• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

var mıdır benim gibi :(

2 yıldır adam çalışmıyor ve siz çalışıp eve mi bakıyorsunuz, üstüne birde hakaret, küfür yeyip, tehdit ediliyorsunuz :KK57: Yapmayın Allah aşkına! Çalışan bir kadınsınız siz, adama bakmak için mi evlendiniz? Gidin boşanın, üstüne tehdit ediyor diyede savcılığa dilekçe verin (artık ne yapılıyor bilmiyorum devletin avukatına danışıp gerekli şeyleri yapın). Havlayan köpek ısırmaz merak etmeyin. Muhtemelen boş tehditlerde sizi evde tutmaya çalışıyor saflığınızdan yararlanarak ve başarıyor da.
Kusura bakmayın ama çoook hatalarınız var. Koskoca 2 yıl bu duruma katlanılır mı ya? Ben o kocayı çoktan kapı önüne koymuştum. Evlenme olayına hiç girmiyorum zaten. Nasıl oldu da işi gücü olmayan bir adamla hemen evlendiniz, aşktan gözünüz o kadar mı kör oldu anlamadım.
Silkelenin kendinize gelin. Siz kendinize, çocuğunuza gayet iyi bakabilecek güçtesiniz. Böyle evlilik olmaz, böyle eş olmaz.

Son düzenleme:
E be güzelim,korunmak nedir bilmiyor muydun ... Önlemini al da 2.yi bari yapma..
Hatta bence güçlü ol ve boşan. Ne de olsa çalışan bi kadınsın,her türlü ayakların üzerinde durursun.
yok canım aslında korunuyordumda güvenilir bir yolla değildi mucize yani kızım ama şuan tedbirimi aldım kesinlikle düşünmüyorum 2. çocuğu filan

bu böyle devam etmez,nereye kadar çekicen ki ALLAH yardımcın olsun ama şimdiden bişeyleri göze alıp ayrıldın ayrıldın yoksa bu adam değişeceğini sanmam..

2 yıldır adam çalışmıyor ve siz çalışıp eve mi bakıyorsunuz, üstüne birde hakaret, küfür yeyip, tehdit ediliyorsunuz :KK57: Yapmayın Allah aşkına! Çalışan bir kadınsınız siz, adama bakmak için mi evlendiniz? Gidin boşanın, üstüne tehdit ediyor diyede savcılığa dilekçe verin (artık ne yapılıyor bilmiyorum devletin avukatına danışıp gerekli şeyleri yapın). Havlayan köpek ısırmaz merak etmeyin. Muhtemelen boş tehditlerde sizi evde tutmaya çalışıyor saflığınızdan yararlanarak ve başarıyor da.
Kusura bakmayın ama çoook hatalarınız var. Koskoca 2 yıl bu duruma katlanılır mı ya? Ben o kocayı çoktan kapı dışına bırakmıştım. Evlenme olayına hiç girmiyorum zaten. Nasıl oldu da işi gücü olmayan bir adamla hemen evlendiniz, aşktan gözünüz o kadar mı kör oldu anlamadım.
Silkelenin kendinize gelin. Siz kendinize, çocuğunuza gayet iyi bakabilecek güçtesiniz. Böyle evlilik olmaz, böyle eş olmaz.
yaptım canım onuda yaptım evdende uzaklaştırma talebinde bulundum yaşadım yani herşeyi ama gç yetiremedim adama bulmuş benim gibi safı salağı gidermi her ay maaş geliyo evi dayalı döşeli ohhh mis gibi oturuyo

Bir şeyler yapman lazım. Ailede ki erkeklerden yardım iste, ailene anlat. Yan gelip yatması acaip sinir bir şey yani. Bide umursamaz. Hiç gururuna da mı dokunmuyor anlamıyorum yani. Mesleği de olan biri yani. Pes valla rahatlığın bu kadarı.

yok canım aslında korunuyordumda güvenilir bir yolla değildi mucize yani kızım ama şuan tedbirimi aldım kesinlikle düşünmüyorum 2. çocuğu filan
eşin evlenmeden kısa süre önce uzman çavuşluktan ayrılmış ya bu gerçek mi acaba?
Bu konuda seni kandırıyor olabilir mi?
Çünkü çalışmak fıtratında yok bu adamın.

