var mıdır benim gibi :(

çocuğa düzgün bakıyorsa bence bakıcının bakmasındansa kocanın evde oturup bakması daha mantıklı
ama sizin gidişat iyi değil. benim eşim de işsiz çooook zaman geçirdi
evin bütün masrafını ben yaptım o dönemlerde. evlenirken falan. ama çalışmak istememesinden değil iş bulamayacağı bir doğu köyünde olmamızdan kaynaklıydı.
o şehirden taşınana kadar sabret diyeceğim ama eşin kıymetini bilmiyor sanırım. aslında seni el üstünde tutmalı
nerde malesef el üstünde filan tuttuğu yok ona sorsan ben hatalıyım dik başlıyım cevap veriyorum cevap vermemliymişim onu kocam kocam diye el üstünde tutmalıyım
en çok zoruma giden bir gün ya bukadar koşturuyorsun allah razı olsun demedi

zaten bu hikayede tek suçlu var o da benim ve benim saflığım
adama inandım iş bulcam dedi orda taşı sıkıp ekmeğimi ordan çıkarrım dedi
seviyordum inanıyordum ama aptalmışım
Senin suçun yok mağdur ve mazlumsun. Sonuçta bu hayatı bile bile kim evlenir sanki bu kötü hayatı yaşamak için koşa koşa evlenmişsin gibi konuşmuş bazıları. Zaten moralin kötü iyice moralini bozuyorlar olan olmuş, illa sende de suç bulacaklar ya ağzı olan konuşuyor. Sevmek inanmak suç mu Allah aşkına

en azından hakaret içeren kötü davranışlı sinirli davranmamıştır böyle olmazsa tabiki rahasız edici olmaz bu kadar bizimkide aslında 1 yıl kalıp gidcez diye en başta çalışmadı ama benim tayin olmadı mecburen bir yıl daha burdayız memeletime gitsem muhakkak çalışır diye düşünüyorum çünkü eş dost akraba var ailem var diyemez ben çalışamam diye
evet bizim bir yılımız çok güzel geçmişti. Memlekete dönünce çalışmak zorunda kalır diye düşünüyorum ben de ama o da kamuya geçerse daha garanti olur sizin için

bayan_balon bayan_balon neden bu kadar korkuyorsun ac bosanma davani tehtitleride varsa savciliga suc duyurusunda bulun uzaklastirma cezasi versinler tayininide ailenin yanina aldir once boyle omur gecmez guzelim.

artık bunaldığım için yazıyorum buraya kızlar napıcağımı şaşırmış durumdayım çok mutsuzum
Sorun tabiki de eşim... yıllarca birbirimizi bekleyerek çok zor şekilde aileleri karşımıza alarak evlendik ama sonuç hüsran..
eşim uzman çavuştu bıraktı hemde benim rızalığımı almadan düğünümüze bir kaç ay kala neyse ki ben atandım küçük bir ile atandım alel acele düğün yapıp geldik seni oralarda bir başına bırakamam dedi herbirşeyim eksik olmasına rağmen kabul ettim evlendik
5 kuruş birikim yapmamış eşim üstelik bana verilen sözler de yalan oldu tek bir iğne almadı ailesi ve kendisi bütün evi kredi çekerek ben ödedim
aldığım maaş olduğu gibi 5 kuruş almadan elimden uçup gidiyordu kurumlar arası geçiş yapıcam diye normal bir işe bile girmedi eşim o evde oturdu ben gittim işe hemde hamile halimle süpriz bir şekilde öğrendim ki hamile kalmışım bide üstüne anlıycağınız arkadaşlar kabus gibiydi evliliğimin ilk ayları
nedenmi tüm bunları yapmama rağmen evin tüm yükünü almama rağmen eşim yüzüme bakmıyordu beni mecbur görüyordu tüm bunlara küfür hakaret ne ararsan vardı üstelik çok sinirli yoktan bir sebep bile yetebilir onun küfür etmesine bağırıp kırıp dökmesine
Artık mahfolmuştum tüm hayallerim yıkılmıştı oysa ne ümitlerle evlendim nişanlıyken üstüme titreyen benim için herkesi karşsına alan adam yoktu ben başka bir adamla evlenmiştim sanki
defalarca boşanmak istedim hamileyken bile ama eşimin tehditlerine korkularıma yenildim ya aileme bana bişey yaparsa diye
şuan 2 yıllık evliyim bir günüm iyi 3 günüm kötü eşim hala evde bi çocuğumuz var ona bakıyo ben çalışıyorum gücüm yetmiyor ne onu çalıştırmaya ne insan olmasına
akşam eve gidince yemek bulaşık ve çocukla uğraşırken o sadece pcde oyun oynuyor bense kızımla ilgilenip kendi 2 kişilik hayatımı yaşıyorum
böylesine mutsuz içinden çıkılamaz bir haldeyim...
Başkasına boşan demek kolay biliyorum ama gerçekten de boşanman galiba yapabileceğin en iyi şey. Şartların nedir bilemem ama inşallah iyidir.

