• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı olup değerleri yükselen ve normal yollarla gebe kalanlar..?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba öncelikle... Varikosel ameliyatı oldu eşim bundan 3 buçuk ay önce. Doktor test yapıp kontrole gelin dedi. Bugün test sonuçlarını aldık fakat ameliyattan önceki değerlerin yarısı kadar olmuş şuanki değerler...yükseleceğini bir umutla beklerken böyle sonuçla karşılaştık. Sizce 3,5 ay erken bir süreç mi ? Şuan tek düşüncem tüp bebek tedavisine başlamak. Yarın doktora gideceğim onun ne diyeceğini de bilmiyorum tabi. Eşi bu ameliyatı olan sonuçları yükselen gebe kalan arkadaşlardan benimle paylaşmasını rica ediyorum...
Merhaba eşinizin değerleri nasıl şu an mesajlarınızı okudum bizim dr değerler düşmüştü

Eşimde oldu. Öyle birden yükselen bir değer değil maalesef. Bu süreçte dalgalanmalar da yaşadı. Yükselip düşüyordu değer. En son normalde döndü ve normal yolla hamile kalmıştım. Bu süreçte ek takviye olarak keçi boynuzu kürününde çok faydası oldu bize. Ama bu süreç sabır işi. Bizim ancak 1 seneye yakın anca düzeldi.
Merhaba ne kadar zamanda değerler düzeldi hamilesiniz tebrik ederim nasıl hamile kaldınız? Öncesi ve sonrası değerlerinizi yazabilir misiniz?

Back