- Konu Sahibi bayan_balon
2 yıldır adam çalışmıyor ve siz çalışıp eve mi bakıyorsunuz, üstüne birde hakaret, küfür yeyip, tehdit ediliyorsunuz Yapmayın Allah aşkına! Çalışan bir kadınsınız siz, adama bakmak için mi evlendiniz? Gidin boşanın, üstüne tehdit ediyor diyede savcılığa dilekçe verin (artık ne yapılıyor bilmiyorum devletin avukatına danışıp gerekli şeyleri yapın). Havlayan köpek ısırmaz merak etmeyin. Muhtemelen boş tehditlerde sizi evde tutmaya çalışıyor saflığınızdan yararlanarak ve başarıyor da.
Kusura bakmayın ama çoook hatalarınız var. Koskoca 2 yıl bu duruma katlanılır mı ya? Ben o kocayı çoktan kapı önüne koymuştum. Evlenme olayına hiç girmiyorum zaten. Nasıl oldu da işi gücü olmayan bir adamla hemen evlendiniz, aşktan gözünüz o kadar mı kör oldu anlamadım.
Silkelenin kendinize gelin. Siz kendinize, çocuğunuza gayet iyi bakabilecek güçtesiniz. Böyle evlilik olmaz, böyle eş olmaz.
Kusura bakmayın ama çoook hatalarınız var. Koskoca 2 yıl bu duruma katlanılır mı ya? Ben o kocayı çoktan kapı önüne koymuştum. Evlenme olayına hiç girmiyorum zaten. Nasıl oldu da işi gücü olmayan bir adamla hemen evlendiniz, aşktan gözünüz o kadar mı kör oldu anlamadım.
Silkelenin kendinize gelin. Siz kendinize, çocuğunuza gayet iyi bakabilecek güçtesiniz. Böyle evlilik olmaz, böyle eş olmaz.
Son düzenleme: