- Emoji Skoru
- 750
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi Flowers001
Valla kuzum ben sana söyle soyleyeyim ben kendimde pco hastasiyim (böyle diyincede kanser gbi hissettim kendimi ) ben özel doktora gideyim bu kez dedim baktim devlet ilgilenmiyor malum gittim neyse esimin gittigi diger özel hastanede takviye yazmis gebelik olur demiş göndermis benimkini ama ameliyat olcan eninde sonunda demis gebelik olussun gel yapalim demis neyse bizde cok gerek yok galiba dedik onemsemedik bu boyle gecti 3 ay boyunca takviyeyide almadik onemli degil galiba doktor onemsemedi dedik iste ben bu ozeldeki doktora gittim ilk esimin sperm testi i istedi bakti bu boyle olmaz ben tedaviye baslamam bu degerle dedi bizim burdaki üroloja bi gozukun dedi neyse biz alel acele benim foktorumda sag olsun gözuktük hemen o hafta ici esim direk o hastanede ameliyat oldu cok sukur. Yani tek morfolojimiz bozuk sayi falan mükemmel ileri harekette iyi kötü dencek bisey yok ama ameliyat olduk . Yoksa bzi hala hapla falan deger duzelsin diye bekleyecektik neyse deger duzeldi morfoloji 5 oldu biz tedaviye baslayalim dedik 3 ay sonra tekrar benim doktora gittik tamam boyle olur dedi tedaviye basladi sonra ilk ay femara denemiz tutmadi bizim tekrar doktor supe etti ikinci deneme icin sperm testi istedi gine deger dustümü acaba diye aksine yükselmis 15 olmus morfoloji zaten diger degerler cok iyiydi tek morfoloji skintiliydi iste böyle ayaküstü bütün olaylari anlattim sanaBizde de 3.seviye. önceki testde değerler düşüktü bu seferki testde değerler normalin bir az üstünde. Normalden düşük yok hiç. O yüzden ilaç yazdı doktor. Olmazsa ya aşılama ya ameliyat yaparız dedi. İnşallah ilaçların etkisi olur. Bir şey de anlamadık bu işden. Bu değerlerle gebelik olur diyor doktor, o zaman neden hiç oluşmadı sordum )) takviye yazarım yardımı olur dedi...