bu kelimeye söylemek bizede nasip olur.ay duygulandım şimdi.ama çok güzel haber:teytey::teytey::teytey::teytey:

olucaktır elbette inanın ben 2.5 yıldan fazla oldu bekleyeli rabbim gerçekten en doğru zamanı biliyor kızlar sizlerde anne olacaksınız.rabbim bekletmeden en kısa zamanda nasip etsin...

tlvyz hayırlı olsun cnm sen eşine test yaptırmışmıydınız ne kadar düzelmişti cvp yazarsan sevinirim allah kucağına almayı nasip etsin cnm

sağol canım Allah sizlerede nasip etsin.Canım eşime test ameliyattan 6 ay sonra yaptırdık eşimin ameliyat öncesi toplam sperm sayısı 15 milyon 600 dü % 20 ileri hareketti ameliyat sonrası 6 ay sonra yani 12buçuk milyon ileri hareket %20 hatta sayı düşmüş dedi dr.bir hafta sonrasında aşılama yapalım dedi dr.aşılamada ise sayı şok etti bizi 4 milyon çıktı dr şansımız olmadığını söyledi nitekimde tutmadı zaten.ve bu değerlere tüp bebek dedi 10 milyonun altında olunca direk tüp diyoruz dedi.2 ay sonrada tüp bebek yaptırcaktık ama rabbim nasip etti halen inanamıyorum.rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda aminnnnnn

tebrikler canım.allah kucağına almayı nasip etsin.rabbim bizede gösterir inşallah o günleri.

tlvyz demekki ameliyattan 8 ay sonra tamamen düzeliyor bir yıl sizinki ondan düzelmiş bizimde ameliyattan sonra sayı arttı morfoloji kötü hereketllilik sıfır

Arkadaşlar ameliyat tarihimiz 14 ağustos ve ben 4+4 günlük hamileyim.

Elhamdülillah bu gün tahlil sonuçlarım 2231 değeri ile pozitif çıktı.

Varikosel ameliyatı biliyorum ki herkesi tedirgin ediyor ve bu gerginlikle bazı şeyler hayatımızı mahfediyor.

Ama her zaman ümid var olunuz çünkü verende Allah vermeyende...

Ben ve eşim her zaman hamd ettik ve umudla bekledik.

Bu gün adet gecikmesinin daha 3. günü ve değerlerim çok yüksek oldukça da iyi çıktı.

Dua edin gebeliğim süresince bir aksilik çıkmasın inş.

Allah hepinizin yardımcısı olsun

En kısa zamanda hayrlı sonuçlar alırsınız inş.

ne kadar güzel haile haberleri geliyor ard arda. alllah heresin gönlüne göre versin inşalah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin.

arkadaşlar bunlar çok güzel haberler çok mutlu oldum hamiş kalan arkadaşlar uyguladığınız kürler varmıydı? ya da kullandığınız vitamin falan bizlere de yol gösterirseniz sevinirim ALLAH bebişlerine kavuşturdu sizleri kucağınıza almayıda nasip eder inşallah bizler içinde dua edin

canım eşim l-argine ve evicap kullandı.darısı sizlerin başına :1hug:

Allah cc razı olsun Rabbim sizlerede nasip etsin inşş.......

Açıkçası ekstra birşey kullanmadık eşimle.

Eşim sadece bal fındık badem gibi karışımlar yapıp yedi bir kaç kez ama öyle kür halinde ilaç gibi kullanmadı.

Bende sadece folic asit kullandım o kadar.

Anlayacağınız yaptığımız pek birşey yoktu.

Sadece yumurtlama günlerimizi iyi takip ettik

Allah hayırlı mubarek etsın
hihoyyythihoyyytmersınde yasıyorsun sanırım dr. kımdı nerede amelıyat oldu

hamile kalan arkadaşlar tebrik ederim Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah
YA BU AY HERKES HAMıLE KALIYO ÇOK GÜZELLLL
RABBıM SıTEDEKı BÜTÜN ÇOCUK ıSTEYENLERE SEN VER AMıNNNNNNNNNNNN

tebrikler canım.allah her ikinizede sağlık sıhhat versin.kucağınıza almayı nasip etsin.

çok şükür kızlar hamile haberleri çifter çifter geliyo hamile olmayan arkadaşlar sıra size geliyo inşallah hazırlıklara başlayın:hulya::hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…