• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

var mıdır benim gibi :(

Zaten kolay bisey degil onca şeyden sonra sevmek ya da seviyormus gibi yapmak ama bosanamıyorsunuz esinizin duzelmesini istiyorsunuz o zaman daha fazla rol yapin dua edin duzelsin diye insallah duzelir. Herseyi kadınlar sirtlaniyor adam suclu alttan alan biz oluyoruz çok kizıyorum bu duruma Allah ıslah etsin bunlari
aminn
allahım diyorum neden böyle ya arkadaşlar ayıptır söylemesi gencim tipim falan yerinde konuşmasını oturup kalkmasını biliyorum çevremde çok sevilen gıptayla bakılan biriyim ama gel gelelim benim de imtihanım eşim
kadın olmak mı suç yoksa bu erkekleri başımıza çıkaranlarda mı bilmiyorum

Kendisi ne yorum yapıyor çalışması konsunda.
Rol neden yapıyorsun ki ciddi bir sorununuz var çözülmesi gereken.
konusunu açınca çalışcam tabiki diyor ayarlıycam bişeyler
ben ters davranınca inan tamamen daha kötü oluyor herşey sonunda üzülen ben oluyorum yine o geçip pcde oyununa devam ediyor dinlemiyor bile

konusunu açınca çalışcam tabiki diyor ayarlıycam bişeyler
ben ters davranınca inan tamamen daha kötü oluyor herşey sonunda üzülen ben oluyorum yine o geçip pcde oyununa devam ediyor dinlemiyor bile
şaka gibi. ailen ne diyor bu işe?
Yani çalışmayan bir koca.
Ya sen özel sektörde olsan?
Senin iş çevren?
Bunlar bir kadın için inanılmaz kötü psikolojik sorunlara neden olur.
Bu şekilde yaşamaktansa kızınla bir hayat kurman daha mantıklı bence. En azından bir boğaz eksilir.
Ona da bu yaştan sonra anası babası baksın.

Arkadaşlar "hiçbir şey yapamaz boşan gitsin" diyenler olmuş ama bence en korkulması gereken adam türünden bu koca. Çünkü kaybedecek hiçbir şeyi yok. Kariyeri yok ailesi sırt çevirmiş ve tek tutunduğu dal olan karısı (üzerinden asalak gibi yaşadığı da diyebiliriz) kapıya koyarsa gözü dönebilir savurduğu tehditleri gerçekleştirebilir. Normal bi adam böyle bi kadına o tehditleri dile getirmezdi zaten.

Konu sahibi; inan çok üzüldüm haline, içine düştüğün çıkmaza. Bence ilk olarak bu adamın psikolojik destek almasını sağlamalısın. Üzerindeki atalet halini atması gerekiyor, fikri bozuk ve bunun değişmesi gerekiyor. O kötü fikirleri aklından attığında da yavaş yavaş boşanma yoluna girmelisin çünkü böyle gelen böyle gider. Çalışmayı sorumluluk almayı pek sevmiyor, evlilik bu adamın harcı değil.

Hakkında hayırlısı olsun.
beni en çok anlayan yorum olmuş sağolun
evet çıkmazdayım ve artık bende normal insanlar gibi yaşamk istiyorum

iyi değil ayrılmaktan vazgeçtiğim zaman beraber götürdüm doktora ilaç kullandı ama sonra bıraktı kabul ediyor evet sinirlendiğim zaman gözüm birşey görmüyor başka biri oluyorum diyor suç bende diyor bunalımdayım falan filan laf hep
onun ailesi yokmu..?bi fikir vereni yada akıl danıştığı..zaten tüm fedakarlığı üstüne alan birini bulmuş,öfkesini ondan çıkarıyor.yani sizden...

iyi değil ayrılmaktan vazgeçtiğim zaman beraber götürdüm doktora ilaç kullandı ama sonra bıraktı kabul ediyor evet sinirlendiğim zaman gözüm birşey görmüyor başka biri oluyorum diyor suç bende diyor bunalımdayım falan filan laf hep

işte buradan başlamalısın dr ve tedaviye devam etmesini sağlayabilirsin.
kendini iyi hissetmeye başladığında iş bulmayı kendi ister belki.

sizin bu saatten sonra kaybedeceğiniz ne biliyor musun?
kızınızın siz çalışırken ödeyeceğiniz kreş parası....
ne duruyorsun hala geç bile kalmışsın.
tehtitlerine boyun eğme.
hergün kızının yüzüne nasıl bakıyorsun.
bir an önce temizlemelisin o paraziti evinden,hayatından...
ee daha ne diyelim.....

ben adam hasta olmadıgı surece onu yatırtıp kendım eşek gibi gidip çalışmam asla!

