- Konu Sahibi bayan_balon
Bence onun kendine hayrı yok çalışmaya gücü yokki kalksın birini öldürsün.. Bence siz gereksiz bi korku içindesiniz.Böyle yaşanmaz.
bencede bu üşengeçlik varken kılını bile kıpırdatamaz. yorulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence onun kendine hayrı yok çalışmaya gücü yokki kalksın birini öldürsün.. Bence siz gereksiz bi korku içindesiniz.Böyle yaşanmaz.
Arkadas benim söylemek istediklerimi harfi harfine söylemiş. Dile kolay geliyor boşan demek ama cidden eski bi asker neler yapabilir biliyorum. Benim eşim, babası, amcaları, benim amcam, oğlu hep polis ve hepsi farklı birimlerde. Aile de asker olan da var. Hepsinin ortak noktası öfke kontrolü. Gittikleri olaylarda işsiz askerlerle çok karşılasiyolar. Cidden tehlikeli insan olabiliyolar sinirlenince. Korkmakta çok haklısın. Ama korkunun ecele faydası yok işte lafın gelişi bu tabiri kullandım tabi. Allah yardımcın olsun. İnşallah çabucak kafasına dank eder de ben ne yapıyorum diye düşünür.
arkadaşlar sorunu gerçekten anlama çalışın boşan boşan demeniz için konu açmadım çözüm yolu arıyorum bir defa bi yerime koyun kendinizi ne demek boşanmaktan korkuyosun boşanmak için defalarca girişşimde bulundum diyorum ama olmuyor bunu anlamak isteyin lütfen
evet şikayettede bulundum yerii geldi ailemi de çağırdım ayrıda yaşadım çekip gittimde ama olmuyor var ki bişeylerde çekip gidemiyorum
çok mu hevesliyim acaba hem işim gücüm var hem ailem var dağ gibi arkamda ama bırakmıyim hastalıklı gibi
burda herşey konuşulmuyor belki ama yargılamadan önce bi yerime koyun kendinizi yabancı ve aileme çok uzak bir şehirdeyim birşey olsa gidcek yerim yok burda ufacık bir yer yerim belli yurdum bellii çalıştığım yer belli
sorunum ve çözüm istediğim konu bu insana nasıl davranabilirim
nasıl davranırsam çalışır, insanlığı öğrenir ve bende bir nebzede olsa rahat nefes alabilirim....
Bir yandan haklısınız ama bu adam tam asker bile olamamış ki tembellikten
Özel sektör zor gelmiş uzman cvs olmuş orda da zaten çok kısa süre kalmış orada zor gelince sözü geçen birinden söz almış baska rahat kurum için o da yapmayınca hop ortada kalmış issiz ve 2 senedir kurumlararasi geçiş bekliyor kendini böyle kandiriyor Hayır yani işsiz adamı durduk yere nasıl kurum geçişi yapacaklar o da muamma
Ben anlamdim ki adam isi birakip gelmemis mi ? ne kurumlar arasi gecisi ? Adam issin devlet memuru degil ki ? Resmen dar gelmis birakmis kacmis askeriyeyi.
İnsan bişeyi yapmak isterse bi yolunu bulur. Sizin eşiniz ekmek elden su gölden yaşamak istiyo. Huylu huyundan vazgeçmez. Ne derseniz diyin bu tür şeyler düzelicek şeyler değildir. Yarın sizin zorunuzla iş bulur 3 gün sonra kafası atar yine ayrılır. Kısacası onu normal bi insan haline getirmeye kralının bile gücü yetmez. İnsan neyse odur. Değiştiremezsiniz. Bu durumda boşanmak da istemiyosanız kendi düşüncenizi değiştirin. Onu çocuğunuz gibi görmeye falan çalışın. Böylece ona bakmak beslemek falan zorunuza gitmez.Bu sorunu da böylece çözmüş olursunuz.arkadaşlar sorunu gerçekten anlama çalışın boşan boşan demeniz için konu açmadım çözüm yolu arıyorum bir defa bi yerime koyun kendinizi ne demek boşanmaktan korkuyosun boşanmak için defalarca girişşimde bulundum diyorum ama olmuyor bunu anlamak isteyin lütfen
evet şikayettede bulundum yerii geldi ailemi de çağırdım ayrıda yaşadım çekip gittimde ama olmuyor var ki bişeylerde çekip gidemiyorum
çok mu hevesliyim acaba hem işim gücüm var hem ailem var dağ gibi arkamda ama bırakmıyim hastalıklı gibi
burda herşey konuşulmuyor belki ama yargılamadan önce bi yerime koyun kendinizi yabancı ve aileme çok uzak bir şehirdeyim birşey olsa gidcek yerim yok burda ufacık bir yer yerim belli yurdum bellii çalıştığım yer belli
sorunum ve çözüm istediğim konu bu insana nasıl davranabilirim
nasıl davranırsam çalışır, insanlığı öğrenir ve bende bir nebzede olsa rahat nefes alabilirim....
