- 20 Ekim 2020
- 19
- 10
- 3
- 31
- Konu Sahibi umudunukaybetme90
-
Anladım.. normal yolla olmasına çok sevindim. Evet kesinlikle sabır işi fakat işte insan bir anda olsun düzelsin istiyor hersey..Eşimde oldu. Öyle birden yükselen bir değer değil maalesef. Bu süreçte dalgalanmalar da yaşadı. Yükselip düşüyordu değer. En son normalde döndü ve normal yolla hamile kalmıştım. Bu süreçte ek takviye olarak keçi boynuzu kürününde çok faydası oldu bize. Ama bu süreç sabır işi. Bizim ancak 1 seneye yakın anca düzeldi.
Anladım.. normal yolla olmasına çok sevindim. Evet kesinlikle sabır işi fakat işte insan bir anda olsun düzelsin istiyor hersey..keçi boynuzu kürü dediğiniz bu saraçoğlunun tarifi olan mi? Suan eşim keçiboynuzu pekmezi yiyor. Ve balla yapılan bi macun da yiyor yanısıra.
Çok teşekkür ederim. İnşaAllahEvet saraçoğlunun tarifi. Pekmezde aldıkta onu çok tüketemedi kürü düzenli içti hep. Umarım bir an önce toparlanır
Çok teşekkür ederim. İnşaAllahbu kür Her gün taze olarak yapılıyor değil mi ? 7 8 tane keçiboynuzunu 3 bardak suda kaynatıp her gün bunu sabah akşam içecek öyle mi ?
:))) ne güzel.. MaşaAllah. Bende bugün alıp başlayacağım. Bize ameliyattan sonra 3 tane vitamin verdi kullanın gelin diye. Ekliyorum vitaminlerin resimleri. Başka iyi gelen muhakkak kullanın dediğiniz bi vitamin varmıdır ?
İnşaAllahh... suan hamilemisiniz? Lütfen dua edin bana da..Evicapta kullanmıştı l arginin le birlikte. Neofortilin içinde l arginin varmış zaten ozaman kullandıklarınızla birlikte kür de iyi gelecektir :)
İnşaAllahh... suan hamilemisiniz? Lütfen dua edin bana da..
İnşaAllahh. En tez vakitte hayırlı bir şekilde güzel haberler alırız. Çok teşekkür ederim ilginiz cevaplarınız içinMaalesef canım. 5 aylıkken sonlandırıldı. Şimdi tekrar istiyoruz. İnş ikimizde en kısa sürede güzel haberler alırız
Merhaba,amh düşük ama olmaz denen bişey yok Allah nasip ettikten sonra..eşiniz varikosel ameliyatı olursa daha iyi olur en azından normal yolla olmasa bile tedavi oldugunuzda şansınız artmış olur.eşiniz ameliyat olsun bi sene kadar beklersiniz olmazsa tedaviye başlarsınız çünkü değerler anca kendine geliyormuş.Merhaba benim amh düşük 0,6 fsh 9 eşimde varikosel var sayı ve kalite sıkıntısı tüp bebek demişlerdi eşim ameliyat olur değerleri düzelir dediler ameliyat sonrası şansımız artmış oluyor ama sizce bu amh la mümkünmü birimizin sıkıntısı gitmiş olacak en azından
Bende öyle düşünüyorum ama bir taraftan yaşım 36 geciktik artık yapacak birşey yok tabi ameliyat konusunda karar kaldık korkuyoruz ama Allah’ın izniyle çabuk atlatır inşallah sağolun fikir verdiğiniz içinMerhaba,amh düşük ama olmaz denen bişey yok Allah nasip ettikten sonra..eşiniz varikosel ameliyatı olursa daha iyi olur en azından normal yolla olmasa bile tedavi oldugunuzda şansınız artmış olur.eşiniz ameliyat olsun bi sene kadar beklersiniz olmazsa tedaviye başlarsınız çünkü değerler anca kendine geliyormuş.
rica ederim..Bende öyle düşünüyorum ama bir taraftan yaşım 36 geciktik artık yapacak birşey yok tabi ameliyat konusunda karar kaldık korkuyoruz ama Allah’ın izniyle çabuk atlatır inşallah sağolun fikir verdiğiniz için
2,3 ve 2,7 mi öyle birşey solda sadece 2 tane sanırımrica ederim..
eşim de yaklaşık 2 hafta önce ameliyat oldu.geçti gitti inşallah şifa olur
bizim 4 tedavi denememiz oldu,olumlu sonuçlanmadı
en son varikosel teşhisi kondu doktorumuz umutlu ama bakalım 3 ay sonraki test sonucumuz ne olacak
bu arada eşinde tek taraflı mı varikosel ve kaç mm?
evet eşimin de hem sağ hem solda vardı.sağdaki 3,5 mm soldaki 2,92,3 ve 2,7 mi öyle birşey solda sadece 2 tane sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?