Bilgi gelirse bende faydalanayım diye yorum atıyorum esim de 3.7 solda varikosel çıktı ameliyat olma ihtimali var devlet hastanesi bizimkideMerhaba arkadaşlar, eşimde varikosel çıktı. Ameliyat olmasi gerekiyor. En başından deri çalıştığı devlet hastanesinde tedavi oluyor, ameliyatı da burada olmak istiyor. Sorun şu ki ameliyat yöntemi olarak mikrocerrahi yapılmıyor. Doktoru normal ameliyat ile mikrocerrahi yöntemi arasinda fark olmadığını söylemiş. Eşim doktorunu tanıyıp güvendiği içinde farklı bir hastaneye de gitmedi.
Sorum şu ki sizler hangi yöntemi tercih ettiniz? Iki yöntem arasindaki farklılıklar nasil oluyor ?
Bizde ameliyat günü aldık, bekliyoruz.Bilgi gelirse bende faydalanayım diye yorum atıyorum esim de 3.7 solda varikosel çıktı ameliyat olma ihtimali var devlet hastanesi bizimkide
Nezaman olacak birde varikosel derecesi kac acabaBizde ameliyat günü aldık, bekliyoruz.
Haftaya cuma olacak inşallah. Derecesini bilmiyorum ama yapılan dopplerde ven çapı 2.5 mm ölçülüp, kısa süreli reflü akımı gözlendi. Doperden sonrs yapilan sperm testinde ise ileri hareketlilik: %15 morfoloji %2 çıktı.Nezaman olacak birde varikosel derecesi kac acaba
Merhaba arkadaşlar, eşimde varikosel çıktı. Ameliyat olmasi gerekiyor. En başından deri çalıştığı devlet hastanesinde tedavi oluyor, ameliyatı da burada olmak istiyor. Sorun şu ki ameliyat yöntemi olarak mikrocerrahi yapılmıyor. Doktoru normal ameliyat ile mikrocerrahi yöntemi arasinda fark olmadığını söylemiş. Eşim doktorunu tanıyıp güvendiği içinde farklı bir hastaneye de gitmedi.
Sorum şu ki sizler hangi yöntemi tercih ettiniz? Iki yöntem arasindaki farklılıklar nasil oluyor ?
Merhaba eşiniz ameliyat oldumu şuan durumu nasılHaftaya cuma olacak inşallah. Derecesini bilmiyorum ama yapılan dopplerde ven çapı 2.5 mm ölçülüp, kısa süreli reflü akımı gözlendi. Doperden sonrs yapilan sperm testinde ise ileri hareketlilik: %15 morfoloji %2 çıktı.
Merhaba, evet ameliyatı oldu. Doktoru 1 ay sonra kontrol demişti, yarin kontrolü var, ara ara ameliyat yerinde ağrısı oluyor onun dışında iyi çok şükür.Merhaba eşiniz ameliyat oldumu şuan durumu nasıl
Merhaba sonucunuz nasıl çıktı acaba ilerleme var mı ?Merhaba, evet ameliyatı oldu. Doktoru 1 ay sonra kontrol demişti, yarin kontrolü var, ara ara ameliyat yerinde ağrısı oluyor onun dışında iyi çok şükür.