• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

var mıdır benim gibi :(

bundan 5 ay önce aynen dediklerinizi yaptım babamı çağırdım hatta beni alıp götürmesi için eşimede açık açık söyledim yalvaırıp yakarıp söz verdi iş bulcam bidaha kötü davanmıycam diye buldu iş çalıştı ama 3 hafta önce işler olmuyo diye çıkarıldı ama sorun şu ki iş bulmaya niyeti yok yine gibime geliyor yine

Çıkarılmış mı? Emin misiniz? Kendisi çıkmış olmasın işten.. Ayy nasıl sinir oldum şuan!! Nasıl sabrediyorsunuz siz? Peki o 3 haftada size kötü davrandı mı? Yani bir düzelme var mıydı tavırlarında, size karşı konuşmalarında? Küfür, hakaretler devam ediyor muydu?
Bu adamın yola gelmesi çok zor malesef. Alışmış kudurmuştan beterdir derler. Tembelliğe alışmış eşiniz. Düzelmediği takdirde ailenizden destek alıp gerekli işlemleri yapın. Ailenizle aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? Öyleyse boşanın ailenizi de bir süre çağırın yanınıza. Hatta istiyorsanız onlarla yaşamaya devam edin. Ev sizin mi, kendi üstünüze mi bilmiyorum ama o adama hiçbir şey bırakmayın! Bundan sonra da inanmayın verdiği sözlere. Verdiğiniz şansı çoktan kaybetmiş!

bundan 5 ay önce aynen dediklerinizi yaptım babamı çağırdım hatta beni alıp götürmesi için eşimede açık açık söyledim yalvaırıp yakarıp söz verdi iş bulcam bidaha kötü davanmıycam diye buldu iş çalıştı ama 3 hafta önce işler olmuyo diye çıkarıldı ama sorun şu ki iş bulmaya niyeti yok yine gibime geliyor yine
Ya kusura bakmayın ama amiyane tabiriyle eşiniz iyi yere tezgah açmış!

Boşamam demiyorsunuzda beni tehdit ediyo boşanamam havasına giriyosunuz. O zaman çekceksn yakınmıcaksın senin istediğin bu.

Ya ne kadar kolay diyosunuz bisey yapamaz diye daha biraz once haberde dinledim bosandigi karisini ve karisinin babasini vurmus ve olmusler.bu tiplerden korkulur.Allah yardimciniz olsun.Allah esinizi islah eylesin.
Ne diyelim peki sen ne tercih edersin.. Aman seni öldürür falan sakın ha boşanma ömür boyu katlan mı diyelim?

arkadaşlar sorunu gerçekten anlama çalışın boşan boşan demeniz için konu açmadım çözüm yolu arıyorum bir defa bi yerime koyun kendinizi ne demek boşanmaktan korkuyosun boşanmak için defalarca girişşimde bulundum diyorum ama olmuyor bunu anlamak isteyin lütfen
evet şikayettede bulundum yerii geldi ailemi de çağırdım ayrıda yaşadım çekip gittimde ama olmuyor var ki bişeylerde çekip gidemiyorum
çok mu hevesliyim acaba hem işim gücüm var hem ailem var dağ gibi arkamda ama bırakmıyim hastalıklı gibi
burda herşey konuşulmuyor belki ama yargılamadan önce bi yerime koyun kendinizi yabancı ve aileme çok uzak bir şehirdeyim birşey olsa gidcek yerim yok burda ufacık bir yer yerim belli yurdum bellii çalıştığım yer belli
sorunum ve çözüm istediğim konu bu insana nasıl davranabilirim
nasıl davranırsam çalışır, insanlığı öğrenir ve bende bir nebzede olsa rahat nefes alabilirim....

Çıkarılmış mı? Emin misiniz? Kendisi çıkmış olmasın işten.. Ayy nasıl sinir oldum şuan!! Nasıl sabrediyorsunuz siz? Peki o 3 haftada size kötü davrandı mı? Yani bir düzelme var mıydı tavırlarında, size karşı konuşmalarında? Küfür, hakaretler devam ediyor muydu?
Bu adamın yola gelmesi çok zor malesef. Alışmış kudurmuştan beterdir derler. Tembelliğe alışmış eşiniz. Düzelmediği takdirde ailenizden destek alıp gerekli işlemleri yapın. Ailenizle aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? Öyleyse boşanın ailenizi de bir süre çağırın yanınıza. Hatta istiyorsanız onlarla yaşamaya devam edin. Ev sizin mi, kendi üstünüze mi bilmiyorum ama o adama hiçbir şey bırakmayın! Bundan sonra da inanmayın verdiği sözlere. Verdiğiniz şansı çoktan kaybetmiş!
bu 3 hafta içinde evet yardımcı olmaya çalışıyor kendi çapında kötüde davranmıyor ses çıkarmayayım diye iş için
biraz düzelme var ama benim için önemli olan işi için çabalaması ekmeğinin peşinde bir insan olması

arkadaşlar sorunu gerçekten anlama çalışın boşan boşan demeniz için konu açmadım çözüm yolu arıyorum bir defa bi yerime koyun kendinizi ne demek boşanmaktan korkuyosun boşanmak için defalarca girişşimde bulundum diyorum ama olmuyor bunu anlamak isteyin lütfen
evet şikayettede bulundum yerii geldi ailemi de çağırdım ayrıda yaşadım çekip gittimde ama olmuyor var ki bişeylerde çekip gidemiyorum
çok mu hevesliyim acaba hem işim gücüm var hem ailem var dağ gibi arkamda ama bırakmıyim hastalıklı gibi
burda herşey konuşulmuyor belki ama yargılamadan önce bi yerime koyun kendinizi yabancı ve aileme çok uzak bir şehirdeyim birşey olsa gidcek yerim yok burda ufacık bir yer yerim belli yurdum bellii çalıştığım yer belli
sorunum ve çözüm istediğim konu bu insana nasıl davranabilirim
nasıl davranırsam çalışır, insanlığı öğrenir ve bende bir nebzede olsa rahat nefes alabilirim....