Eşimde benimle birlikte geldi çalışmıyor diye her işi yapıyordu ki çocuk yoktu ortada. Üstelik ben öğretmenim yarım gün çalışıyordum gerekirse yemek bile koyuyordu ocağaartık bunaldığım için yazıyorum buraya kızlar napıcağımı şaşırmış durumdayım çok mutsuzum
Sorun tabiki de eşim... yıllarca birbirimizi bekleyerek çok zor şekilde aileleri karşımıza alarak evlendik ama sonuç hüsran..
eşim uzman çavuştu bıraktı hemde benim rızalığımı almadan düğünümüze bir kaç ay kala neyse ki ben atandım küçük bir ile atandım alel acele düğün yapıp geldik seni oralarda bir başına bırakamam dedi herbirşeyim eksik olmasına rağmen kabul ettim evlendik
5 kuruş birikim yapmamış eşim üstelik bana verilen sözler de yalan oldu tek bir iğne almadı ailesi ve kendisi bütün evi kredi çekerek ben ödedim
aldığım maaş olduğu gibi 5 kuruş almadan elimden uçup gidiyordu kurumlar arası geçiş yapıcam diye normal bir işe bile girmedi eşim o evde oturdu ben gittim işe hemde hamile halimle süpriz bir şekilde öğrendim ki hamile kalmışım bide üstüne anlıycağınız arkadaşlar kabus gibiydi evliliğimin ilk ayları
nedenmi tüm bunları yapmama rağmen evin tüm yükünü almama rağmen eşim yüzüme bakmıyordu beni mecbur görüyordu tüm bunlara küfür hakaret ne ararsan vardı üstelik çok sinirli yoktan bir sebep bile yetebilir onun küfür etmesine bağırıp kırıp dökmesine
Artık mahfolmuştum tüm hayallerim yıkılmıştı oysa ne ümitlerle evlendim nişanlıyken üstüme titreyen benim için herkesi karşsına alan adam yoktu ben başka bir adamla evlenmiştim sanki
defalarca boşanmak istedim hamileyken bile ama eşimin tehditlerine korkularıma yenildim ya aileme bana bişey yaparsa diye
şuan 2 yıllık evliyim bir günüm iyi 3 günüm kötü eşim hala evde bi çocuğumuz var ona bakıyo ben çalışıyorum gücüm yetmiyor ne onu çalıştırmaya ne insan olmasına
akşam eve gidince yemek bulaşık ve çocukla uğraşırken o sadece pcde oyun oynuyor bense kızımla ilgilenip kendi 2 kişilik hayatımı yaşıyorum
böylesine mutsuz içinden çıkılamaz bir haldeyim...
şuan arkadaşım beni bir görsen bekarken upuzun sırma gibi sapsarı saçlarım vardı nasıl bakımlıydım giyinir kuşanırdım şuan ki halim kısacık kesilmiş saçlar hayattan bezmiş bir kadınhaklısın boşanmak elbet zordur. ama sana şu kadar söyleyim. zamanında teyzeme de boşan demişler . eniştem evde otururmus teyzem temizliğe gidirmiş. boşanmadı çocukları için.
şimdi her türlü hastalığa sahip. resmen çöktü.yıllardır mutsuz.çocuklar problemli.sorunlu çocuklar.
al sana örnek. boşan diyorsak hekesin bir bildiği var değil mi?
benim sorunum ev işi yapmamsı değil çok fazla ok benimkide yemekte yapıyor bazen bulaşığı evide süpürür ama ben gidip dışarda çalışsın evine baksın istiyorumEşimde benimle birlikte geldi çalışmıyor diye her işi yapıyordu ki çocuk yoktu ortada. Üstelik ben öğretmenim yarım gün çalışıyordum gerekirse yemek bile koyuyordu ocağa
hayır ayarlamaya çalıştığı bir iş var bakıcam hakketen ayarlayıp çalışmaya devam ederse ve en önemlisi insan gibi davranırsa devam edicem aksi takdirde tabiki bu şekilde gitmez gidemezİnsan bişeyi yapmak isterse bi yolunu bulur. Sizin eşiniz ekmek elden su gölden yaşamak istiyo. Huylu huyundan vazgeçmez. Ne derseniz diyin bu tür şeyler düzelicek şeyler değildir. Yarın sizin zorunuzla iş bulur 3 gün sonra kafası atar yine ayrılır. Kısacası onu normal bi insan haline getirmeye kralının bile gücü yetmez. İnsan neyse odur. Değiştiremezsiniz. Bu durumda boşanmak da istemiyosanız kendi düşüncenizi değiştirin. Onu çocuğunuz gibi görmeye falan çalışın. Böylece ona bakmak beslemek falan zorunuza gitmez.Bu sorunu da böylece çözmüş olursunuz.
hayır kamu kurumlarında çalışabilir belgesini aldı da geldi böyle bir hakkı var görevde yaralandığı içinBen anlamdim ki adam isi birakip gelmemis mi ? ne kurumlar arasi gecisi ? Adam issin devlet memuru degil ki ? Resmen dar gelmis birakmis kacmis askeriyeyi.
