- 2 Mayıs 2021
- 299
- 93
- 33
Çok can sıkıcı şükrediyorum her zaman ama hayatın odağı haline geliyor bi sıkıntıBence baska doktora mutlaka gidin her hekimin yontemi farkli oluyor fikir alin insallah duzelir cok zor bunlarla ugrasmak cok iyi anliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok can sıkıcı şükrediyorum her zaman ama hayatın odağı haline geliyor bi sıkıntıBence baska doktora mutlaka gidin her hekimin yontemi farkli oluyor fikir alin insallah duzelir cok zor bunlarla ugrasmak cok iyi anliyorum
Bizim maalesef sayıyla beraber hepsi düştü. Test yapınca güzel haberler paylaşırım inaşallahEvet sayi 120 milyondan 39 milyona dustu. Ileri hareket ve morfoloji dusuktu yukseldi. Takviye dedigi vitamindir sanirim
Tamam insallah duzelir hepsi sıkma canini simdi her seye care var dua et bol bol Rabbim yardimcimiz olsunBizim maalesef sayıyla beraber hepsi düştü. Test yapınca güzel haberler paylaşırım inaşallah
Evet bende 1 yil 2 aydir ugrasiyorum ameliyatti hsgydi her ay husran oluyor artik asilama ve tup bebek dusunuyorum artik nasip taktikca hic olmuyor maalesefÇok can sıkıcı şükrediyorum her zaman ama hayatın odağı haline geliyor bi sıkıntı
Evet çok şükür her şeyin çaresi var inanıyorum Allah herkese nasip etsinTamam insallah duzelir hepsi sıkma canini simdi her seye care var dua et bol bol Rabbim yardimcimiz olsun
Bizim de o kadar oldu uğraşmaya başlayalı aşılama yaptım bir defa ama olmadı kısmet değilmişEvet bende 1 yil 2 aydir ugrasiyorum ameliyatti hsgydi her ay husran oluyor artik asilama ve tup bebek dusunuyorum artik nasip taktikca hic olmuyor maalesef
Amin insallahEvet çok şükür her şeyin çaresi var inanıyorum Allah herkese nasip etsin
Asilama ben daha denemedim ondanda korkuyorum acitiyormu bilmem anestezili isticem onudaBizim de o kadar oldu uğraşmaya başlayalı aşılama yaptım bir defa ama olmadı kısmet değilmiş
Aşılamada anestezi gerektirecek hiç bir durum yok. Benim canım çok tatlıdır hsg çekimini de anestezi ile yapmıştım ama aşılama esnasında herhangi bir şey hissetmiyorsunuz. Doktor bitti demese başladığını bile anlamazdım.Asilama ben daha denemedim ondanda korkuyorum acitiyormu bilmem anestezili isticem onuda
Ben korkuyorum bilmiyorum o zaman naparim spekulum beni korkutuyor rahim filminde yirtilma yasadim dikis atmislardi Allah yardimcimiz olsunAşılamada anestezi gerektirecek hiç bir durum yok. Benim canım çok tatlıdır hsg çekimini de anestezi ile yapmıştım ama aşılama esnasında herhangi bir şey hissetmiyorsunuz. Doktor bitti demese başladığını bile anlamazdım.
Merhaba,Bize doktor herhangi bir takviye vermedi sonuçları yanıtlamasını istemedi. 4 buçuk ay sonra test yaptığımızda değerler düşmüştü. Siz ne durumdasınız acaba tekrar yükseldi mi?
Merhaba ben de merak ettim. Bu hafta gördüm konuyu iyleşmiştir diye umuyordum ama hayırlısı belki tüp bebekle olacağı vardır yapacak bir şey yok herkes doğal yoldan çocuk sahibi olamıyor. En azından daha da düşüş eğilimine girmemiş ameliyattan sonra buna da şükürMerhaba,
Kusura bakmayın, yeni gördüm mesajınızı..
Maalesef bizim yükselmedi düşüşten sonra genelde aynı civarlarda kaldı, takviye vs işe yaramadı bizde. Tüp bebek yaptırdık transfer için bekliyorum ben
Biz de 3 ay sonra başlayacağız tüp bebeğe önce bir kaç ay takviye kullansın eşim öyle düşündümMerhaba,
Kusura bakmayın, yeni gördüm mesajınızı..
Maalesef bizim yükselmedi düşüşten sonra genelde aynı civarlarda kaldı, takviye vs işe yaramadı bizde. Tüp bebek yaptırdık transfer için bekliyorum ben