O zaman tatlı dil yılanı deliginden cikarır hesabi . Eşinize guler yuzle sevgiyle davranın . Duygulariniz tazelensin . Elinizden geldigince tartismayin sarılin sevginizi hissettirin vicdanı varsa sizin halinize uzulur benimde bu kadın icin biseyler yapmam lazim der . Tabi bunlar biraz hayal gibi ama bilemedim baska cikar yolu varmidir. Bir yandan da esiniz evine bagli cocuguna bu kadar deger veriyor yani calismayip orda burda zaman gecirenlerde var . Sevgiyle duzelir belki

O zaman tatlı dil yılanı deliginden cikarır hesabi . Eşinize guler yuzle sevgiyle davranın . Duygulariniz tazelensin . Elinizden geldiginde tartismayin sarılin sevginizi hissettirin vicdanı varsa sizin halinize uzulur benimde bu kadın icin biseyler yapmam lazim der . Tabi bunlar biraz hayal gibi ama bilemedim baska cikar yolu varmidir.
içimde o kadar biriken şeyler var ki en ufak şeyde artık bende surat asar oldum gülemez oldum
zaten şuan hiçbirşey yokmuş gibi hayatım yolundaymış gibi rol yapıyorum
ama içim kan ağlıyor ben bunları hak edecek ne yaptım diye

Arkadaşlar "hiçbir şey yapamaz boşan gitsin" diyenler olmuş ama bence en korkulması gereken adam türünden bu koca. Çünkü kaybedecek hiçbir şeyi yok. Kariyeri yok ailesi sırt çevirmiş ve tek tutunduğu dal olan karısı (üzerinden asalak gibi yaşadığı da diyebiliriz) kapıya koyarsa gözü dönebilir savurduğu tehditleri gerçekleştirebilir. Normal bi adam böyle bi kadına o tehditleri dile getirmezdi zaten.

Konu sahibi; inan çok üzüldüm haline, içine düştüğün çıkmaza. Bence ilk olarak bu adamın psikolojik destek almasını sağlamalısın. Üzerindeki atalet halini atması gerekiyor, fikri bozuk ve bunun değişmesi gerekiyor. O kötü fikirleri aklından attığında da yavaş yavaş boşanma yoluna girmelisin çünkü böyle gelen böyle gider. Çalışmayı sorumluluk almayı pek sevmiyor, evlilik bu adamın harcı değil.

Hakkında hayırlısı olsun.

içimde o kadar biriken şeyler var ki en ufak şeyde artık bende surat asar oldum gülemez oldum
Zaten kolay bisey degil onca şeyden sonra sevmek ya da seviyormus gibi yapmak ama bosanamıyorsunuz esinizin duzelmesini istiyorsunuz o zaman daha fazla rol yapin dua edin duzelsin diye insallah duzelir. Herseyi kadınlar sirtlaniyor adam suclu alttan alan biz oluyoruz çok kizıyorum bu duruma Allah ıslah etsin bunlari

ah cnm yaa...nişanlıyken göz çoğu şeyi görmüyo tabi bide sevince..ALLAH yardımcın olsun ama bence bi konuş düzelmezse boşanacağını söyle..ve hakikaten düzelmediği taktirde boşan zaten evi sen çekip çeviriyorsun ne gerek var onu çekmeye
hemde hiç görmemedim böyle olduğunu büyülenmiş gibiydim görmüyordum hatalarını yaptıklarını
benden yeni evleneceklere tek tavsiyem bir tane çekemeyeceğiniz huyu varsa bitirin asla düzeltirim aman evlenince demeyin katlanarak çoğalıyo yakmayın kendinizi

canım eşinin psikolojisi nasıl sence?
iyi değil ayrılmaktan vazgeçtiğim zaman beraber götürdüm doktora ilaç kullandı ama sonra bıraktı kabul ediyor evet sinirlendiğim zaman gözüm birşey görmüyor başka biri oluyorum diyor suç bende diyor bunalımdayım falan filan laf hep

iyi değil ayrılmaktan vazgeçtiğim zaman beraber götürdüm doktora ilaç kullandı ama sonra bıraktı kabul ediyor evet sinirlendiğim zaman gözüm birşey görmüyor başka biri oluyorum diyor suç bende diyor bunalımdayım falan filan laf hep
bunalımdaysa bir iş bulsun çalışsın geçer

Kendisi ne yorum yapıyor çalışması konsunda.
Rol neden yapıyorsun ki ciddi bir sorununuz var çözülmesi gereken.

Back
X