Kurumlar arası geçiş derken ??
Yine kandiroyor olmasın sizi
İşsiz hiç bir kuruma bağlı olmayan biri nasıl başka kuruma geçecek mis ben anlamadım
Bu adam tembel rahatlığı da alışmış
Ee siz de bahaneler bulmussunuz
Bu böyle gider

Hayır canım inanmak istedin.

Türk kızlarının korkulu rüyası sardı seni; evde kalma korkusu

Ya da

Türk kızlarının pembe hayalleri doldurdu iliklerini; beyaz gelinlik.

Yoksa eline ekmeğini almış hayatın başında bir genç kız sağlıklı düşünebilir. Sevgi tamam itiraz yok buna ama az da mantık lazım. Madem taşı sıkıp ekmeğini eline alsaydı sonra evlenseydiniz.
hayır arkadaşım hiçbiri
birincisi 22 yaşında evlendim yani öyle bir korkum yoktu aslaa
ikincisi hiçç öyle yok gelinlik bilemem ne arkadaşlarım inanmıyordu zaten sen ve evlilik diyorlardı çünkü hep okuyan ve başarılı bir insandım yani amanda aman evleneyim derdinde değildim sadece salak gibi çok sevdim ve o yanımda olsun istedim bu kadar

kurumlar arası geçiş için uğraşıyor şuan onu bahane ediyor ikincisi kızımı kimseye emanet edemem diyor böyle saçma bi düşüncesi varr işte
ailesi var ama yok canım onlar eşimle dahi konuşmuyorlar bir yıldır küsler olsalar dahi onlar müdahale etmezler öyle umarsız kimseler

Kurumlar arasi gecis nasil yapiliyor bilmiyorum ama 2 yil olmus kusura bakma ama erkeklik gruru olur bence o alismis evde yatmaya para yemeye . Cocugunda surekli babayla zaman gecirdigi icin o kadar duskundur normalde anneler cocugunu baskasina emanet edemez isinden ayrilir sizin esiniz olayi cok yanlis anlamis . Bunu soylemek istemem ama esinizin duzelecegine inanmiyorsaniz kufur hakaret ediyorsa bosanin. Isiniz iyiymis zaten evinizi gecindiriyorsunuz niye esinizin kahrini cekiyorsunuz bir suru aile bosaniyor cocugunuz icin kotu bir durum ama bunun bir cozumu olmali . Bu adama ailesi bile sirtini donmus . Siz kendi ailenizi arkaniza alin gerekirse savciliga basvurun anladgim kadariyla size zarar vermesinden de korkuyorsunuz .

Benim teyzemin eside boyleydi calismazdı . Teyzem evlere temizlige gitti, okullari temizledi kendine ev aldi. Esine de resti cekti evden kovdu. Esi calisiyorum diye cikip aksam geliyordu kahvede oturuyormus . 2 cocugunu boyle buyuttu yasi genc olmasina ragmen coktu resmen . Yegenim annesine yardim etmek icin yazin calisirdi lise 1 ogrencisydi babasi cocuktan 10 lira harclik alirdi utanmaz herif yani bunlar duzelmiuor. Rahatliga alisiyorlar . Olan size oluyor yipraniyorsunuz

eşin evlenmeden kısa süre önce uzman çavuşluktan ayrılmış ya bu gerçek mi acaba?
Bu konuda seni kandırıyor olabilir mi?
Çünkü çalışmak fıtratında yok bu adamın.
yok canım olurmu ben nişanlıydım zaten ozaman
bekarkende hep çalışırmış adama noolduysa evlendikten sonra oldu

