- 13 Şubat 2008
- 8.984
- 43
kızlar hamileymişim bugün öğrendim.
canım tebrik ederim
sizin değerler nasıldı acaba :uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hamileymişim bugün öğrendim.
ay inanmıyoruuuuuum :teytey::teytey::teytey: nasıl sevindim anlatamam zehra,ben size demedim mi kızlar ameliyatın üzerinden 3ay geçince hepimiz sapır sapır döküleceğiz bu listeden,ilk dökülen zehra oldu :lepi: ,tebrik ediyorum canım bize de dua et olur mu ,3 ayı dolan tembeller hadi bakalım sıra sizde :roflol: bu haberlerle hada çok inancım artıyor,bakalım sıra kimde???? a.s. :1hug:
canım tebrik ederim
sizin değerler nasıldı acaba :uhm:
zehra tebrik ederim canım. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inş. senin eşin varikosel ameliyatı olmuşmuyıdu olduysa ne kadasr süre sonra hamile kaldın canım. bu arada sende keçi boynuzu kürü uygulattınmı eşine[/QUOT
busecim 28 ekimde eşim ameliyat olmuştu.19 şubatta hamile olduğumu öğrendim.ayrıca eşime keçiboynuzu pekmezi içiriyodum ama aklıma estikçe içiriyodum hergün sıkboğaz etmiyodum adamı :bbo: .çünkü çok kötü bir tadı var.ayçekirdeği yiyodu. e vitaminli yiyecekler yiyodu.başkada bişey yapmadım.
11 ekim 2008 varikosel ameliyatı oldu eşim 7.2.2009 da sperm verdi ama gerçekten çok üzüldük eşimin ameliyat olmadan önceki sperm sayısı 28 milyondan ameliyattan sonra 6 milyona düştü hareketlilik %35 den %25 e düştü ne umutlarla beklemiştik gerçekten çok üzüldük anlatamam size yine de ALLAH a şükür diyorum :CüvCüv: dr. umuz düşebilir demiş eşime 2 ay elevit vitamin kullan sonra gel ben seni iyi bir labratuvara göndericem dedi sperm testi yaptırdığımız yer hastaneyi kötülemek istemem ama sperm testinde hiçbir ayrıntı yok sanki idrar testi gibi basit basit yazılmış dr. da hiç beğenmedi zaten hayırlısı diyorum ama gerçekten eşime belli etmiyorum ama çooooook üzülüyorum:a015:
canım eşimin değerleri, ameliyattan önce 12 milyon sperm sayısı.ileri hareketlilik %20.yerinde hareketli %10 du.
ameliyattan sonra sperm sayısı 31 milyon oldu.
toplam hareketlilik %16 olmuş.harekette artış yoktu.
aslında eşim ilaç tedavisine başlamıştı 15 gün önce, klomen.trental,ve e vitamini alıyodu.eğer hareketlilik artmasaydı,gebelik olmasaydı 3 ay sonra tekrar gidecektik. aşılama ya da bir 3 aylık daha tedavi önereceğim dedi doktor.belki ilaçların dozunu artıracaktı.bilemiyorum orasını.
zeynepcim doktor bana ilaç vermemişti.sende problem yoksa ilaç almanada gerek yok.
:1no2: inşallah sizlerinde hamiş haberini alırız. :CüvCüv:
Arkadaşlar maalesef eşiminde ameliyat sonrası testti ameliyat olmadan öncekine göre çok daha kötü çıktı. Moralimiz çok bozuk. Şuanki test sonucuna göre sadece tüp bebek yapılabilirmiş. Doktor bekleyin diyor 6 aydan itibaren düzelirmiş. Keşke hiç ameliyat olmasaydı.
Arkadaşlar maalesef eşiminde ameliyat sonrası testti ameliyat olmadan öncekine göre çok daha kötü çıktı. Moralimiz çok bozuk. Şuanki test sonucuna göre sadece tüp bebek yapılabilirmiş. Doktor bekleyin diyor 6 aydan itibaren düzelirmiş. Keşke hiç ameliyat olmasaydı.
arkadaşlar eşim 2o ocakta ameliyat olmustu.sorunsuz bir ameliyat oldugunu söylemişti dr.ancak şimdi ağrısı oldugunu söylüyor.acaba böyle bişey yaşayan var mı.
benim eşim de üşüttüğü ve yorulduğu zaman ağrısı olduğunu söyler ama şiddetli değil,bayağı zaman geçmiş canım isterseniz bir doktora görünün,hem içiniz de rahat eder
Benimkinin ağrısı çok olmuyor o yüzden doktora sorma gereği duymadık,bu kadarı normal diye düşündük ama eğer şiddetli olsaydı en azından telefonla bile olsa danışırdık.
Kızlar bu ay da hastalandıktan sonra artık ümit etmeye başlıcağım,umarım çok bekletmez,sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum...