Selam arkadaslar ben bir cocuk annesiyim ve Kamu Yonetimini bitirdim 2015 kpss'ye birlikte hazirlaniyorum arkadas grubu ariyorum , istiyorum ki bir grup kuralim KPSS A ve 2015 , 2016 kpss ye birlikte hazirlanalim. Kendi aramizda paylasimlarda bulunalim sorular cozelim eger bana katilmak isteyen varsa bekliyorum arkadaslar...
Bende bir çocuk annesiyim:). Uluslararası ticaret mezunuyum (işletme, iktisat gibi artı bir özelliği yok bölümümün). Ben dersaneye gidiyorum. Sen evde mi hazırlanacaksın yoksa kursa gidiyor musun?Selam arkadaslar ben bir cocuk annesiyim ve Kamu Yonetimini bitirdim 2015 kpss'ye birlikte hazirlanacak arkadas grubu ariyorum , istiyorum ki bir grup kuralim KPSS A ve 2015 , 2016 kpss ye birlikte hazirlanalim. Kendi aramizda paylasimlarda bulunalim sorular cozelim eger bana katilmak isteyen varsa bekliyorum arkadaslar...
bende ayni senin gibiyim canim bende 32 yasindayim ve aynen benimde 1 oglusum var unutma azmin elinden hic birsey kurtulamaz ve bizim insanlardan hicbir farkimiz yok...Selam kızlar
bende 32 yaşındayım ve 1 çocuk annesiyim kızım 10 aylık. Onu bırakıp çalışmayı henüz düşünmüyorum ama 2 yaşına gelince çalışmak zorundayım. Yüksek lisans işletme mezunuyum lisansimda bilgi ve belge yönetimi. Anne olduktan sonra kızımın geleceği için kpss ye hazırlanmayi düşünüyorum ama başarabilirmiyim atanabilir miyim bilmiyorum ve kafam çok karışık. Eşim özel sektörde çalışıyor ve sürekli is değiştiriyor birimizin işi garanti olmali artik. Ama cocuk ev isleri yemek vs nasil hallederim bilmiyorum çünkü uykuyu sevmeyen bir kızım var maalesef . Kayinvalidem ve annem. Bana yakınlar onlara bırakma şansım oluyor tabi. Kaç puan almam.lazim nasıl nerden çalışmam lazım kafamda bir sürü soru. Umarım motive olurum
Bende kpss a dan giricem. Yds düşünüyor musunuz peki?selam canim ben dershaneye Kasimda basladim cok buyuk faydasini gordum cunki ben cok bostum.dershane saatlerim aksam ustu 7 de basliyor 9:30 a kadar devam ediyor ben evde hazirlaniyorum ayrica suanda cok verimli gidiyor. sen hangi bolumdesin yani kpss nin hangi bransindan sinava hazirlaniyorsun cnm ben kpss a dan hazirlaniyorum...
merhba canim elbette eger puanimizi hesaplatmak istiyorsak YDS ye girmek zorundayiz. Kamu Yonetimi mezunuyum bende , kpss icin ilk denemem olacak ama cok bir beklentim yok acikcasi suanda sadece Kpss A 'ya uzaktan egitim sistemi ile hazirlaniyorum yani Ihtiyac Akademinin online dershanesine kayitliyim , hayirlisi bakalim...Bende kpss a dan giricem. Yds düşünüyor musunuz peki?
ayy canim benim yaa benimde cevremde cok insan var bu sekilde iste 90 ile atanamayanlar var 95 ile atanamayanlar var torpilin varsa 70 le bile atanirsin diyorlar ama ben butun bunlara kulaklarimi kapatali cok oldu benim simdi tek dusuncem evlatcigim onun icin gecemi gunduzume katip calisacagim..Çok teşekkür ederim. Ve Azmine motivene hayran kaldım. Benim çocuktan hiç enerjim yok gibi. Eşim de hevesimi kırıyor aman atanamayan bir sürü kişi var torpil var o işte falan dior. Ama bir yerden başlama laizm . E oğlun napio dershanede çok sasiridm :) sınavla ilgili detayları da öğrenmek isterim özel den konuşsak olur mu seni çok meşgul etmeyeceksem
Hemen başlayalımNE ZAMAN BAŞLIYORUZ ÇALIŞMAYA