Siz boşanmayacaksınız, bir de üstüne 2.çocuğu da yapacaksınız.
''Kızım babasız büyümesin ona bunu yapamam'' bahanesiyle cesaretsizliğinizi kızınızın arkasına gizliyorsunuz. Tekrar hamile kalınca bahaneniz ''Kızım kardeşsiz kalıp hayatta yalnız olmasın,bunu ona yapamam...'' olacak eminim.
Tehditlerin arkasının olmadığını siz de biliyosunuz aslında. Boşanmak işinize gelmiyor sadece.

artık bunaldığım için yazıyorum buraya kızlar napıcağımı şaşırmış durumdayım çok mutsuzum
Sorun tabiki de eşim... yıllarca birbirimizi bekleyerek çok zor şekilde aileleri karşımıza alarak evlendik ama sonuç hüsran..
eşim uzman çavuştu bıraktı hemde benim rızalığımı almadan düğünümüze bir kaç ay kala neyse ki ben atandım küçük bir ile atandım alel acele düğün yapıp geldik seni oralarda bir başına bırakamam dedi herbirşeyim eksik olmasına rağmen kabul ettim evlendik
5 kuruş birikim yapmamış eşim üstelik bana verilen sözler de yalan oldu tek bir iğne almadı ailesi ve kendisi bütün evi kredi çekerek ben ödedim
aldığım maaş olduğu gibi 5 kuruş almadan elimden uçup gidiyordu kurumlar arası geçiş yapıcam diye normal bir işe bile girmedi eşim o evde oturdu ben gittim işe hemde hamile halimle süpriz bir şekilde öğrendim ki hamile kalmışım bide üstüne anlıycağınız arkadaşlar kabus gibiydi evliliğimin ilk ayları
nedenmi tüm bunları yapmama rağmen evin tüm yükünü almama rağmen eşim yüzüme bakmıyordu beni mecbur görüyordu tüm bunlara küfür hakaret ne ararsan vardı üstelik çok sinirli yoktan bir sebep bile yetebilir onun küfür etmesine bağırıp kırıp dökmesine
Artık mahfolmuştum tüm hayallerim yıkılmıştı oysa ne ümitlerle evlendim nişanlıyken üstüme titreyen benim için herkesi karşsına alan adam yoktu ben başka bir adamla evlenmiştim sanki
defalarca boşanmak istedim hamileyken bile ama eşimin tehditlerine korkularıma yenildim ya aileme bana bişey yaparsa diye
şuan 2 yıllık evliyim bir günüm iyi 3 günüm kötü eşim hala evde bi çocuğumuz var ona bakıyo ben çalışıyorum gücüm yetmiyor ne onu çalıştırmaya ne insan olmasına
akşam eve gidince yemek bulaşık ve çocukla uğraşırken o sadece pcde oyun oynuyor bense kızımla ilgilenip kendi 2 kişilik hayatımı yaşıyorum
böylesine mutsuz içinden çıkılamaz bir haldeyim...

Sen de çalışma işi bırakacagini çocukla ilgilenicegini söyle. Ohhh hayat ne güzel kadın çalışsın adam yatsın.

Senin suçun yok mağdur ve mazlumsun. Sonuçta bu hayatı bile bile kim evlenir sanki bu kötü hayatı yaşamak için koşa koşa evlenmişsin gibi konuşmuş bazıları. Zaten moralin kötü iyice moralini bozuyorlar olan olmuş, illa sende de suç bulacaklar ya ağzı olan konuşuyor. Sevmek inanmak suç mu Allah aşkına
teşekkür ederim arkadaşım aynene öyle binbir türlü hayal ile evlendim zaten böyle olacağını önceden görsem akıl sağlığım çok şükür yerinde bile bile lades demezdim

eşimle konuştum haftasonu arkadaşlar böyle kabul edemeyeceğimi ve bir iş bulup çalışması gerektiğini davranışlarına çeki düzen vermesi gerektiğini aksi halde artık son raddeye geldiğimi anlattım kabul etti ve dinledi sadece tamam mutlaka iş arayıp çalışacağını söyledi umarım faliyete geçirir sözünü böyle ciddi ciddi konuştuktan sonra davranışlarında 180 değil 360 derce değişim yaptı dün kalkıp evi dip köşe temizlememe yardım etti benden çok iş yaptı bakalım inşallah beni kandırmıyordur

kızınınz 1 yaşında sanırım,siz işteyken de eşiniz bakıyor.peki bu kadar sinirli ve savsak bir adamın kızınıza iyi baktığından emin misiniz?
siz evi geçindiriyodunuz,adam kıza bakıyor,siz yemek temizlik vs yapıyorsunuz o oyun oynuyor..
2 yıldır değişen birşey yok,iş için çaba göstermiyor.
ve siz boşanma dışında çözüm istiyorsunız,peki hangi sorununuz için?
adamın sinirine mi,iş bulamamasına mı aramamamsına mı??

kızınınz 1 yaşında sanırım,siz işteyken de eşiniz bakıyor.peki bu kadar sinirli ve savsak bir adamın kızınıza iyi baktığından emin misiniz?
siz evi geçindiriyodunuz,adam kıza bakıyor,siz yemek temizlik vs yapıyorsunuz o oyun oynuyor..
2 yıldır değişen birşey yok,iş için çaba göstermiyor.
ve siz boşanma dışında çözüm istiyorsunız,peki hangi sorununuz için?
adamın sinirine mi,iş bulamamasına mı aramamamsına mı??
eşim bana kötü bir koca ama kızına iyi bir baba yemeğini güzel yedrir banyosuna kadar yaptırır ben yokken ok herşey ben gelince dinlenir:KK61:
boşanmaktan başka çözüm değil salında son denemelerim için çözüm istedim
konuyu en baştan okursanız defalarca işi boşanmaya getirdiğimi ve boşanmamak için direnen bir eşim olduğunu yazmıştım

X