şaka gibi. ailen ne diyor bu işe?
Yani çalışmayan bir koca.
Ya sen özel sektörde olsan?
Senin iş çevren?
Bunlar bir kadın için inanılmaz kötü psikolojik sorunlara neden olur.
Bu şekilde yaşamaktansa kızınla bir hayat kurman daha mantıklı bence. En azından bir boğaz eksilir.
Ona da bu yaştan sonra anası babası baksın.
utanıyorum arkadaşlar evet utanıyorum biri eşiniz ne iş yapıyor dediğinde utanıyorum cevap vermek istemiyorum
piskolojimi benimde alt üst etti
ailem 5 aydır işe girdi ya şuan çıktığından bahsetmedim onlarıda üzmek istemedim

birincisi evet tehditler yüzünden yoksa durmazdım inan çünkü iyi bir işim var ailem çok destek arkamadalar
ikincisi ise kızım babasız büyümesin istiyorum çok düşkün babasına nasıl ayırabilirim onu nasıl kıyarım o küçük cana onu düşünüyorum

ne babası ya delirdin mi sen......hala baba diyor...
böyle babamı olur baba dediğin akşam kapıda karşılanır .
malak gibi yatanlara baba demiyoruz. adı üstünde malak....

ben adam hasta olmadıgı surece onu yatırtıp kendım eşek gibi gidip çalışmam asla!
çocuğum var ve devletteyim burarya kazıya kazıya geceleri ders çalışmaktan gözlerim çıka çıka geldim nasıl sırf inat uğruna bırakırım söz konusu bile olmaz bu

utanıyorum arkadaşlar evet utanıyorum biri eşiniz ne iş yapıyor dediğinde utanıyorum cevap vermek istemiyorum
piskolojimi benimde alt üst etti
ailem 5 aydır işe girdi ya şuan çıktığından bahsetmedim onlarıda üzmek istemedim
Ona adam akıllı bir ders vermen lazım devam etmek istiyorsan. Ha adam olmayacağına eminsen de kendini ve kızını kurtar en azından kocası çalışmayan adama bakan bir kadın sıfatından kurtulursun. Bu kızının psikolojik gelişimi için de çok önemli. Ailesinden biri yok mu aklı selim, çağır konuş ayrılacağını falan söyle.
Yenilir, yutulur, tolere edilir şey değil çalışmaması.

sizin bu saatten sonra kaybedeceğiniz ne biliyor musun?
kızınızın siz çalışırken ödeyeceğiniz kreş parası....
ne duruyorsun hala geç bile kalmışsın.
tehtitlerine boyun eğme.
hergün kızının yüzüne nasıl bakıyorsun.
bir an önce temizlemelisin o paraziti evinden,hayatından...
ee daha ne diyelim.....
ya benim için önemli değil kreş parası filan
şuan bir aşamadayım kendimce plan yaptım belli bir süre va kafamda eğer işine bakar insan gibi davranırsa devam edicem yoksa göze alıcam herşeyi

beni en çok anlayan yorum olmuş sağolun
evet çıkmazdayım ve artık bende normal insanlar gibi yaşamk istiyorum

Arkadas benim söylemek istediklerimi harfi harfine söylemiş. Dile kolay geliyor boşan demek ama cidden eski bi asker neler yapabilir biliyorum. Benim eşim, babası, amcaları, benim amcam, oğlu hep polis ve hepsi farklı birimlerde. Aile de asker olan da var. Hepsinin ortak noktası öfke kontrolü. Gittikleri olaylarda işsiz askerlerle çok karşılasiyolar. Cidden tehlikeli insan olabiliyolar sinirlenince. Korkmakta çok haklısın. Ama korkunun ecele faydası yok işte :( lafın gelişi bu tabiri kullandım tabi. Allah yardımcın olsun. İnşallah çabucak kafasına dank eder de ben ne yapıyorum diye düşünür.

ya benim için önemli değil kreş parası filan
şuan bir aşamadayım kendimce plan yaptım belli bir süre va kafamda eğer işine bakar insan gibi davranırsa devam edicem yoksa göze alıcam herşeyi

yok cidden senin de ruh durumun tehlikede 2 yıl diyorsun borumu bu 2 yıl olmuş......
2 yılda düzelmeyen ne düzelecek...rüyanda bile göremezsin.
sen bilirsin orda acı çeken sensin...
ne olacak en fazla kocana oynaması için biraz daha oyun falan alırsın.

