Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selamlar esim üç ay dolunca tekrar test verdi az da olsa artma oldu arkadaslar . Doktor 3 ay sonra tekrar gel test yapalim su an erken demis. Bekliyoruz Allah hepimizin dualarini duysun insaallah

Kizlar ben doğum yaptim :) 15 gün oldu. Hepinizede dua ettim ameliyata girerken.. En yakin zamanda bu essiz duygulari yasamayi nasip etsin insallah Rabbim hepinize...
Allah razı olsun canım Rabbim güzel günler yaşatsın inşallah analı babalı büyütsün

BİZİMDE BAYRMDAN SONRA 3 AY OLUYORR EŞİM TAHLİL VERECEK BAYRAMDAN SONRA RABBİM DUYSUN BU MÜBAREK GÜNLERDE SESİMİZİ ARKADAŞIMM
Canim hamilesin galiba cok sevindim Allah sagsalim kucagina kavustursun.bizde 5 temmuzda varikosel ameliyat olduk.henuz 1 ay dolmadi degerler nasildir bilmem ama bize doktor (benim sormamla) neofortil verdik ama benim kendi doktorum gerek yok bosa para verirsin dogal beslensin dedi.siZ ek bi urun kullandinizmi?ve degerler nasildi ameliyattan once?insaALLAH bu mutlulugu bende,isteyen herkeste yasar biranonce saglikla hayirla

Selam kızlar. Eşim bugün tekrar kontrole gitmesiyle ameliyet kesinleşti.solda 3.5 Sağ da 1 cm likmis. Mart ayında iyi olab değerleri giderek düştü .bu süreç de capa tip ve bezmialem hast.muayene oldu eşim. Bugün ki doktoru kesin ameliyat demis.Tahliller herşey yapıldı yarında narkoza vücudunun bi tepkisi var mı ona bakılacak .Hast 1500 tl istemiş microcerrahi olacak ameliyat 1 gece kalacakmış .Eşim biraz tedirgin ameliyat konusunda sonucda bıçak altına yatacak bi kaç doktora gitmekte fayda var mı bu arada açıkçası iş durumundan dolayı çok doktor doktor gezme fırsatı yok ameliyat olursada bayramdan önce olacak bayramda dinlenecek. 54 milyondan 15 milyona düştü şuan için tüp bebek bile olmazmış ne yapalım biz .Birde benim rahim filmim tek kaldı onun içinde pazartesi randevu aldim gitmeli miyim yoksa ameliyattan sonra gitmem daha mi iyi olur .Bezmialem hast ameliyat olan varsa onlarında yorumlarını bekliyorum.

Korkulacak bişe yok yok canım sadece tek doktorla karar vermeyın bi doktora daha gidip öyle karar verin benım eşim ameliyat oldu dolmuşla eve geldik düşün artık :) 1 gece kaldı solda 3m di ama ameliyat işe yaradımı bilemiyorum bu ay tam 1 yıl oldu ameliyat olalı sayımız yıl ortasında 50 milyona kadar çıktı ama şuan ameliyat olduğu sayıyla aynı yani 13 milyona düştü ve ben 2 yıldır hiç hamile kalamadım 2 tane başarısız aşılamam var tüp bebek merkezi arastıyorum suanda çok geçmiş olsun

gittiğiniz doktor alanında iyi ise araştırıp kafa karıştırmayın derim
bizde ameliyat olduk sonra dikkat ettik ağır vs kaldırmadı dinlendi iyileşti çok şükür
şimdide bebeğimizi bekliyoruz
değerlerimiz sayı olarak iyiydi morfoloji sıkıntısı vardı onuda atlattık çok şükür
inş sizde atlatırsınız ve bebeğinize kavuşursunuz
bu arada rahim filmini erteleyin ameliyattan 3 ay sonra değerleri düzelmeye başlıcak eşinizin
sonra ilaç takviyesiyle artacak inş değerler bizde böle oldu

Sağol canım bizimde iki taraflı cıktı solda 3.5 savda 1 mm 3 doktora gittik toplamda Ama olmaya karar verdik 14 ay oldu değerler düşük başka şansımız yok

Ay ne güzel maaşallah doktor danıdik ve alanında iyiymiş eşime güzelce izah edip anlatmış Allah nasip ederse bayramdan önce olup bayramda dinlenecek inşallah bizde sonucları alırız. Rahim filmini söyle düşündüm eşim ameliyatlı old için o ayı degerlendiremiycez

inş alırsınız güzel haberler
rahim filminde 6 ay çok önemli o yüzden eşin düzelsin öle çektir filmi ki olumlu sonucu en kısa sürede alabilin

inş alırsınız güzel haberler
rahim filminde 6 ay çok önemli o yüzden eşin düzelsin öle çektir filmi ki olumlu sonucu en kısa sürede alabilin
Hadi ya bende pazartesi için randevu aldim eşimde cuma ameliyat olacak rahim filmini cektireyimde çıksın aradan demiştim siz kaç ayda hamile kaldiniz

Kızlar varikosal ameliyatı sonrası süreciniz nasıl geçti eşim cuma günü olacak muhtemelen 1 gün hast yatar araba kullanabilir mi kurbana yardıma gidecek ben yapamazsın diyorum birşey olmaz diyor banyo kaç gün sonra yapılıyor iş yeri için kaç gün rapor verildi eşim bayramdan sonra i başı yapacak o yüzden bayram tatilinde olsun dedik 9 gün de iyileşir mi

Dokuz günde iyileşir tabi canım arabada kullanabilir benim eşim kendi gitti geldi arabayla düşün :) ama ağır kaldirmamali kendini zorlamamali yinede ağrısı olur. Dikkat etsin.

İyilesir canım benim esim de bir gece hastanede kaldık ertesi gun cikis arada haftasonu pazartesi ise basladi. Ben cok ısrar ettim baslama diye ama dikkat etti tabiki. Oturmaya calıştı gün icinde. Gecmis olsun. Güzel günler önünüzde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…