artık bunaldığım için yazıyorum buraya kızlar napıcağımı şaşırmış durumdayım çok mutsuzum
Sorun tabiki de eşim... yıllarca birbirimizi bekleyerek çok zor şekilde aileleri karşımıza alarak evlendik ama sonuç hüsran..
eşim uzman çavuştu bıraktı hemde benim rızalığımı almadan düğünümüze bir kaç ay kala neyse ki ben atandım küçük bir ile atandım alel acele düğün yapıp geldik seni oralarda bir başına bırakamam dedi herbirşeyim eksik olmasına rağmen kabul ettim evlendik
5 kuruş birikim yapmamış eşim üstelik bana verilen sözler de yalan oldu tek bir iğne almadı ailesi ve kendisi bütün evi kredi çekerek ben ödedim
aldığım maaş olduğu gibi 5 kuruş almadan elimden uçup gidiyordu kurumlar arası geçiş yapıcam diye normal bir işe bile girmedi eşim o evde oturdu ben gittim işe hemde hamile halimle süpriz bir şekilde öğrendim ki hamile kalmışım bide üstüne anlıycağınız arkadaşlar kabus gibiydi evliliğimin ilk ayları
nedenmi tüm bunları yapmama rağmen evin tüm yükünü almama rağmen eşim yüzüme bakmıyordu beni mecbur görüyordu tüm bunlara küfür hakaret ne ararsan vardı üstelik çok sinirli yoktan bir sebep bile yetebilir onun küfür etmesine bağırıp kırıp dökmesine
Artık mahfolmuştum tüm hayallerim yıkılmıştı oysa ne ümitlerle evlendim nişanlıyken üstüme titreyen benim için herkesi karşsına alan adam yoktu ben başka bir adamla evlenmiştim sanki
defalarca boşanmak istedim hamileyken bile ama eşimin tehditlerine korkularıma yenildim ya aileme bana bişey yaparsa diye
şuan 2 yıllık evliyim bir günüm iyi 3 günüm kötü eşim hala evde bi çocuğumuz var ona bakıyo ben çalışıyorum gücüm yetmiyor ne onu çalıştırmaya ne insan olmasına
akşam eve gidince yemek bulaşık ve çocukla uğraşırken o sadece pcde oyun oynuyor bense kızımla ilgilenip kendi 2 kişilik hayatımı yaşıyorum
böylesine mutsuz içinden çıkılamaz bir haldeyim...
Yazıklar olsun böyle adama! Adam demeye bin şahit ister!! Bırak ne hali varsa görsün yaa ona harcadığın parayı da bakıcıya harcarsın hiç olmazsa kafan rahatlar.. Ne tehdidi ediyo sorması ayıp? Mafya mı bu adam? Niye bu kadar çekiniyosun?

hayır arkadaşım hiçbiri
birincisi 22 yaşında evlendim yani öyle bir korkum yoktu aslaa
ikincisi hiçç öyle yok gelinlik bilemem ne arkadaşlarım inanmıyordu zaten sen ve evlilik diyorlardı çünkü hep okuyan ve başarılı bir insandım yani amanda aman evleneyim derdinde değildim sadece salak gibi çok sevdim ve o yanımda olsun istedim bu kadar
yine de tuhaf demekten alıkoyamıyorum kendimi. Herkesin aile yapısı farklı mutlaka. Benim ailem olsa kesinlikle izin vermezdi işi olmayan biriyle evlenmeme. Kaldı ki uzman çavuş diyorsun bu insanın belli bir mesleği var mı? Yok sanırım ki uzman çavuşluğu seçmiş son seçenek onu bile yapamamış.
Amacım eşini yermek değil, sen görememişsin bu gerçekleri şu anda da çıkmazdasın.

ah cnm yaa...nişanlıyken göz çoğu şeyi görmüyo tabi bide sevince..ALLAH yardımcın olsun ama bence bi konuş düzelmezse boşanacağını söyle..ve hakikaten düzelmediği taktirde boşan zaten evi sen çekip çeviriyorsun ne gerek var onu çekmeye

Yazıklar olsun böyle adama! Adam demeye bin şahit ister!! Bırak ne hali varsa görsün yaa ona harcadığın parayı da bakıcıya harcarsın hiç olmazsa kafan rahatlar.. Ne tehdidi ediyo sorması ayıp? Mafya mı bu adam? Niye bu kadar çekiniyosun?
şöyle ki ailemle ve beni öldürmekle falan filan işte

yaptım canım onuda yaptım evdende uzaklaştırma talebinde bulundum yaşadım yani herşeyi ama gç yetiremedim adama bulmuş benim gibi safı salağı gidermi her ay maaş geliyo evi dayalı döşeli ohhh mis gibi oturuyo

