- 8 Mayıs 2018
- 14
- 15
- 3
- 35
Arkadaşlar merhaba. Ben de 4 yıldır evliyim. Yaklaşık birbuçuk yıldır korunmayı bıraktık çocuk olmayınca kadın doğum doktorum eşimin sperm testi yaptırmasını söyledi. Eşim test yaptırdı hareketlilik ve sperm sayısı oldukça düşüktü. doktora testi gösterdik muayene sonucunda ileri derecede varikosel olduğunu acilen ameliyat olmasını söylediler. eşimde herhangi bir ağrı yoktu sadece şekil bozukluğu var gibiydi. Özel Hastaneye gittik ameliyat için 2.000,00 TL istedi. biz de biraz araştıralım dedik. Benim yakın çevremde ameliyat olan çok fazlaydı. bana İbni Sina Hastanesini önerdiler hemen randevu alıp gittik 15 gün içinde eşime ameliyat süresi verildi. 15.03.2018 tarihinde eşim tek taraflı varikosel ameliyatı oldu. Doktor sperm arttırıcı ilaç verdi 15.04.2018 tarihinde kullanmaya başladı hala kullanıyor, bunun yanında da keçiboynuzu kürünü yapıyoruz. doktor 3 ay sonra kontrole gel 15.06.2018 tarihinde gidecek. Bekliyoruz. İnşaallah hepimiz anne baba olma duygusunu yaşarız. Olumlu bir gelişme olursa inşallah buradan yazarım. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.