- 28 Mart 2009
- 5.761
- 7
canım çok geçmiş olsun inşallah senden tekrar güzel haberler alırız. . inşallah doğru zamanda yeniden yüzünüz güler.
sağol canım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok geçmiş olsun inşallah senden tekrar güzel haberler alırız. . inşallah doğru zamanda yeniden yüzünüz güler.
maviumutolsun canım senin tüplerinde tıkanıklık varmı
benim sol tüpüm kapalıda kendiliğinden olurmu diye seninkide kendiliğinden olmuştuya sendede kapalı olan tüp varmı diye sordum
Canım benim adet günüm 26 aralık olduğu için henüz kadın doğumcuya gitmedim. sağlık ocağında kan testi yaptırdım beta hcg 72 çıkınca aile hekimime ve hemşireye sordum öyle öğrendim hamile olduğumu. dün tekrar kan testi yaptırdım 254 çıktı. bu sayılara göre 4 haftalık hamileyim. gebelik .org sitesinde doğum 1 eylül 2010 gözüküyor. 1 ay önce kadın doğumcuya gittiğimde bana folic asid vermişti. günde 1 tane kullanabilrsin demiştiama ben çok düzenli kullanmamıştım şimdi onu kulanıyorum. birde magnezyum kullanıyorum. kasık ağrılarına iyi gelyormuş.
evet canım sol tüpüm tamamen kapalı çıktı, doktorum hem maddi hem manevi yıprandın dedi istersen tüp bebeğe geçin dedi, bizde biraz bekliycez eğer kendiliğinden olmazsa tüpe geçicezsenağlama
merhaba bayanlar benim eşim nişanlıyken bu ameliyatı oldu ve sonrada pek peşine düşmedi.
ameliyatın üstünden 2.5 sene geçti. değerlerini de hiç kontrol etttirmedi.şimdi askerde 20 gün sonra gelicek inş ve biz artık bebek istiyoruz.
sizce bir problem olurmu bu
yada önce bi doktora kontrolemi gitmesi gerekir..
şimdiden cvplarınız için teşekkür ederim.
evet canım sol tüpüm tamamen kapalı çıktı, doktorum hem maddi hem manevi yıprandın dedi istersen tüp bebeğe geçin dedi, bizde biraz bekliycez eğer kendiliğinden olmazsa tüpe geçicezsenağlama
banada folic asit günde bir tane içiyorum demir eksikliği içinde ilaç verdi benim miyde bulantılarım başladı hiç bişey yiyemiyorum kasık ağrım yok benim karnım ağrıyo doktora sordum rahime yerleşirken olur katlancaksın dedi