Var misiniz hep beraber 2015 kpss ve 2016 kpss'ye hazirlanalim?..(KPSS A)

Matematik kotuyse YouTube da şenol hoca var bu kişinin anlatimi sade aciklayici bu videolar ve bol soru size çok fayda saglayacaktir...

Bunun dişinda bu sinav için kaynak seçimini dikkatli yapmak gerek

arkadaslar hemen baslayalim ama oncelikle birlik saglamamiz lazim eger heskes musait olursa bu cuma saat aksam 7-8 gibi burda bulusup ders programi yapalim ne dersiniz...

Slm kızlar benimde bir yaşında kızım evde evde hazırlanmaya calisitlyorum. Bi tablo yapıp soru sayimizi yazalım görüp gaza geliriz belki

arkadaslar hemen baslayalim ama oncelikle birlik saglamamiz lazim eger heskes musait olursa bu cuma saat aksam 7-8 gibi burda bulusup ders programi yapalim ne dersiniz...

Canım bence ortak ders programı herkese uymaz. Ama şöyle yapabiliriz bu hafta bu konular bitecek ve su kadar soru çözülecek diye yapabiliriz her güne bi konu . ama ben çok vslisamiyorum ki kızım hiç durmuyor.

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016 KPSS'ye hazırlanıyorum. Elimde en iyi yazılı kaynaklar ve video kaynakları var(ben en iyi oldugunu düşünüyorum uzun ve ayrıntılı araştırmalarım sonucu ) ve bunları ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirim. Bu yolda birbirimize destek olarak daha mutlu ve mutlulugumuzun sonucunda da daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Ben Ankara Bilkent' te oturuyorum ve en büyük sorunum birlikte KPSS yoldaşı olabileceğim bir arkadaşımın olmaması. Bu sebeple bu yolda kendimi çok yalnız hissediyorum. Her sabah Bilkent kütüphanesine gidiyorum, akşama kadar da orada çalışıyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa onları da Bilkentin kütüphanesine davet ediyorum. Ben bilkent mezunuyum ve girişinizi sağlayabilirim. Benim istediğim disiplinli, aşklı ve şevkli insanlarla her sabah düzenli bir şekilde kütüphaneye gidip birbirimizi teşvik etmek. Mili Kütüphaneden çok daha rahat ve imkanları olan bir kütüphane Bilkentin kütüphanesi. Milli kütüphanenin oradan ücretsiz servisler kalkıyor. Eğer bana yoldaş olmak isteyen arkadaşımın maddi durumu elvermiyorsa kütüphanede yiyecek masraflarını vs de karşılarım. Ve iyi olduğum derslerde yardımcı da olabilirim. Sonuç olarak, karşılıklı bir şekilde birbirimize fayda sağlayacağımız kpss arkadaşlarından cevap bekliyorum. Sevgiler

mrb. ben alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…