Konu sahibinin kafası uçmuş bu yazdıklarına ne dememuzi bekliyorsun bize göre ayrıl sana göre başka şey ne diyelim daha çok calis cabala eşini mutlu et duymak istediği bu konu sahibinin
sizin gerçekten iyi niyetli olmadığınızı düşünüyorum insanları yermekle dalga geçmekle elinize birşey geçmez teşekkürler yorumunuzu ve niyetinizi anladım daha fazla bana zaman ayırmanıza gerek yok

artık bunaldığım için yazıyorum buraya kızlar napıcağımı şaşırmış durumdayım çok mutsuzum
Sorun tabiki de eşim... yıllarca birbirimizi bekleyerek çok zor şekilde aileleri karşımıza alarak evlendik ama sonuç hüsran..
eşim uzman çavuştu bıraktı hemde benim rızalığımı almadan düğünümüze bir kaç ay kala neyse ki ben atandım küçük bir ile atandım alel acele düğün yapıp geldik seni oralarda bir başına bırakamam dedi herbirşeyim eksik olmasına rağmen kabul ettim evlendik
5 kuruş birikim yapmamış eşim üstelik bana verilen sözler de yalan oldu tek bir iğne almadı ailesi ve kendisi bütün evi kredi çekerek ben ödedim
aldığım maaş olduğu gibi 5 kuruş almadan elimden uçup gidiyordu kurumlar arası geçiş yapıcam diye normal bir işe bile girmedi eşim o evde oturdu ben gittim işe hemde hamile halimle süpriz bir şekilde öğrendim ki hamile kalmışım bide üstüne anlıycağınız arkadaşlar kabus gibiydi evliliğimin ilk ayları
nedenmi tüm bunları yapmama rağmen evin tüm yükünü almama rağmen eşim yüzüme bakmıyordu beni mecbur görüyordu tüm bunlara küfür hakaret ne ararsan vardı üstelik çok sinirli yoktan bir sebep bile yetebilir onun küfür etmesine bağırıp kırıp dökmesine
Artık mahfolmuştum tüm hayallerim yıkılmıştı oysa ne ümitlerle evlendim nişanlıyken üstüme titreyen benim için herkesi karşsına alan adam yoktu ben başka bir adamla evlenmiştim sanki
defalarca boşanmak istedim hamileyken bile ama eşimin tehditlerine korkularıma yenildim ya aileme bana bişey yaparsa diye
şuan 2 yıllık evliyim bir günüm iyi 3 günüm kötü eşim hala evde bi çocuğumuz var ona bakıyo ben çalışıyorum gücüm yetmiyor ne onu çalıştırmaya ne insan olmasına
akşam eve gidince yemek bulaşık ve çocukla uğraşırken o sadece pcde oyun oynuyor bense kızımla ilgilenip kendi 2 kişilik hayatımı yaşıyorum
böylesine mutsuz içinden çıkılamaz bir haldeyim...

Size tavsiyem esinizden gizli tayin isteyin hemde ailenizin yasadigi yere, ataninca gidin ailenizle birlikte oturun o adama yedireceginize ailenizin evine katki yaparsiniz hemde birikim yaparsiniz, alsin esyalarida basina calsin. Tayin belgenizi alip tutun cocugunuzun elinden cikin gidin. Sart kosun eger aileni geri istiyorsan is bulup adam olmadan kapima gelme diyin. Soyle 2-3 ay kendi basina parasiz kalsin kendi pasaginda bogulsunda gorsun dunya kac bucakmis. Bu nedir ya resmen paranizla adama kolelik etmissiniz. Eli tutuyor ayagi tutyor haysiyeti olan adam gider pazarda domates satar yinede onca zaman evde oturmaz yani. Nereye kadar bu ise yaramaz adami idare edeceksiniz gencliginiz gitmis elden. Anladigim kadariyla ailenizle karsi karsiya gelmissiniz bu adam yuzunden ama aile ailedir yinede once onlara siginin onlarda kapilarini acmazsa tek basiniza devam edersiniz ama bu adamla kalmanin ne size ne cocugunuza faydasini goremiyorum ben.

Back
X