Anladım ama bunu onunla konuşun yani biz memlekete geri döndük orda bir yıl kaldık. Şimdi çalışıyor zaten. Anlatmak istediğim çalışmasa bile bana çok destek olmuştubenim sorunum ev işi yapmamsı değil çok fazla ok benimkide yemekte yapıyor bazen bulaşığı evide süpürür ama ben gidip dışarda çalışsın evine baksın istiyorum
benim sorunum ev işi yapmamsı değil çok fazla ok benimkide yemekte yapıyor bazen bulaşığı evide süpürür ama ben gidip dışarda çalışsın evine baksın istiyorum
en azından hakaret içeren kötü davranışlı sinirli davranmamıştır böyle olmazsa tabiki rahasız edici olmaz bu kadar bizimkide aslında 1 yıl kalıp gidcez diye en başta çalışmadı ama benim tayin olmadı mecburen bir yıl daha burdayız memeletime gitsem muhakkak çalışır diye düşünüyorum çünkü eş dost akraba var ailem var diyemez ben çalışamam diyeAnladım ama bunu onunla konuşun yani biz memlekete geri döndük orda bir yıl kaldık. Şimdi çalışıyor zaten. Anlatmak istediğim çalışmasa bile bana çok destek olmuştu
hayır kamu kurumlarında çalışabilir belgesini aldı da geldi böyle bir hakkı var görevde yaralandığı için
şuan için boşanmaktan başka çözüm arıyorum gerçekten her yolu deneyip olmadığı takdirde boşanma konusunda konuşulabilir demek istediğim yoksa iyi halen böyle devam etsinde ben nası razı geleyim demiyorumFarzedin ki siz evin erkeğisiniz, çalışıp eve para getiriyorsunuz.
Eşiniz de evin hanımı, çocuğunuza bakıyor, yemek ve temizlik yapıyor.
Daha fazlasını istemeyin bence.
Başka da çözümü yok bunun. Siz kafa yapınızı değiştireceksiniz.
Not: Saçmalama diyecek olan diğer arkadaşlar için açıklıyorum: Konu sahibi boşanmaktan başka çözüm istiyorum dediği için ve kendince çocuğum babasına düşkün vs gibi bahanelere halihazırda inandığı için böyle yazdım, yoksa bu adam direkt kapının önüne konacak bir adam. Yani adam da değil ya sözün gelişi...
Demiştiniz,şuan 2 yıllık evliyim bir günüm iyi 3 günüm kötü eşim hala evde bi çocuğumuz var ona bakıyo ben çalışıyorum gücüm yetmiyor ne onu çalıştırmaya ne insan olmasına
akşam eve gidince yemek bulaşık ve çocukla uğraşırken o sadece pcde oyun oynuyor bense kızımla ilgilenip kendi 2 kişilik hayatımı yaşıyorum
böylesine mutsuz içinden çıkılamaz bir haldeyim...
Demişsiniz,benim sorunum ev işi yapmamsı değil çok fazla ok benimkide yemekte yapıyor bazen bulaşığı evide süpürür ama ben gidip dışarda çalışsın evine baksın istiyorum
Bi de bunu demişsinizhayır ayarlamaya çalıştığı bir iş var bakıcam hakketen ayarlayıp çalışmaya devam ederse ve en önemlisi insan gibi davranırsa devam edicem aksi takdirde tabiki bu şekilde gitmez gidemez
çabalamıyor desem yalan olur o konuda her yere başvuruyor adam sokmaya çalışıyor araya hergün birileriyle konuşup dosyasını gönderiyor ama sonuç alamıyorTamam bu belgeyi almış olabilir ama o belge iş garantisi sağlamıyor ki kendi arastıracak çabalayacak başvuracak yani bu kurumlar arası geçiş olmuyor
Bence size en uygun çözüm kabullenmek
Onu böyle kabul edin
Benim kocam bu daha fazlası olamaz diye kendinize telkinde bulunup beklentiyi düşürün
şuan için boşanmaktan başka çözüm arıyorum gerçekten her yolu deneyip olmadığı takdirde boşanma konusunda konuşulabilir demek istediğim yoksa iyi halen böyle devam etsinde ben nası razı geleyim demiyorum