Nasıl yani? Evden uzaklaştırma talebinden sonra neler yaptı ki? Geldiğinde önce uyarıp ardından polisi arasaydınız bir daha yaklaşmaya cesaret edemezdi. Estağfurullah salaklık değil iyi niyetinizi çok suistimal etmiş, etmeye de devam ediyor. Rahatı bulmuş adam evde yatıyor, ev işi yapılıyor, eve ekmek geliyor. Ohh, niye gitsin ki?!
Kararlı olun, gücünüzü kullanın. Çocuğunuzu bahane etmeyin. Çocuğunuz sizin kötü bir psikolojisinizle nasıl sağlıklı büyüyebilir ki? Mutlu çocuk mutlu anne ile büyür, mutlu olur. Babasını boşanınca da görür gerektiğinde. Ama bu hayatı yaşamaya ne can dayanır ne psikoloji.
Oturun eşinizle sakince konuşun. Ya 1 ay içinde iş bulur kendine gelirsin, tavırlarını, konuşmalarını değiştirirsin, evliliğimizi kurtarırsın ya da bu evlilik biter diyin. Tabi aklınızda bitirmek fikri varsa. Yoksa boşuna söylemeyin, bu seferde adam gitmeyeceğinizi bildiği halde bunları boş boş konuşan biri olarak görecek sizi ve sözlerinize itibar göstermeyecek.

yine de tuhaf demekten alıkoyamıyorum kendimi. Herkesin aile yapısı farklı mutlaka. Benim ailem olsa kesinlikle izin vermezdi işi olmayan biriyle evlenmeme. Kaldı ki uzman çavuş diyorsun bu insanın belli bir mesleği var mı? Yok sanırım ki uzman çavuşluğu seçmiş son seçenek onu bile yapamamış.
Amacım eşini yermek değil, sen görememişsin bu gerçekleri şu anda da çıkmazdasın.
ben özel sektörde çalışıyor diye bile nişanlanmadım bu adamla erteledim ailemde vermedi olmaz dedi zaten karşı çıktılar
sonra uzman çavuşluğa girdi tekar gelip istedi ailemde ok işi var madem seviyosun dedi istemeyerekte olsa onayladılar
nişanlıyken uzman çavuştu tam evlenicekken önemli bir insandan söz aldı geçiş hakkını kullanmak istedi o adamda söz verince bıraktı daha doğrusu kandırıldı yoksa bırakmazdı bizim evleneceğimiz arefesindede bir ay sonra kesin olacak diye söz verdi ve evlendik olay böyle gelişti

birincisi evet tehditler yüzünden yoksa durmazdım inan çünkü iyi bir işim var ailem çok destek arkamadalar
ikincisi ise kızım babasız büyümesin istiyorum çok düşkün babasına nasıl ayırabilirim onu nasıl kıyarım o küçük cana onu düşünüyorum
İşte bu tavır beni deli ediyor. Baştan okumaya başladım üzülmüştüm size. Ama siz ve sizin gibi durumda olan kim varsa rica ediyorum. LÜTFEN AMA LÜTFEN çocuklarım babasız yapamaz falan diye bahaneler üretmeyin. Benim annem senelerce bizi bahane etti evli kaldı babamla. Artık biz yalvarır olduk boşansın diye de ondan sonra ayrıldılar. Şuan bakıyorum da kendi bahanelerini "çocuklar babasız büyümesin" diye bizim üzerimize atmış. Ne gerek var bu adamı senelerce çekeceksin, hizmetçiliğini edeceksin, herkese kendini açıklama çabasına girmen de cabası olacak. Hangi devirseyiz? Ne tehditi ya. Yolla gitsin.
Bizim hikayemizde sizinkiyle çok aynıydı ve sonunda babam annemi DEFALARCA aldattı. Şuan aldattığı kadınlardan biriyle evli. Parayı buldu gününü gün ediyor.
Uzun oldu kusura bakmayın ama kızınız sizi ilerde daha çok suçlayacak bunu unutmayın. Öyle bir ailede onu büyütmeye çalışarak iyilik değil kötülük ediyorsunuz........

