Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esim oldu ameliyat ancak biz zaten tup bebek surecindeydik. Ameliyattan 6-8 ay kadar snra sperm hizi yukselmeye basladi. İleri hareketli diye geciyor sanirim. Takviye olarak sadece o donem doktorun verdigi vitaminleri kullandiEşim 5 ocakta tek taraflı sol varikosel ameliyatı geçirdi herkes için de zor bir süreç sonrasında takviyeler keçi boynuzu özü tüketti ama hala gebelik olmadı bende her hangi bir sorun yok.
Eşi varikosel ameliyatı geçiren arkadaşlarımızın fikirlerine ihtiyacım var.
Esinizin ameliyat oncesi ve sonrasi degerleri ne ölçüde düzeldi daha ameliyat olali cok erken kendini zaten anca toparlar degerler esim ameliyat olali 1 sene oldu nerdeyse bizdede hala gebelik yok fakat bendede pkos var zaten tüp bebek asamasına gectik suanEşim 5 ocakta tek taraflı sol varikosel ameliyatı geçirdi herkes için de zor bir süreç sonrasında takviyeler keçi boynuzu özü tüketti ama hala gebelik olmadı bende her hangi bir sorun yok.
Eşi varikosel ameliyatı geçiren arkadaşlarımızın fikirlerine ihtiyacım var.
Teşekkür ederimEsim oldu ameliyat ancak biz zaten tup bebek surecindeydik. Ameliyattan 6-8 ay kadar snra sperm hizi yukselmeye basladi. İleri hareketli diye geciyor sanirim. Takviye olarak sadece o donem doktorun verdigi vitaminleri kullandi
Daha sonrasına bakamadık değerlerine hayırlısı bakalımEsinizin ameliyat oncesi ve sonrasi degerleri ne ölçüde düzeldi daha ameliyat olali cok erken kendini zaten anca toparlar degerler esim ameliyat olali 1 sene oldu nerdeyse bizdede hala gebelik yok fakat bendede pkos var zaten tüp bebek asamasına gectik suan
Oncesinde nasildi canim sperm sayisi mprfolojisi ve ileri hizDaha sonrasına bakamadık değerlerine hayırlısı bakalım
Sperm sayısı 22 milyon %8 yerinde hareketli % 82 hareketsizOncesinde nasildi canim sperm sayisi mprfolojisi ve ileri hiz
İleri hareketli yokmu canim ama düzelir merak etmeyin cig kuru yemis yesin esin bol bol havuc suyu sık icir. Ben keciboynuzu özü ve keciboynuzu tozunu karıstırıp yedirmistim bazen süte ekleyip verdimSperm sayısı 22 milyon %8 yerinde hareketli % 82 hareketsiz
Morfolojisi 1
Esim oldu ameliyat ancak biz zaten tup bebek surecindeydik. Ameliyattan 6-8 ay kadar snra sperm hizi yukselmeye basladi. İleri hareketli diye geciyor sanirim. Takviye olarak sadece o donem doktorun verdigi vitaminleri kullandi
Malesef izmirde degilim. TrabzonHangi şehirdesiniz acaba izmirde varikosel ameliyatı için doktor arayışındayız izmirdeyseniz doktor adını paylaşabilir misiniz diye rica edecektim
Malesaf denizlide oldu eşimHangi şehirdesiniz acaba izmirde varikosel ameliyatı için doktor arayışındayız izmirdeyseniz doktor adını paylaşabilir misiniz diye rica edecektim
Canim merhaba ameliyattan önceki ve sonraki degerleriniz nasıldi kac ay sonra düzelmeler basladiEsim oldu ameliyat ancak biz zaten tup bebek surecindeydik. Ameliyattan 6-8 ay kadar snra sperm hizi yukselmeye basladi. İleri hareketli diye geciyor sanirim. Takviye olarak sadece o donem doktorun verdigi vitaminleri kullandi
İleri hareketli 0di ameliyattan 6-8 ay sonra yuzde 20lere cikmistiCanim merhaba ameliyattan önceki ve sonraki degerleriniz nasıldi kac ay sonra düzelmeler basladi
Çok uzun zaman olmuş ama aynı konudan muzdaripiz. Bulduysanız paylaşabilir misiniz biz de arayış içindeyiz.Hangi şehirdesiniz acaba izmirde varikosel ameliyatı için doktor arayışındayız izmirdeyseniz doktor adını paylaşabilir misiniz diye rica edecektim