Nasıl yani? Evden uzaklaştırma talebinden sonra neler yaptı ki? Geldiğinde önce uyarıp ardından polisi arasaydınız bir daha yaklaşmaya cesaret edemezdi. Estağfurullah salaklık değil iyi niyetinizi çok suistimal etmiş, etmeye de devam ediyor. Rahatı bulmuş adam evde yatıyor, ev işi yapılıyor, eve ekmek geliyor. Ohh, niye gitsin ki?!
Kararlı olun, gücünüzü kullanın. Çocuğunuzu bahane etmeyin. Çocuğunuz sizin kötü bir psikolojisinizle nasıl sağlıklı büyüyebilir ki? Mutlu çocuk mutlu anne ile büyür, mutlu olur. Babasını boşanınca da görür gerektiğinde. Ama bu hayatı yaşamaya ne can dayanır ne psikoloji.
Oturun eşinizle sakince konuşun. Ya 1 ay içinde iş bulur kendine gelirsin, tavırlarını, konuşmalarını değiştirirsin, evliliğimizi kurtarırsın ya da bu evlilik biter diyin. Tabi aklınızda bitirmek fikri varsa. Yoksa boşuna söylemeyin, bu seferde adam gitmeyeceğinizi bildiği halde bunları boş boş konuşan biri olarak görecek sizi ve sözlerinize itibar göstermeyecek.
bundan 5 ay önce aynen dediklerinizi yaptım babamı çağırdım hatta beni alıp götürmesi için eşimede açık açık söyledim yalvaırıp yakarıp söz verdi iş bulcam bidaha kötü davanmıycam diye buldu iş çalıştı ama 3 hafta önce işler olmuyo diye çıkarıldı ama sorun şu ki iş bulmaya niyeti yok yine gibime geliyor yine

artık bunaldığım için yazıyorum buraya kızlar napıcağımı şaşırmış durumdayım çok mutsuzum
Sorun tabiki de eşim... yıllarca birbirimizi bekleyerek çok zor şekilde aileleri karşımıza alarak evlendik ama sonuç hüsran..
eşim uzman çavuştu bıraktı hemde benim rızalığımı almadan düğünümüze bir kaç ay kala neyse ki ben atandım küçük bir ile atandım alel acele düğün yapıp geldik seni oralarda bir başına bırakamam dedi herbirşeyim eksik olmasına rağmen kabul ettim evlendik
5 kuruş birikim yapmamış eşim üstelik bana verilen sözler de yalan oldu tek bir iğne almadı ailesi ve kendisi bütün evi kredi çekerek ben ödedim
aldığım maaş olduğu gibi 5 kuruş almadan elimden uçup gidiyordu kurumlar arası geçiş yapıcam diye normal bir işe bile girmedi eşim o evde oturdu ben gittim işe hemde hamile halimle süpriz bir şekilde öğrendim ki hamile kalmışım bide üstüne anlıycağınız arkadaşlar kabus gibiydi evliliğimin ilk ayları
nedenmi tüm bunları yapmama rağmen evin tüm yükünü almama rağmen eşim yüzüme bakmıyordu beni mecbur görüyordu tüm bunlara küfür hakaret ne ararsan vardı üstelik çok sinirli yoktan bir sebep bile yetebilir onun küfür etmesine bağırıp kırıp dökmesine
Artık mahfolmuştum tüm hayallerim yıkılmıştı oysa ne ümitlerle evlendim nişanlıyken üstüme titreyen benim için herkesi karşsına alan adam yoktu ben başka bir adamla evlenmiştim sanki
defalarca boşanmak istedim hamileyken bile ama eşimin tehditlerine korkularıma yenildim ya aileme bana bişey yaparsa diye
şuan 2 yıllık evliyim bir günüm iyi 3 günüm kötü eşim hala evde bi çocuğumuz var ona bakıyo ben çalışıyorum gücüm yetmiyor ne onu çalıştırmaya ne insan olmasına
akşam eve gidince yemek bulaşık ve çocukla uğraşırken o sadece pcde oyun oynuyor bense kızımla ilgilenip kendi 2 kişilik hayatımı yaşıyorum
böylesine mutsuz içinden çıkılamaz bir haldeyim...

tek başına çalışıp onu da besleyeceğine sadece bebeğin için çalış, kalan da sana kalır.
evin erkeği de kadını da sensizn.
ona ihtiyacın yok.
boşa, ya da en azından bi süre ayrı yaşayın, aklı başına gelsin.

Back
X